Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 40-та тема

• 91 354
  • 676
  •   1
Отговори
# 255

Лабрекс, не бях чувала за кекс с аспирин! Laughing Laughing Най-странния кекс, който знам, е с фанта. Whistling

Е сега ще знаеш още един, още по-странен - с аспирин. Grinning Между другото, върти ми се из главата, някъде съм го чела, че аспиринът играел ролята на набухвател. newsm78 Май някъде ставаше на въпрос из темите, но не помня в коя.........

# 256
Някой да е правил такова нещо - кекс с аспирин?

Пак ли е руска рецепта?
сигурно е за закуска сутрин - помага и срещу махмурлук  hahaha

това е много хитро  newsm51

Дядо хаджи,  а снимки от онова абитуриентско мероприятие няма ли   bouquet  bouquet

Лабрекс-Ени, следващото, което очаквам от теб е "Кекс с водка и кисели краставички"  Hug

# 257
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Лабрекс-Ени, следващото, което очаквам от теб е "Кекс с водка и кисели краставички"  Hug

аааа моля, моля Naughty
руснаците са го измислили: желирана водка във формичка за лед с парченце кисела краствичка вътре  hahaha

# 258

пеп-4о, само да попадна на рецепта, набъркала съм го! Grinning Ама то и солените кексчета стават с кисели краставички, пък водката в чашка за по-лесно преглъщане. Joy
Ася, не бях чувала за тая желирана водка newsm78............ей колко има още да учаааа............
Между другото открих откъде съм копнала рецептата, че и коментари има доста.

Ей я на - вълшебен кекс!

# 259
  • София
Eее, дядо хаджия, той верно си е за гледане тутманикът, каквото си го накиприл и нашарил. Heart Eyes Надявам се жертви не е имало, ама желаещи за допълнително - със сигурност!  bouquet  И напиши, има ли нещо по-специално при правенето му?
...
Изядоа го сестрооооо изадоха пусти му зверьове, че даже не успях да го снимам вътрешно нали, оти беше замислен като модел тутманик тип козунак (само дето е солен нали). Сега ги чакам да видя дал ша останат живи, ама като ги гледам как едните спят блаженно а другите невинно си тракат по клавиатурата в другата стая май нищо им няма.

Еми нищо специално му нема. Тестото е измислено, онова отгоре е измислено и така накрая всичко е измислено и после нали се изяжда. Те това е работата.

...
Дядо хаджи,  а снимки от онова абитуриентско мероприятие няма ли   bouquet  bouquet
...

Има не е като да няма, тя май щерката ги е накичурила у фейсбука (или да е на друго място май) ама ич му не разбирам на това животно какво му се прави.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 04:43 от дядо хаджия

# 260
Здравейте сега влизам в темата а вие сте стигнали до 18 страница записвам се с една тортичка по случай годишнината ни от сватбата

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 11:33 от kar4ita

# 261
Здравейте! Рано сутрин от мен един не толкова вълшебен кекс, без аспирин, водка, кисели краставички или разни други екстри. Еха, убихте ме направо с тия рецепти!  Laughing Ще взема някой път като седнем с мъжа ми вечер на ракийка, да забъркам един такъв лековит кекс, та сутринта да не ни болят главите!  hahaha А с водката и киселите краставички ме закопахте!  Joy Макар, че съм чела за замразяване на ликьор или друг алкохол във форми за лед, но виж ти, как не са са сетили тия хора за краставички досега... Simple Smile Добре, че са си руснаците... Това ми прозвуча малко като вица, дето решили да не губят време за напиване, а да си вкарат водката венозно, а единия казал:  hahaha "А краставичките как ще вкараш???"  Mr. Green 

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 19:37 от dixi

# 262
dixi, вчера с глас се смях за ушките и чушките, сега пък това hahaha Joy Joy Joy... Как ти ги ражда мозъка толкоз рано сутрин Laughing? Мерси за кексчето, напълни ми очичките Peace.
kar4ita, много нежна торта и Честита годишнина!
И ние имаме на 31, ама ще предпочета май някой друг да ми прави разни неща Mr. Green.

# 263
Кари, само аз ли не виждам тортичката ти  newsm78

Мързеливи чебуреки   по Лабрекс - отдавна не бях правила  Blush

# 264
Децата направиха продова салата тази вечер, защото ме домързя да сготвя, а и имаше останала пилешка супа.

Репортаж от правенете на салатата и хапването Simple Smile

# 265
Таннита,може ли рецептата за тези  "сами скачащи в устата ми" Шоколадови кексчета ... bowuu
И за кремчето отгоре,естествено..

Ще я напиша утре.

# 266
nahodkata, Бъни ето ,заповядайте рецептите!

задушено свинско на тиган

моркови Виши 

Tannita , страхотни са ти госпожиците!И те ще са такива кулинарки като майка си!   Peace     

# 267
Tannita, много сладки снимки Heart Eyes да са ти живи и здрави момичетата
labrex, изуми ме с този кекс с аспирин Shocked; обаче сега ме човърка какво ще се получи като краен резултат и дали наистина лекува махмурлук Thinking;
вечерята от снощи: рулца с шунка и кашкавал, задушено пиле в йената, "Снежанка" и зеленчукови шишчета с колбас и пушено сирене; документирани са детските порции, че всичко е в една чиния Grinning
за закуска днес: бухтички с пудра захар и сладко от вишни

# 268
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Labrex , Kar4ita, не мога да ви видя снимките, защо ? Само аз ли?

# 269
  • В сърцето на живота!

Labrex , Kar4ita, не мога да ви видя снимките, защо ? Само аз ли?
Аз само на kar4ita не виждам снимката Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт