Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 009
  • 527
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Здравей, Снеже.  Hug
Овесеното брашно не се прави от триците, а от цялото зърно на овеса. По свойства е близо до пълнозърнестото брашно 1850. Затова е подходящо за трета фаза, за хлебче, но не и за първа и втора. Опс, Бачи ме превари.  Heart Eyes

Николинчето, честита 11 месечинка, страхотна си!!!   bouquet

# 286
  • Варна
БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИЧКИ  bouquetЖЕЛАЯ ВИ ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН  bouquetИ МНОГО МИНУСЧЕТА Peace

# 287
Здравейте и от мен  bouquet Не съм писала от доста време, но това е защото изтървах прасето и ме беше срам Embarassed.Нещата вече се нормализираха ама мен ме е яд , защото можеше да съм още няколко килограма минус #2gunfire.Сега си чакам тигана смирено и да се надявам че съм го зазидала това прасе Praynig
Между другото аз съм Рак Wink
Честито на всички с поводи
Николинчето - направо нямям думи...

# 288
 mar4elka  341uu
Добро утро,аз си мръднах снщи линийката,-4кг.много съм доволна!
аз съм овца newsm47

# 289
  • София
Здравейте и от мен!
Третата ми фаза протича без усложнения. Доволна съм.
Някой беше питал за изварата - на мен най-вкусна ми е "Дядо Либен", най-близък е вкусът и до сиренето.
За протокола - род. съм на 21 юли, зодия Рак.

# 290
Вики, страхотна си още веднъж да кажа!
Мерси, Янич  bouquet!
Мерси, Дюкан  Joy !

# 291
  • GYM
А няма ли и някое стрелче тука?  Sad
Как да няма...
има,има smile3521
И аз ,похвал,похвал- имам си още -300г. Знаех си, че свалям повече в ПЗ Simple Smile
Николинчето newsm20 честита месечинка...
Дидонски- е това се казва резултат Hug
Венерас, поздравления
Мирка, благодаря за поздрава, обичам това парче Hands Clap
На всички ,без изключения Hug
Прекрасен и много отслабващ ден Hug

# 292
Здравейте. Някъде в предишната тема ви бях чела, че пишете за някакво задържане по време на МЦ (малко преди и по време). Но не можах да го открия (то толкова огромни теми!). Затова да запитам - има ли нещо такова и при вас? Дори при нормално протичане на ПЗ. Не ми се струва много нормално при все, че няма "прегрешения". Та то аз когато правех първите 4-5 дни прегрешения като започнах повече усещах промени по себе си отколкото сега! То наистина нали и в първата страничка при указанията е споменато, че се редуват дни на ефкт с дни на задържане. Но все пак...

# 293
Здравейте момичета,
да се отчета преди края на втората фаза и преминаването към трета другата седмица - от началото на февруари до сега от 76 на 63 килограма или иначе казано нормалното ми тегло, с което съм свикнала вече толкова години. Изключително съм щастлива! Влизам си вече във всички свои дрехи, в мото-екипа, в летните гащи и потници, не ми виси нищо от никъде, сега остава да задържим положението здраво!

и още нещо ... най -вероятно не помните, че се оплаках в началото, че нямам никакъв резултат дъълго време и вие ме посъветвахте да си видя хормоните. Чудесен съвет! Оказа се, че не само имам някакъв, а имам доста голям проблем - щитовидната ми жлеза е тежко засегната, което се е отразявало не само на теглото а и на цялостното ми състояние - чувствах се съсипана и не разбирах защо съм скапана и толкова депресирана непрекъснато. Е, сега знам и вземам мерки!

Та това идеше да каже две неща - първо ХОДЕТЕ СЕ ИЗСЛЕДВАЙТЕ! Този тип заболявания са най-коварни именно с това, че НЯМАТ СИМПТОМИ или симптомите са такива, че изглеждат съвсем нормални /че кой не се уморява, нервира и депресира от време на време/. Свикнали сме да казваме "ще ми мине", но ... някои неща не минават а стават все по-зле! Второто е, че Дюкан очевидно помага дори и в случаи като моя просто трябва ОЩЕ ПОВЕЧЕ търпение и упоритост.

И последно да благодаря за ЖЕЛАТИНА - откакто се научих да боравя с него правя не само на себе си хубави кремчета, а и на моите момчета страхотно ягодово парфе от компотите на баба!

Затова - УСПЕХ, търпение и упорство на всички! Дано домашните ви подкрепят както правеха моите мъже!

Поздрав!

# 294
Оххх така си хапнах хубаво,че сега не ми се работи   hahaha Спретнах си един омлет от две яйца, извара, нарязах малко филенце, подправчици и обезмаслено сиренце Култура отгоре настъргах, метнах го в микровълновата и стана страхотно  chef hahaha  newsm64

# 295
и обезмаслено сиренце Култура отгоре настъргах,

За пръв път чувам че имало обезмаслено сирене Култура. Я ни светни по въпроса. Не знаех че имало разрешено обезмаслено сирене в България...

Искам да ви питам нещо. Кой от пишещите тук е изкарал най-дълго време във втора фаза БЕЗ нито едно прегрешение и дали много дългото стоене във втора фаза без прегрешения може да се отрази на здравето по някакъв начин. Дюкан дава ли някъде максимално време което може да се изкара само на месо и зеленчуци.

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 11:09 от Борис

# 296
Привет и от мен!

Благодаря на всички за похвалите! Много се радвам, че споделям с вас, които ми давате непрекъснато кураж.

По-нататък ще сложа отново снимки.

mar4elka , сирене култура - не може!

# 297
Момичета и в частност Лилов,
този петък мисля да ида при личния лекар и ще искам да си пусна пълни изследвания, но понеже се опасявам, че ще ме претупа искам да ви питам : Какви точно изследвания да изискам - за холестерол, диабет, щитовидна жлеза? Аз съм много отговорна и бъзлива що се отнася до здравето и не искам да ми се изсмее нещо...Ако има медицински лица, ПОМАГАЙТЕ!

# 298
  • София
Благодаря ти talyyy за загрижеността за мойта "патка" ама наистина няма нужда Simple Smile Първо да кажа че тя не е в никакъв случай с плосък клюн т.е. си е напълно режимна така че няма опасност при поемането й да се наруши режима  Mr. Green
  Joy Joy Joy Ееее, Боре, имаш чувство за хумор  Peace
Ама Дюкан е казал, че което не е позволено, е ЗАБРАНЕНО, та не бих рискувала с такива неща  Wink

# 299

този петък мисля да ида при личния лекар и ще искам да си пусна пълни изследвания, но понеже се опасявам, че ще ме претупа искам да ви питам Какви точно изследвания да изискам - за холестерол, диабет, щитовидна жлеза?

В тая връзка и аз да питам нещо - можеш ли да отидеш при личния си доктор и да му кажеш - "Докторе от нищо не се оплаквам, ама ей така превантивно искам да си пусна тука едни пълни изследвания" Може ли така да му кажа на мойто ДжиПи и няма ли да ми се изсмее защото аз досега съм ходил на доктор само когато съм имал някакви оплаквания. Те нямат ли лимити за изследванията си и сигурно няма да искат да ги харчат за хора които нищо им няма... Или трябва да си платя за да ми направят подробни изследвания...

Общи условия

Активация на акаунт