ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 038
  • 451
  •   1
Отговори
# 15
GrinningДобре е с тези турски  сериали  да раздават и безплатна  бюлетина  за ДПС, че избори идват  все  пак
Joy Joy Joy Ех,световната конспирация не спи ooooh! Joy Joy Joy
dmaria наистина ти се чудя на акъла Rolling Eyes

# 16
  • Луната ни пази
GrinningДобре е с тези турски  сериали  да раздават и безплатна  бюлетина  за ДПС, че избори идват  все  пак
Абе ти поживей малко в такъв регион и навсякъде ще виждаш ДПС, дори в спалнята си!!! (това е абсолютно сериозно)!
Те хубаво, нека си го дават, ама що ще ми го натрапват в прайтайма!??? Нека го дават следобед при сапунките!!!

# 17
[X]megelinka -ти само бтв ли хващаш newsm78

извинявам се за спама  Peace

# 18
Абе ти поживей малко в такъв регион и навсякъде ще виждаш ДПС, дори в спалнята си!!! (това е абсолютно сериозно)!
Що, така се получава при теб? newsm78 Аз живея в такъв регион и нищо такова не виждам. Всичко е в главата!!! Peace

Те хубаво, нека си го дават, ама що ще ми го натрапват в прайтайма!??? Нека го дават следобед при сапунките!!!
Защото явно има гледаемост.И не го натрапват на никого.Вече има доста голям избор на телевизии и програми.Никой нищо не може да те задължи и да ти натрапи.Пак ще повторя, че всичко е в главата. Praynig

ПП:Мързел, писали сме заедно.Е, и аз се извинявам за спама...

# 19
  • Луната ни пази
[X]megelinka -ти само бтв ли хващаш newsm78

извинявам се за спама  Peace
Да, и Канал 1
Що, така се получава при теб? newsm78 Аз живея в такъв регион и нищо такова не виждам. Всичко е в главата!!! Peace

Защото явно има гледаемост.И не го натрапват на никого.Вече има доста голям избор на телевизии и програми.Никой нищо не може да те задължи и да ти натрапи.Пак ще повторя, че всичко е в главата. Praynig

ПП:Мързел, писали сме заедно.Е, и аз се извинявам за спама...

Абе явно не си си патила....., че ако ти разкажа, тогава ще стае мнооого голям СПАМ, а и ще мислиш различно. И явно региона ни е различен!

# 20
 newsm44 Харесвам турските сапунки.Ще се гледа.

# 21
Да, ще гледаме, но ако е 100 серии, може би е необходимо да го дават след обед, а не в най-гледаемото време. Rolling Eyes

# 22
Да, ще гледаме, но ако е 100 серии, може би е необходимо да го дават след обед, а не в най-гледаемото време. Rolling Eyes

тук беше 150 серии,но бяха по час и половина едната,и го даваха в 22 ч.

# 23
  • Разпиляна във въображението
Значи минимум една година май ще го дават newsm78

# 24
Ами живяла съм в такъв район 25г.,но това не ми пречи да мразя ДПС и да обичам турските филми.
Просто умея да правя разлика между двете PeaceНе го дават при сапунките,защото просто НЕ Е сапунка!
И аз не желая да ми натрапват някакви крими сериалчета,които ги въртят по 367954325 пъти!!!!!!

# 25
TraYkovA, напълно те подкрепям. Филмите са едно, политиката съвсем друго. Не знам що за филм е Перла, но ако е като 1001 нощ, напълно си заслужава праймтайма. Обожавам 1001 нощ, не защото е турски, а защото е най-добре направения и най-добре изиграния сериал, който съм гледала. И патагонски да беше пак щях да го следя със затаен дъх. Голяма част от сериалите, които нашите телевизии въртят до втръсване могат само да му дишат прахта. Ако някога български режисьор направи такъв филм, а български актьори го изиграят по този начин, това ще бъде голямо щастие за мен. А дотогава нека се наслаждаваме на хубавите сериали, независимо чие производство са. Защото за изкуството няма граници.

# 26
GrinningДобре е с тези турски  сериали  да раздават и безплатна  бюлетина  за ДПС, че избори идват  все  пак

Какво общо има политиката с културата?Не питам с филма,а с културата!!!
Когато 1001 ме грабна,аз до 10 еп дори не знаех че е турски
Високият разговорен стил,класическа музика,поезия любов драматизъм и великолепно актьорско присъствие демострира филма,а не сапунка,не е и холивудски екшън,където думата "задник" е на почит,не е "забранена  любов"не е филм,а бълг.излагация,впрочем изобщо не го гледам ,защото ми е обидно да си губя времето с простотията му...
Говорите наизуст- добре ,изчакайте,вижте филма и тогава скачайте срещу него , ако не ви хареса ,а не защото е турски...
Гледайте турски филм за да разберете колко сме назад и в всяко отношение,ще си промените мнението за нацията...
Волен и Доган да се плюят,и да се борят за рейтинг,и за власт...
Това тук е друго,омръзнаха ми латино сап,и ам. сериали,по всички тел все стари филми въртят,писна ми...
А 1001 ме разтърси из основи,промени живота ми, мисленето ми,промени и мен в много отношения-към по добро разбира се-истински учебник за чов.взаимоотношения,за живото като цяло...Филма има послание,филма има магия,има заряд,има всичко което другите нямат..
А това че е в тоя час-браво,защото Нова допуснаха огромна грешка,добре че е нета ,та хората които са на работа да могат да го гледат...
Не смесвайте политика и култура,вие самите губите...
Аз не съм от турски произход,живея в смесен район...

# 27
# 28
  • София
GrinningДобре е с тези турски  сериали  да раздават и безплатна  бюлетина  за ДПС, че избори идват  все  пак
Ами живяла съм в такъв район 25г.,но това не ми пречи да мразя ДПС и да обичам турските филми.
Просто умея да правя разлика между двете PeaceНе го дават при сапунките,защото просто НЕ Е сапунка!
И аз не желая да ми натрапват някакви крими сериалчета,които ги въртят по 367954325 пъти!!!!!!
TraYkovA, напълно те подкрепям. Филмите са едно, политиката съвсем друго. Не знам що за филм е Перла, но ако е като 1001 нощ, напълно си заслужава праймтайма. Обожавам 1001 нощ, не защото е турски, а защото е най-добре направения и най-добре изиграния сериал, който съм гледала. И патагонски да беше пак щях да го следя със затаен дъх. Голяма част от сериалите, които нашите телевизии въртят до втръсване могат само да му дишат прахта. Ако някога български режисьор направи такъв филм, а български актьори го изиграят по този начин, това ще бъде голямо щастие за мен. А дотогава нека се наслаждаваме на хубавите сериали, независимо чие производство са. Защото за изкуството няма граници.
И аз мисля по същия начин. Не трябва да се смесва политиката с хубавите  турски филми.

# 29
  • София
Цитат на Лили  "А 1001 ме разтърси из основи,промени живота ми, мисленето ми,промени и мен в много отношения-към по добро разбира се-истински учебник за чов.взаимоотношения,за живото като цяло...Филма има послание,филма има магия,има заряд,има всичко което другите нямат..
А това че е в тоя час-браво,защото Нова допуснаха огромна грешка,добре че е нета ,та хората които са на работа да могат да го гледат..."
 Hug Hug Hug newsm51 smile3525 newsm51 Напълно споделям    bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт