ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 018
  • 451
  •   1
Отговори
# 150
е значи наредихме пъзела.
Дядото се казва Мехмет Фикри Шадоолу, а малкия се казва Мехмет Ахмет Шадоолу.
Този, който Къванч Татлътуу го играе, е кръстен на дядо си в случая.
Просто в статията не го бяха уточнили това и имаше объркване...

# 151
как може да пускат турски сериал отново и то в най-гледаното време и то по БТВ.Това е най-голямата тъпотия,която може да стане в бг държава.Напрво е възмутително!!! На всичкото отгоре всички са полудели по тези сериали.Как може да се допуска такова нещо.Първо новини на турски сега и сериали в най-гледаните часови зони!!! Направо защо не им направим държавна телевизия и нея да я гледаме!!!

# 152
  • В тъмната гора.
как може да пускат турски сериал отново и то в най-гледаното време и то по БТВ.Това е най-голямата тъпотия,която може да стане в бг държава.Напрво е възмутително!!! На всичкото отгоре всички са полудели по тези сериали.Как може да се допуска такова нещо.Първо новини на турски сега и сериали в най-гледаните часови зони!!! Направо защо не им направим държавна телевизия и нея да я гледаме!!!

Защо, в Румъния като имат филиал-така да се каже  на турския Канал Д са вече под "робство" така ли?

# 153
  • в зоната на здрача
А на латиноамериканските сапунки да им направим ли държавна телевизия. Thinking

# 154
  • Burgas
Ами ако и в БГ се правеха такива хубави сериали,сигурно и те щяха да ги купуват и да ги гледат,пак казвам няма значение какъв е сериала-американски,руски,турски като е хував хората ще го гледат,на теб ако не ти харесва превключваш на друг канал и гледаш друго,поне сега имаме по 100 канала,не като едно време 2.

# 155
Само заради това ли се регистрира Shocked

# 156
  • Burgas
Много са ми интересни тези хора,аз като не харесвам някой сериал и изобщо не влизам в темите за него,за какво ми е като не съм го гледала,неможе ли да сизапазят мнението за себе си,кой ги е питал.

# 157

Защо, в Румъния като имат филиал-така да се каже  на турския Канал Д са вече под "робство" така ли?
   искам да те попитам ти гледала ли си малко от "тези филми " за да се ядосваш , че ще дават нов сериал ?

# 158

И колко точно часа я мисли тая глупост дето си я написала fight

Значи не можем да гледаме хубави турски филми, а малоумните американски където все се убиват, крадат и изнасилват можем, така ли #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 159
Ами на мен ми харесват турските филми, какво като са турски.... Редно е вече хората да престанат да мразят турците....... това с робството е било отдавна, сегашните хора нямат нищо общо с предишните ....... така че, да гледаме хубавите филми, и да им се наслаждаваме.... Simple Smile

# 160
Ами на мен ми харесват турските филми, какво като са турски.... Редно е вече хората да престанат да мразят турците....... това с робството е било отдавна, сегашните хора нямат нищо общо с предишните ....... така че, да гледаме хубавите филми, и да им се наслаждаваме.... Simple Smile
    newsm10

# 161
в очакване на първи епизод утре Peace

# 162
  • Burgas
Утре от 8.00 по БТВ нали,да не забравя.

# 163
Жалко е да се мисли, че турските филми ще ни накарат да гласуваме с бюлетината на ДПС - това явно много умен/а/ го е измислил. И в друга тема писах, че никой неможе да ни промени мисленето и кой какъв се чувства, за да гласува. Напротив тия филми разкриха колко добре им е устроен живота и как ценят идентичността си, много трябва да се учим от тях.

# 164
Утре от 8.00 по БТВ нали,да не забравя.

да , така мисля, дано не се лъжа Peace

Общи условия

Активация на акаунт