Колко е заплатата на "истинския" мъж в България

• 44 180
  • 515
  •   1
Отговори
# 120
А колко е заплатата на истинската Жена?  А на фалшивата?

# 121
  • София
Ще ме извините но не дочетох темата направо пиша.
Какво е истински мъж??????????????????
Мъж след 35 годишна възраст,който не се е ориентирал и дремуца на една заплатка ,го отпиши. PeaceСъщо:
Интелигентен,добър любовник,забавен,изобретателен,интересен, и грижовен+1-то.Ето това е върха на айсберга. CrazyНо,за жалост аз такива не познавам. Confused
Примери с приятелки мога да дам много,мацки които яко бачкат, имат собствен бизнес и по един такъв дето само го подпират да не падне. #2gunfire
По въпроса 1500лв, за един мъж със семейство в голям град е смешно. bowuu

# 122
Мъж след 35 годишна възраст,който не се е ориентирал и дремуца на една заплатка ,го отпиши. Peace

Ех младост!

# 123
Толкова,колкото жена му не може да похарчи. Laughing.Сега сериозно.Заплата не определя това дали е истински.Когато се събрахме с половинката ми тръгнахме от нищо.Ама като казвам нищо е нищо.Пълна нула.Родителите ни въобще не се месеха във връзката ни.И на пържоли сме били, и на вафли за вечеря.Истинският мъж и истинската жена си определят приоритети и ги следват като куче дивеч.Бачкането е много важно.Дори определящо.Най-мразя като каже някой-виж еди кой си колко пари има.Ами имай и ти,кой те спира.Акъли да ми втълпяват.Айде друг път.Сега с подкрепата и на двама ни семейния ни бюджет е в рамките на нормалното.Мъжо се плаши сега от жилищния кредит щот е свикнал по-охолно.Аз пък казвам,че ще се справим.Да ви кажа имаше един момент,когато беше свършил парите и трябваше да му дам джобни за седмицата.Ей такъв не съм го виждала.Бесня,подскача докато си стабилизира дохода.Стига съм го хвалила ,че ще го вземе някоя Grinning.Истинският мъж е този,който не се плаши от нищо и е готов да се справи във всяка ситуация.Моя е такъв и затова си го обичам.

# 124
  • София
Истинският мъж е този,който не се плаши от нищо и е готов да се справи във всяка ситуация.

Браво   bouquet А не да седи и да се  оплаква .Такива ги ям с парцалите .Тюфлеци   #Cussing out

# 125
Толкова,колкото жена му не може да похарчи. Laughing.Сега сериозно.Заплата не определя това дали е истински.Когато се събрахме с половинката ми тръгнахме от нищо.Ама като казвам нищо е нищо.Пълна нула.Родителите ни въобще не се месеха във връзката ни.И на пържоли сме били, и на вафли за вечеря.Истинският мъж и истинската жена си определят приоритети и ги следват като куче дивеч.Бачкането е много важно.Дори определящо.Най-мразя като каже някой-виж еди кой си колко пари има.Ами имай и ти,кой те спира.Акъли да ми втълпяват.Айде друг път.Сега с подкрепата и на двама ни семейния ни бюджет е в рамките на нормалното.Мъжо се плаши сега от жилищния кредит щот е свикнал по-охолно.Аз пък казвам,че ще се справим.Да ви кажа имаше един момент,когато беше свършил парите и трябваше да му дам джобни за седмицата.Ей такъв не съм го виждала.Бесня,подскача докато си стабилизира дохода.Стига съм го хвалила ,че ще го вземе някоя Grinning.Истинският мъж е този,който не се плаши от нищо и е готов да се справи във всяка ситуация.Моя е такъв и затова си го обичам.
Колко хубаво щеше да е ако повече хора в България разсъждаваха като теб Peace

# 126
  • София
Тази недефинирана квалификация "истински" мъж ми е много смехотворна.  Simple Smile

а по темата: колкото повече - толкова повече Simple Smile за жените важи същото

# 127
  • München, Deutschland

smile3501 smile3501 smile3501

Естествено, че това дали е истински мъж, не се определя от това каква му е заплатата. Аз съм студентка и искам да живея с човека, когото съм избрала. И скоро ще имаме възможност да заминем и да живеем заедно - ясно е, че никой от нас няма да има пари или ще има колкото да можем да се издържаме първите няколко месеца, това да не би да не значи, че аз не съм жена, а той не е мъж (истински)????

И нали всички жени ми говорят за еманципация и как постоянно нещо/някой им пречело да се развиват - ми нека им - искат апартамент, да почват да работят и да си купуват! Мъжете защо трябва непременно да са ни винаги длъжни? Ми ако те кажат: "Ти си еманципирана, аз искам да ми купиш кола!"? Откъде-накъде само мъжът да е виновен за това какво имат/нямат в едно семейство???? Аз това не го разбирам...

Да не говорим, че аз, като човек, на когото предстои тепърва да се сблъска с подобни неща, в момента не бих искала приятелят ми да каже: "Ето тези ХХХХХХХХ евро, можем да живеем с тях.", не бих се чувствала приятно аз да не правя нищо, а той да дава всичко. И освен това аз искам да сме заедно, да се борим и да успяваме заедно, да намерим пътя или каквото там искаме и да сме щастливи. Заедно! А си щастлив и обичаш някого, заради това, което е и това, в което те кара да се превръщаш, когато си с него, а не заради това дали ще взима 1500 или 1700 лв на месец, да кажем. Естествено, че в единия случай можеш да си позволиш повече, но един път един познат ми разказа как бил ходил да работи в Южна Америка (мисля, че Перу), Мексико, Турция и т.н. преди да дойде в България(той е немец). Той каза, че никога не е виждал по-щастливи хора от тези в Перу, някъде из планините, живеят в ЗЕМЛЯНКИ (!!!), нямат пари, животът им е изключително труден - няма елементарни битови удобства... Просто поредното доказателство за това, че парите дават много, но не и всичко... Не и щастие, не и чувството, че си обичан и обичаш...

# 128
Истинският мъж не се измерва по заплатата и въобще по парите които взима.
     ......именно ,затова е темата.Правилно ли е да се измерва "реалноста" на мъжа по заплатата.

егати нахалния тъст, на дъщеря си да говори така ама на теб , къде е респекта

абсолютно верно - респекта е нулев.Просто ми се падна самозабравил се тъст.Все се надявах за тези години да се опомни,но ....уви.

Абе пич, ако пиеше и биеше тогава "дядо ти", нямаше и на ум да му мине това да ти говори.
Той като е отворен защо не купи на дъщеря си той къща?
Я се напий и ги строй в редица цялото семейство и като удариш единия да падатт всичките като домино. Всичко, ще си дойде на място след това...
       Е, това ще помогне ама не съм такъв...то затова той е такъв.

Абе само мен ли думата "заплата" ме ужасява..особено щом иде реч за мъж.. Rolling Eyes newsm78

Доход ми се вика малко по-приемливо..щото ако той винаги ми разчита на едната заплата... #2gunfire

Толкова ли е важно от къде ще са парите.И това ли е показател за нещо.Много дами гледам ,че го казват.От четири години не съм получавал заплата, ако това ще те направи по малко ужасена.Обясних по рано ,че е по добре с парите за апартамент човек да развие своя дейност.Също и недостиг на пари нямаме -напротив всеки месец внасяме и то доста.Не това е проблема.
       Проблема е простотията, която по нашите земи се разрази много и ме издразва максимално .ПАРИ !!!?? ......човек не се нуждае толкова от тях, колкото му втълпяват от рекламите- не са определящи имам в предвид .Най малко пък дали е истински един мъж.

До автора на темата:
Митак, кажи на тъста си, че един истински мъж, ако разбере, че дадена жена е с него заради парите му, би й теглил шута още през ден номер едно, без въобще да съжали и да се обърне назад. После го прати да пасе патките на село. В края на краищата не си длъжен да си пиеш биричката с мухльовци. Също така поговори и с жена си, като й разясниш, че концепцията "истинският мъж се определя от парите" е много унизителна преди всичко за самата жена - нима жената е стока, която си търси подходящ "купувач"?

Иначе в по-философски план, истински мъж е този, който кара жената да се чувства Жена. Това с пари, апартаменти и прочее - не се постига. Вярно, парите помагат много, но който си ги представя като фундаментален критерий за мъжество е много далеч от истината.

Лично аз, в качеството ми на човек с дъщеря, никога не бих тръгнал един ден след години да се интересувам дали избраникът й има пари или не. Бих се интересувал дали я обича, дали се грижи за нея, дали е трудолюбив. Всичко останало може да се нареди в брака, ама ако някое от тези неща липсват - бракът или ще се разпадне или ще бъде голяма мъка.

В съвременната обстановка в България един млад мъж на 25-30 години, току-що излязъл от университета, просто няма как да има необходимите СОБСТВЕНИ пари, че да купи апартамент на жена си. Който не вярва, да слезе от Луната, да кацне на планетата Земя и да погледне средната работна заплата в страната, съотнесена къмто цената на квадратен метър жилищна площ, пък после пак ще говорим. Виж, един реален начин въпросният мъж на двадесет и няколко години да извади парите е те да не са негови или да не са законно спечелени (например да са му снесени от мама и тати, да са придобити чрез далавери, престъпна дейност и т.н.). А колко е "мъжествено" да харчиш такива пари - нека всеки сам си прецени.

Вярно - има жилищни кредити, но е вярно и нещо друго - пазарът на недвижими имоти е залят с апартаменти, които са отнети в полза на банката, поради неплащане на кредита. Затова придобиването на жилище става не чрез мрънкане и евтини манипулаторски похвати от страна на тъста ти и жена ти, а чрез трезв и отговорен подход от страна и на двамата партньори в семейството. В края на краищата ще "теглите каруцата" дълги години заедно и в добри, и в лоши дни, и затова разни подмятания "ти не си истински, ако не ми купиш еди-кво си" са меко казано жалки.

И аз имам дъщеря, и това е мнението ,което приляга абсолютно с моето виждане.Нямаше да го кажа по добре.Подкрепям всеки ред.

# 129

......именно ,затова е темата.Правилно ли е да се измерва "реалноста" на мъжа по заплатата.

Разбира се, че е правилно. Истинския мъж не ходи на работа, той прави бизнес. Не получава заплата, а си я взема. И понеже е много истински, си взема колкото му трябва, че и повече, щото нали и жената да има да похарчи, и за децата, и за родата, и тук-там за бакшиш да му се радват като ходи я по Слънчев Бряг, я по заведения из столицата. И въобще, заплатата на истинския мъж е "предостатъчна". Ей това е точното й количество!  Crazy

# 130
  • Бургас
Кремче ванилия ти мъж ли описваш или зареден на макс банкомат? newsm78 hahaha hahaha hahaha
Ако си сериозна в поста си, то просто сме на различно мнение! Hug

# 131

Разбира се, че е правилно. Истинския мъж не ходи на работа, той прави бизнес. Не получава заплата, а си я взема. И понеже е много истински, си взема колкото му трябва, че и повече, щото нали и жената да има да похарчи, и за децата, и за родата, и тук-там за бакшиш да му се радват като ходи я по Слънчев Бряг, я по заведения из столицата. И въобще, заплатата на истинския мъж е "предостатъчна". Ей това е точното й количество!  Crazy

.......значи... казваш, че реалният мъж не ходи на работа.
       За бизнеса какво да ти кажа .....   вземи малко да се образоваш -като начало може да прочетеш "четирите потока на парите" за да разбереш ,че бизнеса не е всичко и, че нашият български "бизнес" не е точно бизнес-система ,какъвто трябва да бъде.
         За родата няма да коментирам, защото по подразбиране ще съм пристрастен.
         ......за Слънчев бряг ...... нещо като върха на сладоледа ли го казваш....тази година бяхме за последно там.Не искам да се бутам с пияни скандинавци.
           Какво означава "предостатъчна" заплата.Да беше сложила една смешка ,като тази Laughing Laughing или тази Wink за да се знае ,че си го казала на майтап.

# 132
... Да беше сложила една смешка ,като тази Laughing Laughing или тази Wink за да се знае ,че си го казала на майтап.

Дори моята руса главица разбра, че има съвсем друго предвид Rolling Eyes

# 133
  • София
... И въобще, заплатата на истинския мъж е "предостатъчна". Ей това е точното й количество!  Crazy
Че тя тогава ще стига за няколко жени жени едновременно.  Laughing

# 134
абе чета и се чудя вие мадами отворени, който пишете тук, на колко мъжете ви взимат над 1500 лв?? Сигурно на 4-5, а останалите са някакви " мними бизнесмени " ( престъпници ) и то се вижда които сте по активни по цял ден висите тук и пишете простотии. така наречените мутреси е такива сте, хора беработа, които не знаят какво е да станеш в 7 за да идеш на работа.

Общи условия

Активация на акаунт