ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 074
  • 451
  •   1
Отговори
# 210
Не можах да го гледам снощи,
но сега ще го потърся в НЕТ-а,
мисля да му дам шанс Grinning

# 211
Не можах да го гледам снощи,
но сега ще го потърся в НЕТ-а,
мисля да му дам шанс Grinning

Има го в www.bananabg.com Peace

# 212
 И аз споделям мнението че дублажа е ужасен SickГласовете са подбрани крайно неподходящи и свършва тъпо за да не разберем че края на 2-ри епизод е всъщност края на 1-ви ConfusedДано не развалят филма.......

# 213
Мацки,филма се очертава да е готин,аз мисля да си го гледам.Дайте му шанс и не го сравнявайте с 1001 нощ.
Началото беше обещаващо.Дублажа наистина е кофти,но най ме подразни това ,че свършва все едно е отрязан  ooooh! много тъпо
emely,писали сме заедно  Peace

# 214
Мацки,филма се очертава да е готин,аз мисля да си го гледам.Дайте му шанс и не го сравнявайте с 1001 нощ.
emely,писали сме заедно  Peace

ще се опитам да не го сравнявам, но ми е малко трудно Blush Embarassed Rolling Eyes

а това че го режат така на края е просто ужасно #Cussing out

# 215
  • София
И на мен дублажа изобщо не ми харесва, но искрено се надявам да стане интересен сериала. А и тия жени всички червенокоси...много се обърквам.

# 216
И аз снощи се наредих пред ТВ с големи очаквания, ама нещо насила го изгледах. Не знам заради 1001 нощи и сравнението с него ли е или просто от сериала. Според мен кофти дублажа направо скапва впечатлението от филма и даже си мисля, че лекото ми неодобрение е именно заради него. На мен момичето ми харесва, просто мъжа изглежда много млад, направо тинейджър. Да се надяваме, че по-нататък ще стане интересно.

# 217
  • Burgas
Снощи неможах да гледам,по късно гледах 1 серия в нета,последно снощи 1 или 2 серии пуснаха по БТВ.В нета 1 серия свърши когато булката чакаше младоженеца пък той недойде,така ли свърши и по бтв.

# 218
В реалния живот главните герои от филма имат 4г.разлика.Той е роден 1983 г. ,а тя е 1979

# 219
БГ Папа, благодаря много! Опитах се да ти пиша на лични, но кутията ти е препълнена! Останах супер приятно изненадана! newsm74

# 220
Ne byrzaite da otpisvate tozi serial -> ne e kato 1001 no6t sys sigurnost! Zatova ne gi sravnqvaite.
Az sym go gledala i iskam da spodelq s vas, 4e e mn priqten i nqma takivi zli geroi kato onazi Eda primerno.
Sigurna sym, 4e i tozi 6te vi dopadne mnogo... a dano btv da poopravi izly4vaneto mu Simple Smile 

# 221
  • В тъмната гора.
Началото беше обещаващо.Дублажа наистина е кофти,но най ме подразни това ,че свършва все едно е отрязан  ooooh! много тъпо
emely,писали сме заедно  Peace

Аз го пиша това вече, трети път. Човекът, който организира дублажа лично ми го каза, че ги режат на  45-минутни серии. Не съм го гледала снощи да видя какво са сътворили, но и нямам и голямо желание. Щом Емел казва, че е не е добре, доверявам й се на думите.
Но филмите са техни да ги правят каквото искат.

# 222
http://www.bananabg.com/browse.php?search=gumus&incldead=0&cat=0

Извинявайте,не знам защо не се отваря пред. линк.Тук е лесно да се регистрирате,но трябва да изчакате линк за рег,в е-мейла си-понякога става за 20-тина мин.
  Не знам къде го има във В-бокса

# 223
  • 221B Baker Street
ето:)

http://vbox7.com/play:8fae19c9

ето и всички серии - http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=gum … ;aq=0&oq=gumu - който не иска да гледа напред,като мен например Winkда не отваря  Peace

# 224
Не съм гледала 1001 нощи и затова не мога да направя сравнение между двата филма. Но Перла определено ми харесва, при това много. Гледала съм го преди 2 години и сега отново го гледам с голямо удоволствие. Само че го гледам в оригинал, понеже не ми хареса озвучаването (или може би оригиналният вариант си е за предпочитане). Освен това мисля, че гласовете не са подходящи, звучат малко грубичко. Някой спомена, че Инджи и Шереф си имат някои типични за тях изрази и се надявам преводачите да са се съобразили с това. Иначе ще се загуби част от очарованието на характерите.

Общи условия

Активация на акаунт