Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 29 995
  • 527
  •   1
Отговори
# 255
Николинче  Hug, видях теееееееее, слизай бързо от тераската, да ни кажеш как я караш..

Ха сега, добро утро и от мен!

Весито  Heart Eyes, много се радвам че всичко е добре при теб след операцията  Hug
Мис Марпъл, какво стана с посещението при доктора, дано всичко е наред   Praynig  Hug
Гардения, как е Надето, дано и вие сте вече добре  Praynig  Hug
Бързо оздравяване на всички болни дюканки и дечица!  Praynig
Хора, нещо ми се губи Стелчето Hug , оплакваше се ,че не й е добре и сега я няма от няколко дни newsm78 , дано да е добре...
Дидонски, чудесен резултат, браво   bouquet
Сноуче Hug , следя те и ти се радвам в последните дни   bouquet , пу, пу.. Само спокойствие и режимна храна! Мислех си, че за предишното ти задържане имаше пръст и това че много се притесняваше за това, че не сваляш,  просто един омагьосан кръг... Както казват - всичко е в главата  Peace
Ванеска Heart Eyes  Hug, ти днес не се похвали с минусче  Sad , айде тогава от мен трети път за щастие  ritnik ritnik ritnik
Янич  Hug, реши ли нещо за твоята трета покрай сватбата. Трудно ми е да давам съвет, но според мен, ако се минава в трета, това трябва да е поне за няколко седмици  Peace, няма такова чудо в трета за 1-2 дни  Naughty , поне аз така си мисля...

Имаше още неща дето исках да пиша, ама забравих  Embarassed ... то и без това стана чаршаф..

Момичета, вчера видях няколко любими завърнали се муцунки като Венерас  Hug, Танчето Hug , обаче липсващите са ужасно много и се увеличават все повече Cry  (ако почна да изброявам ще пиша до обяд)... момичета, къде сте, добре ли сте  newsm78

А сега за всички - много  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes и   Hug  Hug Hug!

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 09:13 от blumchen_fee

# 256
Gelinda нека миличка да видя на кантара поне 85 и тогава вече ще сложа "ще стана". Сега ми е много рано. Нали знаеш пир големи височини падането е много болезнено.
 Laughing

# 257
Добро утрооооо!!! Hug Hug

В нас всички са юни(с изключение на мен Laughing).Мъжо и каката са близнакови,а малкия ангел е раче Heart Eyes.Аз съм винолейка Mr. Green....некой кат мен  Wink

Ето ме!И аз съм Водолей  bouquet
  Включвам се от днес при вас.Исках да сваля 7кг, но си поставих нова цел виждайки какви резултати постигате.Сега вече искам 12кг да сваля..след раждането..10 със сигурност, останалите ако стане, но като гледам няма начин да не стане с вашият режим.

Вчера се видях с една приятелка , която изглежда страхотно и е свалила 20кг с вас и ме амбицира много.Целият следобед ви четох, какво може какво не и от днес съм на линия. Ще направя първо 5/5 дни, а след това евентуално 3/7 в книгата така прочетох че до 10кг се препоръчва 3/7.

Разгледах всички снимки и изглеждате прекрасно!
   Честито на всички които минават във втора и трета фаза  bouquet

# 258
Здравей Криси, добре дошла.

Сигурна съм че ще успееш. Успех от мен. newsm51

# 259
Добро утрооооо!!! Hug Hug

В нас всички са юни(с изключение на мен Laughing).Мъжо и каката са близнакови,а малкия ангел е раче Heart Eyes.Аз съм винолейка Mr. Green....некой кат мен  Wink

Ето ме!И аз съм Водолей  bouquet
  Включвам се от днес при вас.Исках да сваля 7кг, но си поставих нова цел виждайки какви резултати постигате.Сега вече искам 12кг да сваля..след раждането..10 със сигурност, останалите ако стане, но като гледам няма начин да не стане с вашият режим.

Вчера се видях с една приятелка , която изглежда страхотно и е свалила 20кг с вас и ме амбицира много.Целият следобед ви четох, какво може какво не и от днес съм на линия. Ще направя първо 5/5 дни, а след това евентуално 3/7 в книгата така прочетох че до 10кг се препоръчва 3/7.

Разгледах всички снимки и изглеждате прекрасно!
   Честито на всички които минават във втора и трета фаза  bouquet

Привет !!!Добре дошла...имам си съотборник и аз Crazy Flutter Laughing

# 260
Добро утро и от мен на всички
Днес не ми е ден-писах,писах и тъкмо да го пусна ....и го изтрих Tired
Юни и Мименсита мерси много момичета за кафето,чайчето и закуските,искам да ви  Hug за това че всяка сутрин се грижите за нас   bouquet
Дидонски-резултатът ти е за 7 дни нали?Направо си е  newsm74
Виждам че имаш повечко да смъкваш,но недей повече от 7 дни ударни ,скачай утре в ПЗ.
По-добре е всеки ден с минус макар и малък,отколкото да си изтормозиш организма с много ударни дни и после да се започне с дългото задържане.Не че ме питаш,но не ми коства нищо да те посъветвам,а решението си остава за теб.
Мисс Марпъл Hug губиш се...моля те пиши как си и дали всичко е наред,Тонни бг Hug браво за минусчето,Зорита  Hug,Гелинда Hug,Мастерчееееее Hug би ли споделила днешното си меню,ако ти е удобно
Лек ден има и за останалите  Hug Hug Hug

# 261
  Благодаря ви момичета за топлото посрещане Hug

Искам да ви попитам за изварата понеже днес ще си взимам на Маджаров ли е най-вкусна?Бях чела преди време че доста я хвалехте нея newsm78

Didonski , твоят старт е просто впечатляващ  bouquet Дано и занапред с такава лекота сваляш и да ни заразиш и нас Laughing

Мисля и менютата да си споделям с вас за консултация и критика когато има нужда.

# 262
Добро утро  bouquet !
Айде да отчета един минус 300гр Simple Smile Много съм доволна. Всичко под 65 кг ме радва дори и задържането, а какво остава за намаления  Joy !
Чочосан Hug , и аз съм овца, на 28март съм.
Сега ви нагушквам всички  и благодаря на Михи за съветите  Hug !

# 263
  bouquetЗдравей те  сладурки
Днес съм стъпила здраво на 89 кг тези дни се борих много да ги покоря и ето  успях. Grinning Grinning
Благодаря на всички за милите думи. Много бях щастлива от срещата с  Вики тя е много сладичка. За чочосан нямам думи супер дама.  И ето, че срещата даде резултат - 500 кг. Много съм заета тези дни и нямам време да чета.
ЕТО снимка от срещата ни с  Вики на Клептуза--  http://media.snimka.bg/3123/012500906-big.jpg     &nbs … sp;    
Здравей  Криси, добре дошла.
Юни и Мименсита мерси много момичета за кафето, чайчето и закуските Hug Hug
Мирка  bouquet  bouquet как е детето Hug Hug Hug
Прегръщам всички  и много ви обичам  Hug Hug Hug Hug Hug
 Gardenia--кАК е сладичката  Надя мина ли и  Hug Hug Hug Hug
danielad, tuna6404, Gli_ganka, Didonski, nikolincheto, gulbenur, pink85, щастлива и уморена, ego, Мимииии, облачето хей, an4etoo, m_sesilia, gelinda, YuNI, ЦвеTи, maia_at, чочосан, ВИКИТО, adissa Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 09:05 от mihi69

# 264
Благодаря Криси дано и занапред да е така, но се съмнявам. Но това няма да ме откаже. Имам си вас
pink85 благодаря ти за исказаното мнение, винаги имам нужда от такова. Wink
Но лично аз смятам да ги направя 10 дни удърен все пак имам 52 килца са сваляне. А Дюкян нали е писал че тези от нас които имат много е добре да направят дълъг удърен. Sunglasses
Надявам се да не сбъркам  Confused

# 265
  • варна/виена
Добро утро дами! Hug Hug
Днес навършвам 11 месеца Дюкан.
Мерки не съм мерила,а кг са с 80 ,по/малко.Снимки ще сложа на първия си рожден ден,другия месец.
Учудвам се ,че скорпионите тук са малко.С нашия девиз,всичко или нищо,пасваш добре на режима newsm12.
Дидонски Hug,добре дошла мила,успех,няма невъзможни неща.
Мимииии Hug,много добре изглеждаш,и добре бягаш Laughing,внимавай,дишам във врата ти.
blumchen fee :hug:Morgen.
Яжкеее губиш ми се нещо,и Кри/кри ми липсва.
Михи69 Hug,браво мила,добре дошла на 8 пейка.
Обичам ви Hug Hug
Слънчев и усмихнат ден на всички  :

# 266
добро утро   bouquet
виждам че всички сте със страхотни минуси  -браво Grinning
аз последните 15 дена съм между 90.4--91.4.пустите му 89.9 не мога да ги видя
но с вас няма място за лоши мисли-ще ги видя но кога...
Дидонски супер резултат- newsm51
крисси  добре дошла

я ме поритнете,побутнете малко  че май имам нужда
а за зодиите--аз съм дева

# 267
Крисси  welcome Винаги се кефя на хора като теб, които почват подготвени и прочели основните неща за режима  Hug Сигурно ще имаш въпроси но това е нормално. Питай за всичко което не ти е ясно и момичетата ще ти помагат. Аз се взимам извара на Родопея и не мога да ти отговоря за другите. Успех !

Mihi69 честито минусче  Hug
Pink85  Hug
Весито много се радвам че при теб всичко е ОК  Hug
Didonski  ще те следя и ще ти напомня на 85 кг  Heart Eyes

Nikolinche Честита месечинка   bouquet
an4etoo побуууууттттт  Simple Smile

# 268
Благодаря Криси дано и занапред да е така, но се съмнявам. Но това няма да ме откаже. Имам си вас
pink85 благодаря ти за исказаното мнение, винаги имам нужда от такова. Wink
Но лично аз смятам да ги направя 10 дни удърен все пак имам 52 килца са сваляне. А Дюкян нали е писал че тези от нас които имат много е добре да направят дълъг удърен. Sunglasses
Надявам се да не сбъркам  Confused
Дюкан препоръчва повечко дни за по- много кг ,но само под лекарски контрол( от 7 нагоре).
От опит и от четеното тук във форума да ти споделя че след 5-6 ден кг спират да падат и затова нямаш нужда от повече от 7 ударни.Има много момичета които свалят по 50 че и нагоре така че и ти ще се справиш с този проблем ...и пак съм на мнение от утре на ПЗ.
Ако искаш попитай и другите момичета ,но мисля че и те ще те посъветват същото Wink
ЕДИТ Крисии добре дошла и успех
Николинчето newsm20 честита месечинка  newsm51

# 269
Николинче, е, това си заслужава да пусна нов пост!  Peace
Честита ти 11та месечинка!  newsm51 А за резултата ти просто нямам думи , невероятен и абсолютен рекорд, сигурно не само в България, поклон  newsm20

P.S при нас казват вместо morgen - moin, moin  Wink

Общи условия

Активация на акаунт