ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 038
  • 451
  •   1
Отговори
# 60
GrinningДобре е с тези турски  сериали  да раздават и безплатна  бюлетина  за ДПС, че избори идват  все  пак

Какво общо виждате в тези качествени филми с политиката? newsm12

# 61
Хайде да оставим глупавите спорове,
Днес е 1 юни!
За всички деца и техните родители!
http://vbox7.com/play:ff8da9a4
Много ги обичам тези разбойници,баба съм на двама!

# 62
Ще го дават от 15 юни Peace

# 63
  • София

Рабрах, че ще излъчват Перла само 3 вечери в седмица - или ще има да го гледаме 8-9 месеца!Толкова се изписа за този сериал предварително, че дано да си заслужава....

# 64
Рабрах, че ще излъчват Перла само 3 вечери в седмица - или ще има да го гледаме 8-9 месеца!Толкова се изписа за този сериал предварително, че дано да си заслужава....

ами в сайта на бтв пише, че ще го дават всяка делнична вечер
 а и днес видях билборд където пишеше май същото - дано съм видяла правилно че карах и не се загледах хубаво.
прави ми впечатление рекламта която си прави бтв
във вестници - статии
по тв - реклама
по списания реклама
билбордове
....
а не като нтв и BBG .... добре че една приятелка си е в къщи и тя гледа сериали и ми каза да гледам ... инъче нямаше и да разбера че го дават ... а толкова много ми хареса  Heart Eyes
 Hug

# 65

Ами и аз така
като започне ще видим,но дано да е всяка вечер,че иначе мнооооого време д а се гледа,а и като завършват серийките и ще се чудим какво става по няколко дена -и пак ще има гледане напред и т.н.

П.с.-всичко това, ако си струва де  Whistling

# 66
От тази статия аз разбирам,че ще дават по два епизода всяка делнична вечер newsm78
Поне така пише в последното изречение.

# 67
  • Разпиляна във въображението
Скоро ще почва и Сървайвър Thinking

# 68
От тази статия аз разбирам,че ще дават по два епизода всяка делнична вечер newsm78
Поне така пише в последното изречение.
Дано е така  Peace
епизодите значи ще са малки,а не по час и половина

# 69
Скоро ще почва и Сървайвър Thinking
Интересно как ще ги съвместят.А няма ли наесен да почва?  Thinking

# 70
Сървайвър обикновено почва в края на септември.Ако дават по 2 еп.на вечер до тогава ще е свършил Thinking

# 71
  • Разпиляна във въображението
През лятото никакво реалити ли няма?

# 72

Аз доколкото разбрах ще го излъчват 2 пъти седмично.
8-9 месеца горе долу се ява...аз гледах 1001 нощи 3 години  Grinning.Доколкото до това дали си заслужава филма..мисля че си струва(лично мнение)
Но според мен можеха да закупят много по-добри филми от "Перла" и от "Мелодия на сърцето".Искам да подчертая , ч това си е лично мое мнение.
но филма наистина си заслужава

# 73
Ами те може и да са купили.Нали уж БТВ са купили 9 сериала newsm78

# 74
  • София
damlacik, съгласна съм с теб - толкова други хубави нови сериали има . Дано пък да ги гледаме и тук, макар и със закъснение! Благодаря ти много за твоята готовност и доброта , която излъчваш и ни доставяш удоволствие. Слушам и гледам твои музикални клипове също , и макар да не разбирам много , подбраната хубава музика ме провокира да търся и да научавам  доста за турската музика.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт