Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 011
  • 527
  •   1
Отговори
# 465
Хайдееее, пак ще завалят едни емотикони..... Rolling Eyes

Клер, благодаря!  bouquet

# 466
  • София по рождение
признат грях = половин грях.
Една малка ябълка, сега на закуска.  Blush
Кое да си подам за боя?
bambam

# 467
  • София
Момичета, ето снимки от Италия. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=382049
Парола 168650

# 468

Здравейте дами,
да си покажа и аз нослето тука...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕНИЧКИТЕ! МНОГО УСПЕХИ, МОМИЧЕТА!

Много здраве на всички, и двойно повече на болничките! Да оздравявате бързо, ей!  Hug Hug

Днес нищо за отчитане - не съм се мерила, не съм се теглила!

Стрелчета не са колкото близначетата  Sad, ама пък са им точни мерниците  Twisted Evil Grinning

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes за всички! Успешен ден!

# 469
ив микова снимките са страхотни  Grinning

# 470
Момичета, ето снимки от Италия. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=382049
Парола 168650

А на мен  мми дава "грешна парола" и не мога да вляза  Rolling Eyes  Sad

Едит
Страхотни снимки.Видях ги с помоща на Цвети.Благодаря!  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 12:38 от TheNMaster

# 471
 Rolling Eyes
Здравейте!
Всичко си се вижда на снимките. Една дюканка, явно дълго време дюканствала и една - по-отскорошно.
Вещи, мъжката фея за Фоли е много елегантна  Joy
Фоли ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Hug

# 472
Здравейте!  Laughing
Досега чистих един кашон 20 кг скумрия, направо ми писна, а как миришаааа ... Но пък съм заредена за доста време напред  Wink
Честит рожден ден на Petenci-Cvetenci и Фоли!  smile3525
 Hug Hug Hug на pink85 и nartsisa! И още  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички вас!
Искам да се похваля, че преборих плюса и вече съм си на линийката, а дано сега тръгна и надолу.
НАПОМНЯМ ВИ ЗА СРЕЩАТА, В НЕДЕЛЯ, 31 МАЙ ОТ 12 Ч., В РУСЕ, В КРУШАТА!Досега са записани следните участнички: Дорчестър, Креми Савова, Абракадабра, СлаБе, Филюдка, Дидка, zorita, приятелка на Зорита, miss Marple, nartsisa, Pink85, PePena, Petenci-Cvetenci. Някой май ми се губи, ако има пропуснати, да се обаждат бързо! Чакам информация от Плевен, Горна Оряховица, Бургас ... и други мераклийки да се явят, никого няма да върнем.

# 473
добро утро,отслабващи момичета,
 искам да ви попитам мога ли едновременно с режима да пия един чай за отслабване.Той е китайски и се казва "ИНХУА"?
 Благодаря ви предварително за отговорите newsm17

# 474
 искам да ви попитам мога ли еновременно с режима да пия един чай за отслабване.Той е китайски и се казва "ИНХУА"?
Абе по принцип може.....Ама да знаеш,че с режима си се отслабва идеално и няма нужда от други "помощни" неща.....Не знам дали знаеш,но в Инхуа-то си има доза химия,освен билките.....По-добре да избягваш изкуствените неща сега,защото организма ще започне да се чисти...

# 475
 искам да ви попитам мога ли едновременно с режима да пия един чай за отслабване.Той е китайски и се казва "ИНХУА"?
Ти това пила ли си го досега? Защото аз пробвах преди време и при мен нямаше абсолютно никакъв ефект. Я по-добре си давай паричките за риба и пиле  Wink

# 476
мис Марпъл сега видях че си започнала на 16.03 .АЗ зопочнах на 17.03  но твоите резултати са къде по добри-браво.вече ще се сверявам с тебе Grinning

# 477
  • София
Днес така ми се е приискало да се запиша на първа страничка на новата тема...  newsm47
Та бих помолила да не се юрвате като луди, а да оставите най-нуждаещите се да се включат  Hug.
Как иначе да разбера действа ли тая първа  Mr. Green

Клер, радвам се да те видя и тук  Hug./преди много време пишеше при ноемврийки 2007/.

Ив Микова, снимките са супер  Peace.

# 478
Ти това пила ли си го досега? Защото аз пробвах преди време и при мен нямаше абсолютно никакъв ефект. Я по-добре си давай паричките за риба и пиле  Wink

ами пила съм го преди,но не редовно и бях свалила 1-2 кг.и в момента ми е останало доста количество от него

# 479
  • София
Благодаря ви, момичета!  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт