ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 071
  • 451
  •   1
Отговори
# 300
2. Каквото и да си говорим, според мен, и Нова можеха да пуснат 1001 нощ в гледаемо време (при все че филма е подходящ) но все пак ТОВА СИ Е БОЗА, сериал, (при цялото ми уважение към филма) и колкото и да е интересен - той просто си е за следобеден час - домакини, бабички, хора без работа...

Съжелявам,но не сам съгсна с теб ,че 1001 нощи е сериал боза или ,че не става да се излъчва в най-гледаното време
било то по Ново ТВ или пък БТВ  Naughty
За доказателство межеш да разгледаш всичките теми изписани за филма и да чуеш хилядите туптящи сърца при споменаването на Онур   Kissing Heart

А Бтв наистина можеха да пуснат нещо по-добро от Перла за в 20:00ч  Peace

Момиче, много не знаеш Simple Smile Изчел съм всичко за 1001 нощ (а и често съм се включвал с мнения и коментари) и мога да ти кажа, че и аз МНОГО, ама МНОГООООООО харесвам филма (пък и не всичко се върти около Онур (от чисто мъжка гледна точка мисля, че има и по големи красавци от него))- запалих около мен поне 5-6 човека които да го гледат. За мен това наистина е страхотен филм, не ми се изписват прехвалебствия, които съм писал вече някъде из форума, за да ти докажа, че съм му 10000% фен, но мнението ми е такова, че все пак това са дълги и тежки сериали за вечерното най-гледаемо време. Иначе и аз бих гледал 1001 нощ в 8 по нова.. но... дават Д-р Хаус  #2gunfire
Следобедния час (и качването на филма в нета) е най-добрия вариант според мен Simple Smile

# 301
Malko mudno trugna filma, no spored men ne zaslujava tolkova ostri komentari. Ima vreme, shte pojiveem, shte vidim.
Moje puk da se okaje dosta po-dobur, otkolkoto predpolagame. Do kolkoto razbrah filma se radva na golqm uspeh v Rumaniq. Edva li e sluchaen tozi uspeh.

Даването на най-гледаемото време вечер би следвало да се даде на НЕЩО Наистина добро, а не да чакам един месец, за да ми стане интересно.
Нямам нищо против филма Перла. Все пак ако мислим реално ПЕРЛА е малко или много жертва, защото каквото и да си говорим тя ще понесе последствията да бъде НЕОТЛЪЧНО И НЕИЗМЕННО сравнявана с 1001 НОЩ. Това се случва така, защото се пуска в конкурентна медия, в по-добър часови пояс, което изисква от филма МНОГО, който сам по себе си не е виновен, че е поставен в така ситуация да е втори и да бъде сравняван с предшественика си, който обра всички точки. (Мелодията на сърцето не я слагам в зара изобщо, не знам и аз защо)

# 302
  • Варна
Не е точно така. Например аз не съм гледала 1001 нощ, нямам време. Така че като се прибера от работа и гледам "Перла" няма да го сравнявам с 1001 нощ. Wink

# 303
  • Тук и сега
2. Каквото и да си говорим, според мен, и Нова можеха да пуснат 1001 нощ в гледаемо време (при все че филма е подходящ) но все пак ТОВА СИ Е БОЗА, сериал, (при цялото ми уважение към филма) и колкото и да е интересен - той просто си е за следобеден час - домакини, бабички, хора без работа...

Съжелявам,но не сам съгсна с теб ,че 1001 нощи е сериал боза или ,че не става да се излъчва в най-гледаното време
било то по Ново ТВ или пък БТВ  Naughty
За доказателство межеш да разгледаш всичките теми изписани за филма и да чуеш хилядите туптящи сърца при споменаването на Онур   Kissing Heart
А Бтв наистина можеха да пуснат нещо по-добро от Перла за в 20:00ч  Peace

Момиче, много не знаеш Simple Smile Изчел съм всичко за 1001 нощ (а и често съм се включвал с мнения и коментари) и мога да ти кажа, че и аз МНОГО, ама МНОГООООООО харесвам филма (пък и не всичко се върти около Онур (от чисто мъжка гледна точка мисля, че има и по големи красавци от него))- запалих около мен поне 5-6 човека които да го гледат. За мен това наистина е страхотен филм, не ми се изписват прехвалебствия, които съм писал вече някъде из форума, за да ти докажа, че съм му 10000% фен, но мнението ми е такова, че все пак това са дълги и тежки сериали за вечерното най-гледаемо време. Иначе и аз бих гледал 1001 нощ в 8 по нова.. но... дават Д-р Хаус  #2gunfire
Следобедния час (и качването на филма в нета) е най-добрия вариант според мен Simple Smile
хихихихи,личи си ,че си мъж,защото съм сигурна ,че не по външният вид на Онур ( не че е маловажен) въздишат повечето мацки тук,а по нещо друго,което на вас мъжете е трудно да се обясни пък и надали бихте ни разбрали thumbsup

# 304
Някои по Онур,
други по Керем... Crazy

# 305
ами като присъствие сякаш по ми стоят двамата братя Керем и Бурак. Сценаристите така са избрали актьорите, че въпреки многото мъже във филма Онур наистина изпъква. Наскоро като гледахме филма със съквартиранта се смяхме на "Бати ти Онур с големия... Grinning

# 306
  • Тук и сега
Някои по Онур,
други по Керем... Crazy

А предстои и по Мехмет  smile3520

# 307
  • Learn to fly. Fly away.
fatherRr, ti napravo go zaklejmi toq film oshte na vtorata seriq Simple Smile

# 308
Запис да ви следя!

# 309
  • София /Абсурдистан
Някой знае ли дали някъде ги има качени 3и4 еп. да ги дръпна, че сега се прибирам и ги изпуснах?

# 310
Някой знае ли дали някъде ги има качени 3и4 еп. да ги дръпна, че сега се прибирам и ги изпуснах?

Аз знам само тук:

http://www.bananabg.com/browse.php?search=gumus&incldead=0&cat=0

# 311
  • Варна
Записвам се и аз в темичката, да следя  Hug

Не е точно така. Например аз не съм гледала 1001 нощ, нямам време. Така че като се прибера от работа и гледам "Перла" няма да го сравнявам с 1001 нощ. Wink

Аз също не съм гледала 1001 нощ /за което много съжалявам/ и може би затова ще ми е по-лесно да "преглътна" кусурите на Перла  Wink
За съжаление на работещите - най-интересните филми ги дават в работно време  Confused

# 312
На мен Пънар-сестрата на Мехмет много ми прилича на Кали-певицата Simple Smile

# 313
fatherRr като цяло съм съгласна с поста ти #293, но съм доволна че 'перла' го излъчват вечер иначе и него щях да го гледам колкото 'мелодията' (само 1ви еп до сега) - не ми се гледа вече в нета. Късно разбрах за '1001' - малко преди да го спрат по нова през март. Целия го изгледах в нета почти на екс (първите 2 сезона), не знам дали ще се вържа пак на тази въдица надявам се скоро такъв сериал като 1001 да не излъчват, да ми дадат малко почивка  hahaha

четейки поста на Хексе и аз си мислех че нещо такова ще се получи. За такива като нас гледали '1001' 'перла' е обречен да е втори или ... ще видим другите сериали как ще са (нали са купили още), но за други които не са го гледали тепърва може би ще се запознават с турските сериали. Става ми малко жал за '1001' защото наистина има хубави послания, чудесна игра ... и т.н
и сега гледам 'перла' и не сравнявам с 1001 защото няма смисъл ясно е кой печели
направи ми впечатление, че към края на еп днес имаше към 200 човека в темата заедно с гостите, а е само 2еп - нищо кой знае какво не стана според мен - загатнаха за интригата тепърва ще става интересен (надявам се), дано не се мотаят много. Ще видим... БТВ ще направят перла популярен в БГ, а 1001 си стана известен сам
в крайна сметка може би си прав - сериал с толкова епизоди може би не е за вечер, защото ако ми го спрат по средата и го продължат чак догодина аааа .... не съм съгласна. Не че не чаках цяла седмица за епизод на 1001 ама не ми харесва този вариант

# 314
Не съм гледала 1001 нощи и затова не мога да направя сравнение между двата филма. Но Перла определено ми харесва, при това много. Гледала съм го преди 2 години и сега отново го гледам с голямо удоволствие. Само че го гледам в оригинал, понеже не ми хареса озвучаването (или може би оригиналният вариант си е за предпочитане). Освен това мисля, че гласовете не са подходящи, звучат малко грубичко. Някой спомена, че Инджи и Шереф си имат някои типични за тях изрази и се надявам преводачите да са се съобразили с това. Иначе ще се загуби част от очарованието на характерите.
  МОЯТ СЪВЕТ Е ДА ИЗГЛЕДАШ 1001 НОЩИ И ТОГАВА ЩЕ НИ РАЗБЕРЕШ , ЗАЩО ВСИЧКИ ДРУГИ ФИЛМИ  ГИ СРАВНЯВАМЕ С НАШИЯТ ЛЮБИМ  "БИНБИР ГЕЧЕ ". ТОЙ Е УНИКАЛЕН  И НЕПОВТОРИМ

Общи условия

Активация на акаунт