ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 073
  • 451
  •   1
Отговори
# 330
Aко Нова знаеха за успеха който последва 1001нощи и те щяха да го пуснат в 20ч.но уви.....според мен който иска да го следи ще го следи и благодарение на такива форуми ще го намра......

# 331
  • София
Привет!
Нямам възможност да гледам филма!Но се записвам да ви следя и да разбера за какво горе - долу става въпрос! Живот и здраве по-нататък ще го гледам и този филм! След 1001 нощ ще гледам На сбогуване, защото ми допада и е с близък сюжет!
На всички приятен ден! Peace Hug

# 332
fatherRr да беше цитатнал и последното ми изречение  Wink

......
в крайна сметка може би си прав - сериал с толкова епизоди може би не е за вечер, защото ако ми го спрат по средата и го продължат чак догодина аааа .... не съм съгласна. Не че не чаках цяла седмица за епизод на 1001 ама не ми харесва този вариант

не ми се гледа на сезони, че и на седмица по 1 еп - понякога и на 2 седмици
как са издържали да гледат '1001' 3 години незнам (излъчваха го от 22ч) - аз такова търпение май нямам, ама чаках и аз ..... гледах онлайн с превод в ефир

като цяло продължавам да поддържам темата, че сериалите са за по-следобедния часовия пояс, сериалите не са за работещи хора, а за пенсионерки, които нямат работа - действието в тях се развива, мудно, бавно, точат се 10000 серии... Друг е обаче въпросът, че въпросните турски продукции, според мен, не са толкова сериали, колкото семейни филми. Доколкото съм запознат в Турция текат на сезони и по този канал Д дават една серия седмично от 8 до 10 часа вечерта - най-гледаемото време, заради което и продължителността им е толкова дълга по 80-90 минути... Но мнението ми е, че 1001 нощ е семеен филм, а Перла - сериал - следователно да си ходи следобяд Wink
ами нямам какво да добавя освен че на моменти зарязвах работата заради '1001'

Aко Нова знаеха за успеха който последва 1001нощи и те щяха да го пуснат в 20ч.но уви.....според мен който иска да го следи ще го следи и благодарение на такива форуми ще го намира......
Peace
мисля че са предполагали че ще се хареса филма, но едва ли са се надявали че чак толкова популярен ще стане..... според мен нямаше да го пуснат от 20ч дори и да знаеха за успеха - просто за тях е сериал и времето му за излъчване е следобед .... сега по ДФ може и да го дават вечер там нали основно сериали дават

ама айде стига съм писала за 1001 все пак съм в темата за перла  Blush

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 11:15 от castanea

# 333
  • sofia
oh, i az зарязвах работа добре че го гледах в нета / и аз чаках вечер в ефир/  , та иначе крайно време беше шефа да ме изхвърли.
Лятото имам много работа и няма да мога да се шляя и вечер ще си гледам на спокоиствие .
добре , че и гласуването свърши , че вече ми беше станало неудобно влезат хора и аз на комп.

# 334
от къде да си изтегля епизодите от снощи? newsm78

# 335
# 336
  • au bout du monde

Или от тук

епизод 3

http://www.bgshare.com/get,421070.html

епизод 4

http://www.bgshare.com/get,421068.html

# 337

Аз ги гледах във vboх
http://www.vbox7.com/search/?vbox_q=Gumus&page=4

# 338
  • Плевен
Спорд мен целенасочено плъзват турски сериали по телевизиите. Всичко е с цел българският зрител да опознае по- добре турската култура и да е по - склонен за приемането на Турция в Европейския съюз. Според мен се наливат пари от  ДПС , за да се пускат турски филми в най - гледаното време. Как доскоро не се сещаха да дават тези интригуващи филми? А вие тук спорите за конкуренция на телевизии и кой от кого е видял.

# 339
  • 221B Baker Street
Спорд мен целенасочено плъзват турски сериали по телевизиите. Всичко е с цел българският зрител да опознае по- добре турската култура и да е по - склонен за приемането на Турция в Европейския съюз. Според мен се наливат пари от  ДПС , за да се пускат турски филми в най - гледаното време. Как доскоро не се сещаха да дават тези интригуващи филми? А вие тук спорите за конкуренция на телевизии и кой от кого е видял.

оххх,поредното мнение,че ДПС стои в дъното на световна конспирация  #2gunfire
сигурно и ДПС са спонсори на сериалите,нали  Money Joy
n_kirpi ,турската и българската култура са достатъчно близки,нямат нужда от изкуствено сближаване  Wink

# 340

Joy Joy JoyГлупост след глупост,Боже прибери си вересиите ooooh! Joy Joy Joy

А разбрахте ли,че колумбийската мафия се опитва да влезе в България чрез десетките сапунки,които се въртят по бг-каналите bowuu И не стига това ами се опитват и да си перат парите тук,като спонсорират съответните сапунки  Thinking

# 341
Как пък навсякъде някой вижда световна конспирация!
Става въпрос само за пари и рейтинг, видяха успеха на 1 турски филм и сега купуват на кило...на някои хора само Доган им се привижда...

# 342
И аз не вярвам ДПС да е замесено тук Naughty.Но добре е да има малко разнообразие от латиносагите.

# 343
TraYkovA   smile3501

много точно си го написала
няма нужда повече какво да се говори

# 344
  • France-Bulgaria
Gumus-Перлата го изгледах преди 2 години.В началото може да ви се стори муден,но мисля,че на повечето от вас ще се хареса.Имайте търпение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт