ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 027
  • 451
  •   1
Отговори
# 135
  • Burgas
Дали и БГ няма да си е Аси,много се дразня като сменят имената на сериалите,защо не ги превеждат както са си.Например Мелодия на сърцето,откъде на къде като може да си е От усните към сърцето.

# 136
Дано НОВА ТВ да са купили Аси. Аз още през есента се зарибих по този сериал, преди НОВА да пуснат 1001 нощ.

Иначе Kavak Yelleri, Arka sokaklar i Aşk Yakar са все сериали на KANAL D

в моя ТОП 5 си остават:

1.Asi (Kanal D)
2.Doktorlar (Show TV)
3.Acı Hayat (Show TV)
4.Bir İstanbul masalı (Kanal D)
5.Küçük kadınlar (Kanal D)

за жалост, нито един не е купен тук... е това са наистина готини сериали. Особено този докторския, направо... драма, драма...

oт тия по-несапунестите... Pusat и Kurtlar vadisi pusu,много са хитови, макар, че ... не са върхът на сладоледа, поне по мой вкус

# 137
  • sofia
момичета, сега по великия канал БТВ / които се правиха , че за първи път ще гледаме турски сериал и не споменаха нищо за другите , които са ни завладяли /дават за филма. тези които озвучават главните герои са на гости.
ще дават по две сериина вечер . казаха ,че ще бъдат 120 серии.

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 10:38 от krasimirag

# 138
  • Разпиляна във въображението
Коментираха още, че са готови дублирани само 14 серии и още не знаели как се развива сериала Laughing

# 139
момичета, сега по втора дават за филма. тези които озвучават главните герои са на гости.
ще дават по две сериина вечер . казаха ,че ще бъдат 120 серии.

какво значи "по втора"?

# 140
  • sofia
да , ще се оправя по бтв. Мисля , че всички разбраха за какво се говори и за коя телевизия.

# 141
момичета, сега по великия канал БТВ / които се правиха , че за първи път ще гледаме турски сериал и не споменаха нищо за другите , които са ни завладяли /дават за филма. тези които озвучават главните герои са на гости. ще дават по две сериина вечер . казаха ,че ще бъдат 120 серии.

Ами прави са,за първи път ще гледаме турски сериал по БТВ Peace Нормално е да не споменават другите филми,все пак ги излъчи конкурентния канал Whistling

# 142
А ще има ли повторение на сериите и ако да, в колко часа? Извинявам се, ако е коментирано вече, но не съм разбрала, а пък няма да мога да го гледам в 20 часа.

# 143
няма проблем. значи премиерно излъчване: от понеделник до сряда от 20ч.до 22ч. (по два епизода)
повторение: понеделник и вторник от 4.30 до 6.20 (два епизода), сряда и четвъртък от 5.25 до 6.20ч (по един епизод)

Но след финала на "Бягство на победата" в онази статия от вестника пишеше, че  ще има и в четвъртък вечер по две серии, не знам кога ще ги повтарят. Казвам ти как е по програма.

поздрави Wink

# 144
Аз все още не мога да си обясня как ще дават по 2 еп.за 2 часа? newsm78
Единствения вариант е да орежат сериите Rolling Eyes

# 145
да, и аз не мога да си обясна.
В оригинал сериите са по над 70 мин. без реклами. Първият епизод е 76 мин, втория е 72 мин. Това си е над два часа и половина общо и то без реклами.

И друго което не разбирам, в прословутата статия: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=151769

"Шереф е отрицателна героиня, майка на Мехмет. Омъжена е за Ахмет, син на Мехмет. Шереф е истинският враг на Инджи, смята я за необразована, нагла и я подозира, че иска да завземе бизнеса." (май съм тъп но не разбрах, наистина. Как хем е майка на Мехмет, хем е омъжена за сина му, демек за внука си)

"Шехеразада от “1001 нощи” пренебрегва съветите на родителите си и се омъжва за богатия Ахмет, ражда му и син. Когато момченцето е на годинка, Ахмет загива в катастрофа." (този, който е писал това, да беше погледал малко сериала, та да разбере КОЙ чии съвети пренебрегва)

# 146
да, и аз не мога да си обясна.
В оригинал сериите са по над 70 мин. без реклами. Първият епизод е 76 мин, втория е 72 мин. Това си е над два часа и половина общо и то без реклами.

И друго което не разбирам, в прословутата статия: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=151769

"Шереф е отрицателна героиня, майка на Мехмет. Омъжена е за Ахмет, син на Мехмет. Шереф е истинският враг на Инджи, смята я за необразована, нагла и я подозира, че иска да завземе бизнеса." (май съм тъп но не разбрах, наистина. Как хем е майка на Мехмет, хем е омъжена за сина му, демек за внука си)

"Шехеразада от “1001 нощи” пренебрегва съветите на родителите си и се омъжва за богатия Ахмет, ражда му и син. Когато момченцето е на годинка, Ахмет загива в катастрофа." (този, който е писал това, да беше погледал малко сериала, та да разбере КОЙ чии съвети пренебрегва)

Може и дядото да се казва Мехмет newsm78 А това,за родителите на Шехерезада оставям без коментар ooooh!

# 147
  • France-Bulgaria

в моя ТОП 5 си остават:

1.Asi (Kanal D)
2.Doktorlar (Show TV)
3.Acı Hayat (Show TV)
4.Bir İstanbul masalı (Kanal D)
5.Küçük kadınlar (Kanal D)

за жалост, нито един не е купен тук... е това са наистина готини сериали. Особено този докторския, направо... драма, драма...

Подкрепям те  Peace
Моя топ 5 бих определила,като
1-Kucuk kadinlar /kanal D/  Heart Eyes
2-Melekler korusun /show tv/  Heart Eyes
3-Canim ailem/ atv/
4-Kavak yelleri /kanal D/
5-Genco / kanal D/  Heart Eyes

що се отнася до Gumus-/Перлата/
Аз лично го изгледах и ми хареса.
 Аsk-i-Memnu - в началото го гледах,но ми е много муден,иначе не е лош.
Bir Istanbul Masali- ми беше фаворит преди 2г.

# 148
Ето и малко инфо за главния герой-Мехмет

Къванч Татлъту
Рожденна дата-23.10.1983 г.
През 2002г. печели конкурса *Best model of World*.През 1997г. поради сериозна сърдечна операция на баща си семейството се мести от Адана в Истанбул.Мечтата му е да играе баскетбол в NBA.
В продължение на 2г.е играл в Юлкерспор.Поради добрата си физическа форма близките му казали че е подходящ за модел.Той не обръщал внимание на приказките им.Един ден майка му видяла обява пред един супермаркет за набиране на манекени и изпратила снимка на сина си.
Веднага дошло предложение за работа.След 2г. работа в агенцията печели конкурса.Година и половина живее и работи в Париж.Получава предложения за участия в сериали.Приема ролята на Мехмет в *Перла*,защотох намира много общи черти в героя си.Мечтата му е да стане много добър актьор.Играе в Държавния театър,където взима уроци от Лачин Джейлан/в ролята на Гюлсюн-лелята на Мехмет/

# 149
Дядото на Мехмет се казва Мехмет Фикри Шадоглу

Общи условия

Активация на акаунт