ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 123
  • 451
  •   1
Отговори
# 120
  • В тъмната гора.
Заповядайте Wink Почти няма нови неща но все пак

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=151769

"Шехеразада от “1001 нощи” пренебрегва съветите на родителите си и се омъжва за богатия Ахмет, ражда му и син. Когато момченцето е на годинка, Ахмет загива в катастрофа."

Ох, какви родители измислиха пак бе....и двамата умират, преди Ахмет въобще да се е появил. Била е малка, на 6 години, когато почива майка й, няколко години след това и баща й почива.

Абсолютно объркана и неструктурирана статия...боклук. Просто нахвърляни неща. Защо така ни подценяват тези хора, по-добре да не пишат вече по темата. Досега 1-2 статии са ми допаднали.

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 13:30 от Mishel_

# 121
  • Burgas
Може би са искали да кажат че Ахмет пренебрегва родителите си и се жени за Шехерезада.

# 122

Е,има нови неща.Описани са всички сериали,които БТВ е купила. Сега турскоговорящите момичета може да ни светнат,за кои точно сериали става въпрос Praynig

# 123
  • Разпиляна във въображението
1001 нощи за съжаление не го гледах целия. Следя последните серии и трябва да призная, че е един от най-добрите "любовни" сериали, които съм гледала.

"Перла" ще се опитам да го следя по-редовно.

# 124

Е,има нови неща.Описани са всички сериали,които БТВ е купила. Сега турскоговорящите момичета може да ни светнат,за кои точно сериали става въпрос Praynig

Останалите 8 купени сериала са “Изгорената какавида”, “Разбит живот”, “Любов и отмъщение”, “Младоженецът чужденец”, “Падащи листа”, “Забранена любов”, “Мечтатели”, “Задните улички”.

"Изгорената какавида" ("Yanik koza")e филм по действителен случай,разкзващ за живота на едно влиятелно и богато семейство от Бурса.Доколкото си спомням ставаше въпрос за "голяма тайна",пазена от големия син на семейството Галиб . След инцидент сина му постъпва в болница ,налага се да се направят изследвания..и той разбира че всъщност това не е негово дете...Големи интриги , голямо нещо..Действително много хубав филм... newsm10 аз лично залагам на него.Ако не се лъжа е заснет 2005г.

"Падащи листа (Yaprak dokumu) и Забранена любов (Ask-i memnu) се излъчват в момента по тр.канали..също много добри филми. newsm26

Младоженецът чужденец (Yabanci dagmat) и Задните улички(Arka sokaklar)....за тези филми..... boo #Splat

за "Мечтатели" , "Разбит живот" , "Любов и отмъщение"... smile3506трябва да гадая  newsm09, защото заглавията не ми говорят абсолютно нищо no

Но общо взето има какво да се гледа...

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 16:07 от damlacik

# 125
damlacik    bouquet за инфото
 Hug

п.п. много ме кефи подписа ти

# 126
Аз вече ставам нахална, но все пак да помоля - Дамла ако гледаш по тр. канали "Забранена любов" и "Падащи листа" може ли накратичко да разкажеш за какво се разказва, че нямам търпение Blush Може и с ББ, сигурно някой няма да иска да знае. Благодаря smile3525

# 127
Аз вече ставам нахална, но все пак да помоля - Дамла ако гледаш по тр. канали "Забранена любов" и "Падащи листа" може ли накратичко да разкажеш за какво се разказва, че нямам търпение Blush Може и с ББ, сигурно някой няма да иска да знае. Благодаря smile3525

Галка..ти да не искаш да ме сполети това..  boo boo #Splat #Splat

Mr. Green

# 128
  • В тъмната гора.
Забранена любов лично мен доста ме измори, чак 33-36 има развитие. И то Севи ми каза да ги гледам, че вече започнала завръзката и станало интересно. Листопад оттук-оттам съм го гледала, по книга на Нури Решат Гюнтекин е, но е много дълъг, сега май в Турция върви 125-130 епизод.

# 129

Галка..ти да не искаш да ме сполети това..  boo boo #Splat #Splat

Mr. Green

В никакъв случай Mr. Green Аз за това......с ББ Rolling Eyes newsm53

Мишел, благодаря и на теб Hug  bouquet

# 130
Листопад оттук-оттам съм го гледала, по книга на Нури Решат Гюнтекин е, но е много дълъг, сега май в Турция върви 125-130 епизод.

Да Мишел права си , много е дълъг филма.Представи си ако там примерно е 150 сериен , то тука ще е 250 Mr. GreenУжасс

# 131
  • София
Доста темички за турски сериали се откриха , очакват ни още. Очаквах инфото на Дамла и Мишел да прочета в Турските сериали, а не в Перла - няма лошо, ние и без това като зомбита отваряме всяка тема , е поне аз съм така.  Peace
Благодаря и на галка, и на Дамла , и на Мишел - ето и моите предположения  за новите сериали Sad то се препокрива с мнението на Дамла ; това което се разминава е по-скоро моя усет за подходящо наименование за сериалите. ).
Gümüş (Kanal D) - Перла
Candan öte (Star TV) – Отвъд душата  “Разбит живот
Yanık koza – (Show TV) – Изгорелият орех  “Изгорената какавида"
Menekşe ile Halil (Kanal D) – Менекше и Халил  Любов и отмъщение
Yabancı damat (Kanal D) Зет чужденец "Младоженецът чужденец”, - аз го харесвам този сериал - невъзможната любов между туркиня и грък
Aşk-ı memnu (Kanal D)  Забранена любов
Yaprak dökümü (Kanal D) Листопад Падащи листа
Arka Sokaklar " Задните улички” - полицейски сериал
Kavak Yelleri  или Aşk Yakar – Мечтатели

Не съм сигурна за Менекше и Халил - много хубав сериал , с Къванч Татлъту от Перла и Седеф Авчи ( мисля че Халил в края на сериала умира !)

А КЪДЕ Е АСИ newsm78 Да не би той да е Любов и отмъщение !

Поживем , увидим!

# 132
Дамла,Мишел,Герка благодаря за инфото newsm51
Шеф а и аз това се питам къде е Аси?И ако е закупен  от някоя от двете телевизии, защо ще му сменят заглавието?

# 133
  • Burgas
Как се казва сериала в който участва АСИ?

# 134
Как се казва сериала в който участва АСИ?

Сериала се казва "Аси" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт