ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 020
  • 451
  •   1
Отговори
# 435
  • sofia
сега ще видя има ли скенер да я сканирам тука около мен

# 436
  • sofia
които иска да прочете какво предстои другата седмица нека ми пише на лична и прати скайпа си за да му го пусна. А после някои които знае как да го качи като линк, да го на прави , аз не се научих.

# 437
  • Варна
линкове за каналите във В-бокс
http://vbox7.com/channel:93914
и още един
http://vbox7.com/channel:94055

# 438
   Мързел,много ти тенкю.Абе,къде ги намирате тези ББ,в цветовете няма?  Ама е готино филче така като разказвате.

# 439
  • sofia
ami тези бели букви ги нема , на мястото на друг цвят пишеш бяло. има го как става в другата тема на 1 страница е обяснено , ноаз така и не можах да го направя . На 1 страница на 1001 нощи пише

# 440
  • София
w tv САГА пише какво предстои , ама пусто кат не се научих с бели букви .

Те в ТВ Сага кви ги пишат...изобщо не ми харесва как анонсират предстоящото в сериалите, а и едни роднински връзки не се научиха да описват както трябва #Cussing out

# 441
  • sofia
момичета, май е време за нова тема . Шефа да я пуска

# 442
статията в ТВсага благодарение на krasimirag   bouquet

# 443
  • Варна
Статията е много добра, благодаря!

ББ От нея си мисля, че дъщерята на Пънар е от Онур.

Не разбирам, защо така Пънар крие дъщеря си от семейството си. Така или иначе все някога ще се разбере, пък и тя не е малка вече newsm78 Може би това, че не е семейна, знае ли човек.

# 444
  • Тук и сега
Написаното с бели букви е най-сладкият и интересен момент за мен в темата   Grinning
дайте повече подробности моля, може и на лична ,ако някой ги притесняват белите букви  Peace

# 445
Аз гледах  оттук оттам малко серии напред.Ако искате ще пиша с бели букви.

# 446
.....
ББ От нея си мисля, че дъщерята на Пънар е от Онур.
.....

да така е eftelya ни го написа

Едната от причините е сигурно точно защото не е семейна - така си мисля
а пък и като чета в статията бб: каква е реакцията на дядото като разбере за детето май е логично че е избягала чак в америка

emely мерси
стига само да ти се пише
доста сме феновете на белите букви като гледам  Grinning

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 13:33 от castanea

# 447
# 448
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
хора вие не сте добре извинявам се многои че така грубо обаче Перла е мн хубав сериал и според мен ще баде мн интересен защо го сравнявате с 1001 нощи всеки по своему е интригуващ !Аз мисля че всички са мн негативно настроени пак и 1001 нощи последните серии бчха супер банални заприлича малко на 4 сватби и едно погребение  аз мисля че ще хареса мн на всички.Ако някой знае какво става по нататъкнека  ми пише едно саобщение моля ви Simple Smile

# 449
А ти дали видя ,че има нова тема пусната точно преди твоя пост  Thinking Хм ,май не си  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт