Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 003
  • 527
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро и от мен!
Браво на всички момичета тук!Аз свалям по малко,
но пък съм упорита.Сега карам 2/2.За после ще видя.

# 271
nikolincheto -честита месечинка,може пък заедно да финишираме.
 Kpuccu -добре дошла   bouquet на мен най-ми харесва извара "родопея"и "дяда либен".
happysmile,shushy,Янич,TheNMaster,Снежка,Meri zajo,Bluelady_D,Ibven,Юни ,Мименсита ,nikolincheto благодаря ви за хубавите думи  Hug  Hug  Hug без вас нямаше да успея да стигна до тук.
На всички с минуси честито,аз днес нямам промяна.
между другото съм Водолей

# 272
Аз съм рак.  Flutter
Днес имам едно минусче.
Много минусчета ви пожелавам и хубав ден!

# 273
Добро утро! Simple Smile
Михи, хайде засядай твърдо на пейката на осмичките и мърдането да е САМО НАДОЛУ!!!
Вики, страхотна си още веднъж да кажа!
Николинче, честита месечинка! С твоята упоритост ще постигнеш целта. Бравос!
Слънчевото Веси, радвам се, че при теб всичко е наред!
[Янич  Hug, реши ли нещо за твоята трета покрай сватбата. Трудно ми е да давам съвет, но според мен, ако се минава в трета, това трябва да е поне за няколко седмици  Peace, няма такова чудо в трета за 1-2 дни  Naughty , поне аз така си мисля...
Цветенце, мерси за съвета-  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes От днес официално съм в трета - 59.100 отчете кантаря, свалила съм 12 кг, значи 120 дни. Съжалявам, че не успях да стигна до целта, но след 4 месеца ще видим какво и как ще е Simple Smile Имам вече и рокля Simple Smile Днес ще включа плод   chef и сиренце , че то най много ми липсваше.

МастърчеHug, благодаря ти за съвета.  Hug
Тони  Hug
Гардениа, как е сладкото Наде?

По зодийния върпос - аз съм ОвцеДева:)
Спорен ден на всички

# 274
Здравейте!
Да се разпиша и аз.
Немско Цвете -  Hug!
Да кажа, че много сте хубави всички на снимките - и от срещите, от мини срещите, за месечните отчети и др. На "патките" - Борис Peace!
Да честитя всички пропуснати месечинки - Мимиии - браво, продължавай в същия дух!
Радвам се заедно със всички вас, които имате минуси. Подкрепям всички, които нямат, но минусите идват задължително когато си стриктен и търпелив.
А днес - на Николинчето - специални поздравления за невероятната воля и хъс!   bouquet Супер си!
Весито 5-  Hug Hug щастлива съм, че се възстановяваш безпроблемно!

Аз си карам третата - вече 93 ден. Преполовила съм я вече и малко отгоре даже. Всичко е ОК. Килограми 55,1 тази сутрин. Над 56 кг не се качват вече почти. Доволна съм, че успявам да задържа постигнатия резултат. Така че, момичета и момче, работят нещата, само трябва да се изпълняват както трябва. Доволна съм от новата си визия, всички около мен също (моята половинка най-вече - защитава ме от реплики от рода на "сега пък си много слаба, в другата крайност " като казва - "мноооого си е добре така"). Сега като почнахме да се обличаме по-леко в пъти нарасна броят на хората, които са удивени от промяната ми. Изобщо - доволна и удовлетворена се чувствам.
На всички ви желая хубав ден, много усмивки и ви  Hug Hug силно!
И като сте почнали със зодиите - за Везни май никой нищо не каза.... newsm78

# 275
Добрутроооо момичета   bouquet    bouquet  bouquet
Така съм се завъртяла в задачки и проблеми, че нямма време да седна да напиша нещичко  Tired
От сега четеното успях да установя със задоволство едо - Николинчето, на която всички така се възхищаваме е моя порода - Скорпион Heart Eyes Ние сме си упорити и успешни   bouquet
Вчера мислех че няма да доживея до днес .... егати и несполуките  Shocked Изгоря камерата, тостера и един контакт гръмнаха, микровълновата спря, още 2 контакта в кухнята отказаха  #Crazy С това сведохме работещите неща вкъщи до НУЛА  #Cussing out
Тая сутрин идва майстор и хладилника май ще живее  baby_neutral дано....защото ако другите могат да карат на готова храна, аз все пак се опитвам РЕЖИМ да пазя  #2gunfire
Извинете за негативния пост, ама исках да си споделя, дано ми олекне  Hug
Много минусчета, на болнички ил неразположени - бързо оправяне  Party Доскоро  Hug Hug Hug Hug Hug

# 276
  • Бургас
Добро утро сладурки.
Да увелича броя на лъвиците 31.07,а има и още 2 лъва в нас,таткото и най малкия разбойник.Другите са стрелец и везни.
Днес съм разглобена,така ми се искаше да видя 65кг ,ама след вчерашния екшън просто няма начин,толкова умора натрупах,че не мога да се движа,а днес какво ме чака,не ми се вярва чак,веднъж да се преместим.Все пак съм твърдо 66 без грамове отгоре,това е добре.
Николинчето,за теб каквото и да кажа ще е малко,ти си герой,честита месечинка  bouquet
Дидонски браво за минуса,много добре се справяш,дано продължиш все така.
Крисии,добре дошла,много успех ти пожелавам с режима  bouquet
Белисима,няма начин да сваляш с много бързи темпове,имаш да сваляш малко,а това винаги е по трудно.
Гардения,надявам се малкото слънчице вече да е добре,малкия с последните кътници ми направи над 40гр Whistling,ама мина.
Вещи,как сте след наситените с емоция дни.

# 277
Добрутрооо! Hug Hug Hug

Мерси за кафенцата, честито на всички с минуси и поводи-малко набързо се включвам, ама няма как работа Confused.

Та след вчерашния ми строго протеинов ден и имам минусссс   -800 гр.
 newsm68 newsm44  smile3521
Как да не ми тръгне добре деня.

Ще взема да си сложа и линийка да се следя по лесно.

Целувки на всички и страхотен ден!

# 278

Привет милички,
идвам пак да се похваля, имам минуси, но в см - по 3 от талия, ханш и гръдна!  newsm44 newsm44
Много съм доволна от себе си и от режима. С всяко качване на кантара ставам все по-обнадеждена и мотивирана!

Didonski, Браво!  Hug

Hug Hug за всички! Успех, дами!

А няма ли и някое стрелче тука?  Sad

# 279
  • София
Здравейте и от мен  Hug
И аз да се включа в голямото броене на зодии - лъвче  Laughing
Николинчето - Честита месечинка   bouquet  bouquet  bouquet Уникален резултат, невероятна воля, ти си пример за всички нас   bouquet
Дидонски - страхотно начало   bouquet Пожелавам ти успешно и бързо сваляне  Hug
Еленце - дано нещата потръгнат и да не ти се случват повече такива неща Hug
На всички, които ми чиститиха трета(не ви записах, а не помня, извинете ме  Embarassed) - благодаря ви много, момичета Hug Hug Hug
Вчера бяха първите ми нишестени - ходихме на суши бар. За пръв път хапвам такова нещо - много ми хареса, а и мисля, че е напълно режимно - варен ориз, без никаква мазнина със сурова риба и морски дарове Crazy Днес съм на ПЗ, за обяд имам тиквички с извара и яйце Simple Smile

# 280
А няма ли и някое стрелче тука?  Sad
Как да няма...

# 281

Привет

Още един Стрелец в редиците от мен
Саги  Hug

Венерас - Браво за минусчето  Hug

# 282
Добро утро, милички!
Аз съм зодия Дева, Янич   Hug
Белисима, каква е тази схема 2/2? Защо си решила да си на нея?
Пинк, добре дошла в трета и УСПЕХ!
Аз вчера се измерих, въпреки че чакам МЦ и бях след гала и кантарът беше само с 500г отгоре. СУПЕР!

# 283
  • Варна
здравейте  bouquetнякой чувал ли е за овесено брашно,открихго във едни магазин-пише натурално овесено брашно.Дали става за режимчето пише още-съдържа протеини и минерали,става за овесена каша ,хлебчета и е изключително полезно за стомаха и червата,помага за очистване на организма,способства за увеличаване нивото на тестостерона във кръвта newsm78

# 284
Добро утро!
Овесено брашно неможе.

Общи условия

Активация на акаунт