ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 074
  • 451
  •   1
Отговори
# 285
  • гр.Варна
Здравейте!
И аз не съм гледала 1001 нощ,тъй като по това време съм на работа!
Гледам "Перла" е интерес!Струва мис е,че ще е хубаво филмчето:)

# 286
Моля ви,кажете ми къде мога да видя целия сюжет на филма"Перла"

# 287
  • au bout du monde

ето тук-> http://btv.bg/movies_serials/br_details.pcgi?cont_id=323

# 288

От 15 юни в 20.00 часа bTV започва излъчване на хитовия турски сериал „Перла” (оригинално заглавие Gumus), предизвикал истински фурор в десетки държави по света. В главните роли участват едни от най-известните турски актьори - Къванч Татлъту и Сонгюл Йоден.

Страст и разкаяние, любов и гордост ще гледат зрителите на bTV цяло лято в една от най-вълнуващите истории, създавани някога.

Животът на главната героиня Инджи се променя изцяло, когато чичо й съобщава по телефона, че богатото и известно семейство Садоглу я е избрало за своя бъдеща снаха. Инджи е влюбена в сина на Садоглу - Мехмет още от дете и с обаждането на чичо й се сбъдва най-голямата й мечта. Тя се премества в Истанбул, изпълнена с очакване да започне нов живот с мъжа, когото обича.

perla 3 bTV завърта турския сериал Перла в най гледаното време

Междувременно в тежка катастрофа Мехмед загубва приятелката си, с която е с която е бил в продължение на 6 години, въпреки неодобрението на родителите си. След трагедията Мехмет затваря сърцето си за любовта и започва да води абсолютно безсмислен живот ден за ден.

Една вечер той се забърква в побой и неговият дядо го спасява. От този момент нататък Мехмет започва да изпълнява всичко, което дядо му пожелае, включително това да се ожени за Инджи, въпреки че сърцето му не е готово за нова любов.

Преди сватбата обаче, Мехмет променя решението си и избягва, в резултат на което болният му баща умира от инфаркт. Мехмет е принуден да се завърне, за да управлява бащиното си наследство.

След като Инджи най-накрая се омъжва за любовта на живота си, тя научава по трудния начин, че бракът не е толкова прекрасен, колкото си го е представяла. Тя трябва не само да спечели любовта на Мехмед, но и да се справи с интригите на свекърва си и снаха си.

Зрителите ще могат да проследят по два епизода от романтичната драма, наситена и с много други сюжетни линии и криминални случаи, всяка делнична вечер по bTV.

# 289
  • Варна
а , в това резюме пише че бащата на Мехмед умира от инфаркт ? защо така, дали ще умре наистина или има грешка някаква ?

# 290
а , в това резюме пише че бащата на Мехмед умира от инфаркт ? защо така, дали ще умре наистина или има грешка някаква ?

не,не умира-сигурно е грешка  Thinking

# 291
  • Варна

не,не умира-сигурно е грешка  Thinking
мерси  Simple Smile

# 292
До сега не съм гледала турски сериали, но този ми харесва.А и главният герой е много готин Laughing.

# 293
да ви кажа честно аз съм разочарован.

1-во крадливата постъпка на Би Ти Ви - видяха, че 1001 нощ направи фурор и те окрадоха идеята им, като според мен направиха грешка. В най-гледаемото време пуснаха буквално "кво да е", колкото да е турско. От приятели познати знам, че има далеч по-интересни сериали от Перла за 20.00 часа.
2. Каквото и да си говорим, според мен, и Нова можеха да пуснат 1001 нощ в гледаемо време (при все че филма е подходящ) но все пак ТОВА СИ Е БОЗА, сериал, (при цялото ми уважение към филма) и колкото и да е интересен - той просто си е за следобеден час - домакини, бабички, хора без работа...
3. Харесвам, че НТВ пускат "Сълзи над Босфора" - второто им силно турско попадение след 1001 нощ. Гледал съм филма, много е завладяващ, ще бъде отново толкова успешен.
4. Гледам "Мелодията" - но тя не ми харесва толкова, тя си е малко по-латино и по-сапунка - нищо общо с бинбира...
5. въпросната Перла - (според мен) ще ос*ре Би Ти Ви, защото... баш българска работа.. дублажа е ужасен, филма нарязан, а и не му е толкова силно посланието и сюжета като на 1001 нощ за да го пуснат в толкова гледает главит.. личното ми мнение е, че те ще си посипят главите с пепел заради тази си постъпка и че се излъгаха по успеха на 1001 нощ. Ни Ти ви не са си опекли добре работата, защото сериите на Перла са наникуде - по 90 минути, които не пълнят часовия пояс от 8 до 10, същевременно епизодите са много - и надвишават празната им лятна ниша.. т.е. - не могат и в новия тв сезон да го дават от 8 часа, когато почват СЪрвайвъри и т.н. - абе... кво да ви кажа.. държа тезата, че колкото и да са интересни тея филми не са за 8 часа, камоли Перлата (Среброто) Издразни ме политиката на Би Ти Ви да прокламира турския сериал, напук че се влюбих в Бинбир гедже и киното им.
Съжалявам, ако постът ми е малко пообъркан и дълъг.

# 294
  • Варна
Здравейте, намирате ли прилика в Инджи и Аху от 1001 нощи  newsm78 (визуална)

# 295
  • Варна
fatherRr , много е точен поста ти, но мисля ,че е добре времето за работещите, които само чуваха нашите възхвали по 1001 нощи, а реално не можаха да се насладят на филма. Хубаво или не, филма ще е гледан в това време от доста хора Hug

# 296
fatherRr , много е точен поста ти, но мисля ,че е добре времето за работещите, които само чуваха нашите възхвали по 1001 нощи, а реално не можаха да се насладят на филма. Хубаво или не, филма ще е гледан в това време от доста хора Hug

Здравей. Радвам се, че споделяш мнението ми, но смятам, че филма ще е гледан повече заради часа му на излъчване, а не толкова много заради сюжета. Мисля че филми като 1001 нощ в който и часови пояс да се пуснат ще имат хубав рейтинг, както се случи сега, доколкото ако тази Перла беше в 16.30 едва ли щеше да има успеха на Шехерезада и Онур, за които говорят всички сега.
Постовете ми са малко нероден Петко, но от няколко хора, които са излгедали Перлата на турски си извадих изводите, за които писах досега.

# 297
  • Тук и сега
2. Каквото и да си говорим, според мен, и Нова можеха да пуснат 1001 нощ в гледаемо време (при все че филма е подходящ) но все пак ТОВА СИ Е БОЗА, сериал, (при цялото ми уважение към филма) и колкото и да е интересен - той просто си е за следобеден час - домакини, бабички, хора без работа...

Съжaлявам,но не сам съгсна с теб ,че 1001 нощи е сериал боза или ,че не става да се излъчва в най-гледаното време
било то по Ново ТВ или пък БТВ  Naughty
За доказателство межеш да разгледаш всичките теми изписани за филма и да чуеш хилядите туптящи сърца при споменаването на Онур   Kissing Heart

А Бтв наистина можеха да пуснат нещо по-добро от Перла за в 20:00ч  Peace

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 13:26 от sъkrovishte

# 298
Здравейте, намирате ли прилика в Инджи и Аху от 1001 нощи  newsm78 (визуална)

smile3533Пу,аз го казах първа!

# 299
  • Learn to fly. Fly away.
Malko mudno trugna filma, no spored men ne zaslujava tolkova ostri komentari. Ima vreme, shte pojiveem, shte vidim.
Moje puk da se okaje dosta po-dobur, otkolkoto predpolagame. Do kolkoto razbrah filma se radva na golqm uspeh v Rumaniq. Edva li e sluchaen tozi uspeh.

Общи условия

Активация на акаунт