Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 007
  • 527
  •   1
Отговори
# 240
Детелинка добре дошла!! В коя държава си?
Защото аз също не съм в БГ, но при нас има АCTIVIA 0% и при нас млекцата също са по 125 грама.
Успех от мен!
Абре много близнаци бе хора, а рачета няма ли Sad?

аз съм раче Mr. Green на 13 юли раждано Laughing
Браво бе мацко! А аз съм на 21 юли(казвам си без да ме питат) Mr. Green·
Хайде лека и отслабваща и от мен на всички сладурки и сладури Hug Hug Hug·

# 241
  • София :(
  Сладурани и сладурковци, пожелавам ви отслабваща нощ и красиви сънища

До сутрешното кафе  Hug

# 242
Добър вечер на всички, аз днес бях като навита на пружина, направо прелетях през целия ден. Нямах даже време да пиша сутринта, че   изненадващия "+" почти се стопи, надявам се утре (след днешния първи протеинов ден) да съм се стабилизирала. Днес нямах никакъв апетит, яла съм през сила, даже пропуснах едно ядене, ама какво да се направи, ангажименти.
Влизам сега да чета и като видях що нещо сте изписали... четох по диагонала. Но не пропуснах да видя, че има много успешно приключили втора фаза - БРАВО! - желая ви успешна трета, да са ви вкусни галите. Прегледах и снимчиците - страхотни сте. Честито на всички минусчета и месечинки.
tonito27 - страшно татту, много е стилно, да си го носиш със здраве.
Връщам се да препрочета постовете от днес, че видях няколко интересни въпроса.
Лека и отслабваща нощ.

ПП: HotChili, зло да те забрави, все да ти отговоря и все забравям. Скин ми е една от любимките има толкова перфектно тяло, а песните и все едно за мен са писани. Знам че никога няма да изглеждам като нея и много и се възхищавам (а и малко завиждам, че такива като нея си хапват каквото си поиска и изглеждат така а ние трябва да се лишаваме)

# 243
  • в белята
Аз само да питам варени сърца дали мога да ям през ударния период?Нали е мускул не би трябвало да е мазно  newsm78 newsm78 newsm78

# 244
  • Sofia
Аз само да питам варени сърца дали мога да ям през ударния период?Нали е мускул не би трябвало да е мазно  newsm78 newsm78 newsm78
Да може.

# 245
Цитат
ам,чи да се преброим Лъвовете тУгаз.Да видим как действа режима според зодията................ Mr. Green

още един лъв newsm47

и една стара арабска поговорка:
Когато виждаш зъбите на лъва, не мисли, че ти се усмихва.

# 246
  • до Бургас
Добро утро! Hug Hug Hug

# 247
  • София :(
    Добро утро  Hug
   YuNI Hug. Ето го и чая

Слънчев, усмихнат и спокоен ден ви пожелавам  Hug

# 248
  • София
Добро утро! Hug
Юни  Hug ще си пийна кафенце и ще взема от онези неща на Мименситка, дето са като палачинки  Hug
Днес имам още -200 гр. въпреки че вчера ми беше последният от ПЗ. Ще направя в следващите дни 4П
Този път - много странно! През всичките ПЗ имах минуси!  Grinning
Имам вече и нов компютър в офиса, което означава че ще мога да ви чета през деня, когато е по-спокойно! Laughing
Хубав и режимен ден на всички! Hug

# 249
  • Sofia, BG
Добро утрооо

Вчера майка ми ми изпрати заешко и ядох за пръв път от началото на режима - то било много вкусно! Как пък не съм се сетила да си купя до сега, че да поразнообразя менюто си. Гледам, много хубави рецепти сте пуснали за зайче в сайта, ще потърся да си взема и да ги пробвам.

Тони бг хубаво е, че и в трета те радват минусчета  Hug
bubalanak мускул, да ама по тях колко сланина има.. ooooh! Веднъж като ги сварих и изстинаха, остана един дебел пръст лой. Гледай да го поизчистиш преди да ги ядеш.

# 250
Добро утро и от мен на всички и прекрасен и усмихнат ден  Laughing
Естествено с много минуси

Цитат
ам,чи да се преброим Лъвовете тУгаз.Да видим как действа режима според зодията................ Mr. Green

и аз да се запиша при Лъвовете  newsm62

# 251
Добро утрооооо!!! Hug Hug

В нас всички са юни(с изключение на мен Laughing).Мъжо и каката са близнакови,а малкия ангел е раче Heart Eyes.Аз съм винолейка Mr. Green....некой кат мен  Wink

# 252
Здрасти,банда  Hug
Нищо не знам,нищо не съм чела  Embarassed ,ама само ей така за настроение ви поздравявам с това http://vbox7.com/play:5dd7062e и ви пожелавам много усмивки днес и минуси,на кой колкото трява  Wink
После ще чета и ще пиша  Peace

# 253
Момичетата , момичета не мога да повярвам  - 7 кг съм лелииииииии какво става бре къде сте всички искам да ви  moresmile нацелувам и на прегращам newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 254
Момичетата , момичета не мога да повярвам  - 7 кг съм лелииииииии какво става бре къде сте всички искам да ви  moresmile нацелувам и на прегращам newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Е на тва му се вика " летящ старт"
Браво Didonski  Hug Ачи що не махнеш " надявам се " в подписа ти с ЩЕ ?

Лек ден  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт