Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 338
  • 438
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, стискайте палци - чакам трепетна отговор на въпроса ще има ли смяна в пристанището, където е Тракия - ако да, на 26,06 през нощта ще си имам радост в къщи... Laughing

# 241
  • Варна
lenochka Praynig Praynig Peace

# 242
Лении и аз ти стискам палци и на краката даже,само че кажи като разбереш,че ще ми е трудно да ходя по улиците Grinning
Аз днес почивам обаче не мога да си намеря място от щастие и само чакам тия седем дена да минат,ама нали знаете,че накрая се влачат като охлюв
Предната ми нощна хич не можах да спя,изпращането мина добре,трябваше да се карам с една стая за едни изцапани чаршафи.Туристката ревна и аз трябваше да съм строга,ама бях се ухилила до ушите и сигурно си е помислила,че и се подигравам LaughingАбе има много емоции в моята работа,аз затова много я обичам
Момичета,честитити ви рожденници и на Ангелски криле честит рожден ден с голямо закъснение  bouquetМоля за извинение,но предния път незнаех къде се намирам от щастие Crazy
Я аз да поизляза малко,че не ме свърта
Офф и много ме е яд,че не мога да дойда в неделя,а така ми се искаше поне на тая срещичка да дойда

# 243
Лени и аз тръпна с тебе.А дано да стане.Аз така бях на 30 срещу 31.05 ,направо ми се събираха за 96 часа сигурно 10 часа сън.Стискам палци. newsm10

# 244
Днес май само аз ще пиша!
Да ви кажа какво свърших по нашия въпрос за срещата.Запазих маса за  10 човека в "Максим",+ - 2 места ,ако сме повече няма проблем .Платила съм капаро така, че всичко е уредено.Децата има къде да играят ,има детска площадка.Пиша къде се намира :Морската градина от р-т"Хоризонт" в посока Делфинариум почти срещу Терариума в лявата страна.Дворче с дървена ограда и много зеленина.
На 28.06.2009г. /неделя/ в 16,00 ч. - "Максим"
Ако някой нещо не е разбрал да пише на лични.

И да ви кажа ,че утре вечер/сряда/ ще пием бира с Марка 74 на летния театър.Ако на някой му е скучно или търси компания,ние сме там ,да заповяда от 19,30 ч.
Е,хайде най накрая да се видим,че то много стана за разправяне.

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 22:19 от darito_71

# 245
  • Варна
Чакайте ме в неделя, там съм. И благодаря на Дарито за чудесно свършената работа. Нямам търпение да се видим.

Лени, стискам с теб палци и пиши какво стана.

# 246
Лени, стискам палци!!!Дари , благодаря ти Simple Smile, ако се завърна ще съм там с вас!

# 247
Днес пак аз съм първа.Просто не може да дойда на работа и да не вляза първо във форума.
Къде останахте Тутун,Ангелски крила,Скорпи и др.
Лени, нищо не пишеш какво стана имате ли връзка относно окончателното прибиране?
Анитоо ти си щастлива за което много се радвам.Нормално е акъла ти да е някъде другаде.
Приятен ден на всички !

# 248
  • Варна
darito_71 не сам сядала на това заведение но като сме ходили с мъжо по разходки сме го заглеждали наистина е хубаво ,Ще се опитам да наместя нещата така че да дойда но не обещавам защото ми е доста далече а и без кола,,,,Ще видя какво ще измисля newsm78,Приятен ден на всички ви bye

# 249
Здравейте на всички.Ще се радвам да се запозная и да си пиша с вас защото и аз споделям вашата съдба.Моят съпруг също пътува в БМФ и в момента е на рейс, Hug

# 250
  • Варна
Добре дошла  Hug Hug Hug

# 251
Добър ден и добре дошли на новите русалки.Magurka честит рожден денС пожелания за много здраве, любов и разбирателство.Аз усилено почивам само с едно дете,да си призная било много хубаво.

# 252
 Здравейте, момичета Laughing - не мога да си намеря място....тази нощ не съм спала Shocked - нямам връзка с мъжлето/изглежда няма обхват в тази Занзибария Mr. Green/, нямам идея ще си идва ли или не....Съпругът на сестра ме също работи в БМФ, моторист е, негов приятел се качва на Тракия, на 22,06 е отпътувал за смяна, но е успял да подаде на зет ми информация, че ще сменят частично екипажа - иди разбери какво значи това Rolling Eyes Много съм нервна, не ме свърта на едно място - не само, че вече съм затъжена, но и съм много притеснена за мъжа си - разбирам, че е много уморен и изнервен - време е да се върне и да си почине, но не зависи от мен и него Twisted Evil
 Magurka - ЧРД  bouquet - здраве и любов!!! Ако съм пропуснала други рожденници - моите най-добри пожелания и извинения за закъснялата реакция, но не съм на себе си тези дни Laughing
Ако си нямам момче тези дни ще съм първа пушка на срещата! Wink

# 253
благодаря. Laughing

# 254
Благодаря ви сърдечно, момичета  bouquet, за поздравите,но нямам рожден ден днес  Sad
darito_71,браво на теб! Навита съм за срещата в неделя. Да сме живи и здрави, ще дойда или сама, или с Боби - ще видим.
lenochka, инспектора в Кадри не може да не знае какви са смените, още повече, доколкото разбрах от твоите думи, смяната е тръгнала на 22.06.
nedelcheva80, добре дошла! И аз съм тук от скоро. Момичетата са много мили.
Днес разбрах от тв, че утре в 17.00 ще поставят най-високите пилони с най-големите знамена в ЕС във Варна. Но не стана ясно точно къде. Ако някой знае, нека напише тук. Смятам да заведа малкия на събитието.
Вчера вечерта излизахме с приятели. Пред входа на Морската имаше 2 телескопа от Софийския университет за наблюдаване на Сатурн. И друг път сме го гледали, но вчера беше супер красив. Пръстените му се виждаха много добре и бяха във всички цветове на дъгата. Малкият много се накефи и стояхме доста дълго.

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 15:06 от magurka

Общи условия

Активация на акаунт