Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 40-та тема

• 91 352
  • 676
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
На Labrex i na Kar4ita не виждам снимките.

# 271
  • София-Младост
Снощната вечеря-кюфтета от тиквички на фурна със заливка от кисело мляко и традиционната за сезона салата:

# 272
Момичета незная защо не се вижда снимката ето тук има още снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=363383&pid=12565437

# 273
  • София

Днес направих Сърдити картофки  на Гита.
Станаха фантастични! БЛАГОДАРЯ за лесната и вкусна рецепта!

# 274
  • София
Ала-Бала, как правиш кюфтетата от тиквички?

# 275
  • варненка от София
Примет момичета кокичета, вкусно е тук доста! Crazy

Танита, страшен майстор си, спор няма, но пък дъщерите ти са най-голямото ви произведение, изключително красиви момичета  Hug

Красимира, свинското е наистина страшно апетитно. Изобщо доста ми е противопоказна тази тема.
Маме, в този дух на мисли на моменти ми е трудно тук, да, ама аз герой съм. Ще ти се дояде и на теб, само да мине време  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Пък и кухнята ти като стане нова, новеничка и ще ти се приготви.

Ето и за да се отчета с някои манджички:

Оня ден бяхме на ориз с гъби:

Снощи хапнахме пица с ръжен блат:

А за днес съм готова само с десетра, торта Династия:

# 276
  • София
е, уникални сте и това си е   bouquet Това е най- приятната тема за мен.

Лабрекс, направих я тая салата от тиквички. Наистина страхотна. Колко ракийка пие  Joy

marulka_s , наготвила си страхотно, ама тоя ориз с гъбки  ooooh!................. олигавих се бре жена  Joy

# 277
  • София-Младост
Настъргах една тиквичка на ситно ренде и я оставих да се изцеди хубаво, след това прибавих 1 яйце, малко сирене, сол и копър и в случая около 2 суп. л. брашно, в общи линии малко на око действам. Да ми се получи гъста каша. Понеже избягвам пърженето ги пекох в тава в/у хартия за по-лесно отлепване. Изсипвах сместа с лъжица. Ако е по-гъсто може и с ръка да ги оформиш.  Simple Smile

# 278
  • В сърцето на живота!
abet ей ти кърпичка да се забършиш  Laughing аз вече я използвах. Joy

Извинете  Embarassed

# 279
  • София
Настъргах една тиквичка на ситно ренде и я оставих да се изцеди хубаво, след това прибавих 1 яйце, малко сирене, сол и копър и в случая около 2 суп. л. брашно, в общи линии малко на око действам. Да ми се получи гъста каша. Понеже избягвам пърженето ги пекох в тава в/у хартия за по-лесно отлепване. Изсипвах сместа с лъжица. Ако е по-гъсто може и с ръка да ги оформиш.  Simple Smile

Благодаря   bouquet

# 280
  • София
abet ей ти кърпичка да се забършиш  Laughing аз вече я използвах. Joy

Joy Joy Joy

И, за да не е спам да споделя какво врътнах снощи. Сещате ли се за прекрасния покрив със сирене крема на Наталина  Hug Направих го, но с налични материали. Нямах сирене крема, но имах половинка извара на Бор Чвор. Разбих я с пудра захар/ на вкус/, Разбих и една малка сладкарска Хопла. Обърках ги заедно. Взех един компот от дюли. Топвах бисквитите във водичката от компота и редих върху фолиото. Отгоре половинага крем, още ред натопени бисквити, крем и сложих от плодовете. "Загърнах" покрива и го сложих във фризера за 15 мин. Да ви кажа, момичета, стана страхотен. Лек, плодов, с лек, интересен  вкус от изварата. И стана за 10 мин.  Joy

# 281
Марулке, тортата ти е страхотна!   bouquet

Предполагам, че я има в твоите рецепти?

# 282
  • София
Оххх, един миш-маш като ми се беше загнездил в мозъка, от 3 дни се боря, че съм мома полу-дюканка и пържено и мазно не ям. Еми днес не издържах  Crossing Arms Докато го снимах, аранжиран с холандските лалета, ме понапуши на смях, имайки предвид по колко неизискан и нецивилизован начин смятах да го унищожа  Crazy Joy

Миш-маш

И с тия ваште ушки ме вкарахте в грях, но все пак удържах фронта и не ги опитах, де. Време за месене няма, но снощи се сетих, че имам 1 пакет бутер тесто 7 days във фризера, пък колегите от няколко дни ме врънкат да им нося нещо за ядене. Нарязах формички, намазах ги отвсякъде с яйце, овъргалях ги едно хубамо в захар и мноооого канела, нагънах ги и станаха за чудо и приказ. Тая сутрин ядоха като невиждали  ooooh! Бяха хванали чудна карамелена коричка, но мостра за снимка не остана. Аз досега съм ги правила във варианта канелени пръчици, но така бухнаха много и станаха много ефектни  Peace

Марулка#Crazy #Crazy #Crazy За такваз торта човек убивам  Crazy А като видя бял шоколад съм като бик на червено  hahaha Опасни сте, ей!   bouquet

# 283
Какво да кажа направо незнам, гледах, гледах чак ми прималя от вкусотийте, добре че обядвах  Shocked
Няма да ви изброявам, че пак ще свърши темата, аз като влизам през ден два и тя се преполовила вече. За всички  smile3501 newsm51
И да не е без нищо, че ние през последните дни все сме по балове и гостита, та съм го ударила на почивка в кухнята, ето поредния тутманик и лазаня от мен

# 284
vesi_nn , тутманика ти изглежда невероятно вкусно,  Peace

Общи условия

Активация на акаунт