Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 337
  • 438
  •   1
Отговори
# 225
Angel^wings честит рожден ден.пожелавам ти много здраве,щастие,разбирателство и любов.

# 226
  • Варна
magurka, събираме се в парка като взема моите от градина. Днес се видяхме с Ася, празнувахме нашия рожден ден на същото място. Сега в 5 часа отиваме пак там ще има някакъв концерт и ще се съберем децата да поиграят.

Марка, нашия лагер е от 19.07. в Пампорово. Станала е обърквация с месеца. Значи няма да са заедно.Ние сме другия месец.

Днес си изкарахме страхотно, децата поиграха, подивяха,изядохме тортата и се прибрахме. Снимки ще пусна после, че Миша замина да гледа волейбол в Спорната, а аз излизам с малките.

Angel^wings честит рожден ден. Много щастие, любов и само положителни емоции.    
     bouquet                    bouquet                        bouquet

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 19:42 от Илиева

# 227
  • Варна
Момичета мнооого сте мили всички. Благодаря ви. Hug

Да честитя на всички рожденници със закъснение. Да са ви живи и здрави и много любов заедно ви пожелавам!
А днес и моето моряче има рожден ден .Почерпете се за негово здраве. Simple Smile

# 228
  • Варна
Julyy да ти е жив и здрав моряка здраве най-вече и къси рейсове ,Angel^wings честит рожден ден и на тебе,Много здраве и семейно щастие ти пожелавам,magurka привет сред нашите редици и от мене, lenochka страшни емоции си преживяла с градския транспорт и аз да съм и аз ще викам и фуча smile3514 много ти се е насъбрало дано вече си се успокоила, Илиева ние вчера ходихме два поредни дена на панаира и доста ни олекнаха джобовете и най вероятно утре ще прескочим но не се знае ,marka_74 ти направо си мома кой знае колко е тихо покрай тебе,Моите деца днес само се карат бият дразнят и сега са наказани тати им не издържа на виковете ,Приятна  и спокойна вечер на всички ви желая, Hug

# 229
Здравейте момичета, затъжих се за вас - 3 дни ме нямаше - такава почивка си изкарах- направо не съм очаквала. За срещата съм навита-сега влизам в банята после пак ще пиша.

# 230
Ангелски крила ,честит рожден ден .Много любов ,секс и рокендрол ти пожелавам от сърце.
Джули ,да ти е жив и здрав морския вълк ,попътен вятър и успешна служба.
Магурка, добре си ни дошла!
Лени, относно ходене по общини и транспортни отдели - не си вдигай нервите,защото кой знае какъв ефект няма да има .Виж ако са частниците познай.....така ,че ще е за твоя сметка.
Мим -д ,все пак се реши да отидеш.Радвам се ,че си почина,наистина имаше нужда .
При мен нещата са постарому.Моряка се адаптира към сушата.Едно лудо ходене по магазините относно бойлерче за топла вода ,довършителни работи по апартамента ,батерия за кухненската мивка и т.н.Ежедневни простотии.
Ще поразгледам морската градина относно аквариум и тем подобни заведения и ще пиша по раничко .
Липсвате ми вече всички от агитката ,мацките които сега се присъединяват да заповядат и да не се стесняват.

# 231
Здравейтеее,аз пак нощна и пак чакам сина на шефа да се махне,че да се просна на някой диван.Уфф и имам изпращане в 6 часа и сигурно няма да ми се размине без панаир,че има едни дето са си изцапали чаршафите и трябва да си ги платят.Нищо сега като не спя ще се озлобя повече Mr. GreenЯд ме е че не мога да дойда в неделя,аз в събота почивам,но в неделя съм дневна и не могааа SadЕх че ме е яд SadНо имам страхотна новина!!!Днес котенцето ми ми се обадиии и каза,че на 30.06 слиза в Турция!!!След 8 дена ще си го гушкааам Heart EyesНаправо незнам къде се намирам от щастие,а трябва да съм зла GrinningАз обаче ще взема да дремна за час два пък дано не ме хванат,че спя Mr. GreenЛека вечер мацки  bouquet

# 232
Добро утро момичета!!! Аз пък си мислех , че се уговаряме за тази неделя дето мина за среща Rolling Eyes....
Ани, поздравления, май момчето е размислило, щом се е обадило Wink
Лек ден и успешна седмица на всички Hug

# 233
Добро утро и ползотворен ден на всички.
Какво ви става, бе хора?От кога стоим на 16 страница?Никой не пише ?
Май и при мен не остана нещо съществено за писане. Вчера като си пих кафето си мислих за за момента ,когато мъжа ми ще тръгва и ревнах като диване ,незнам защо .Вместо да стоя да се кефя аз взех пак глупости да мисля.Гледам да не ме вижда щото почва да се вайка и той покрай мен.А бе луда работа.
Сина ми ме сюрпрезира ,че в неделя е на имен ден с приспиване в братовчедката на негов приятел.Това ще е първия път когато няма да си е в къщи и ще нощува някъде.Още от сега го мисля ама как да откажа .Човека е на 16 години и половина /той се мисли за много голям/май щяло да има и родители ,а бе незнам, детето ми порасна.Най различни ситуации и простотии ми минават през главата, най много да се изтъпаня пред вилата дето ще бъдат и да пренощувам  там.Представяте ли си да ме намерят заспала в колата?Явно трябва да свиквам.

Е записах се днес и аз .Чакам с нетърпение срещата да мога да ви видя и да се наприказваме.

# 234
Здравейте,мацки!От обиколки рядко влизам в нета,но когато съм си в къщи ви изчитам на един дъх.
Даренце,браво че пускаш детенце на имен ден с преспиване.Точно така се прави,трябва да му имаш доверие,но и трябва да знае, че ако се издъни край с доверието.Моляте , недей да нощуваш пред вилата Joy
Ани ,при теб хубави новини браво!
Утре е рождения ден на моето момченце.Сега влизам в банята и трябва да се оправям,че ще ходим да купуваме почерпка за градината.
Чао и приятен ден(нищо, че май ще вали)!

# 235
Здравейте, момичета!
tutune, darito_71 - благодаря за поздравите!   bouquet
Илиева, малко късно ти видях поста. Днес и утре имам други планове, но от сряда нататък ще се постарая да дойдем в парка и да се запознаем като хората.  Laughing Само ми кажи кога е това "след градината" - от колко до колко часа сте там.

Снощи се чухме последно с любимия и понеже всеки път говорим надълго и нашироко, нищо че се чуваме често, той свари да ми се оплаче, че от MAERSK ги побъркали, че не получават данни на сателита къде се намира кораба и така всеки ден и от доста време насам. Той им обяснява всеки ден, че изпращат данни и че се връща инфо, че данните са приети, ама - не. Аз веднага влязох в "нашия" сайт (sailwx) и му казах по последно UTC координатите на кораба. Той каза, че са точно такива! Казах му, че тези от МЕРСК не знаят къде да питат .... В БГ Мамма, естествено! Голям смях падна!  newsm62
Аз от доста време следя тук форумите, макар и рядко да пиша и съм се убедила, че тук освен плявата човек може да намери и доста полезна и достоверна информация.

Успешен ден на всички! Simple Smile
Ако имате среща, бих желала и аз да се включа  Embarassed

# 236
  • Варна
Здравейте ,

Момичета ,благодаря ви за пожеланията !

Последно кога ще се проверде срещичката ,че и аз много искам да се запозная с всички вас "на живо"Simple Smile

Ани ,като те чета и ме налягат едни спомени ,когато и аз работех на рецепция и беше супер забавно .
Само ,че аз чаках шефа да тръгне и хоп се качвах малко да дремена в една стая (разбира се ,като нямаше работа) и оставях пиколото да пази ,имахме си доверие .Ако имаше нещо той веднага ми свиркаше:)та така ...обаче искарах 3 сезона и нещо ми писнаха тези нощни смени...
Лек ден на всички   bouquet

# 237
  • Варна
Привет на всички ви,Днес ми беше ден за пране килими мокети и вече приключих та си сипах кафе и седнах,Момичета да ви кажа че моят мъж започна работа на брега уж временно ама той ще си реши и след толкова години по корабите го усещам че не си е на мястото хем иска да е с нас хем си е свикнал там,Сега е доста раздразнителен чак сварихме да се скараме за глупости и едно ми е кофти ,,,,Надява се да се върне в БМФ като се оправят нещата там,Не знам дали съм вземала правилното решение но му казах както си прецени и каквото реши ще го подкрепя относно работата,Сега го чакам да се върне и да ходим за малкия та дано му е минала кривотията надявам се,Излях си набързо душата та малко да ми олекне,Благодаря че ме изслушахте,Чао засега bye

# 238
  • Варна
magurka, от 17.30 до към 18.30-19.00 ч. сме в парка

# 239
Привет мили девойки и не толкова девойки като мен в момента.
Среща на 28.06.2009г. от 16,00 ч.
Ангажирам се да ви информирам за мястото .Ще резервирам маса за 10 човека някъде в Морската градина .Утре ще ви пиша къде ,защото тази вечер след работа смятам да обиколя и да намеря място ,където да можем да си чуем приказката и да няма изкушения за малчуганите.
Мисля си за Хоризонт и около Делфинариума.Ако някой иска  координати да пише на лични.
Тутун , не се притеснявай относно разправията.Баба ми викаше няма къща без комин и пушек.Представяш ли си да стоите да се гледате само и това ще омръзне.Моя мъж като слезе на втория ден точно се изпокарахме.Просто не беше се адаптирал.Нормално е като е работил толкова години на едно място и нещо да му е криво.Наистина никой не е виновен за обстановката около нас ,но нали трябва на някой да си го изкара.Мъже, кво да правиш. Гледай напред ще се оправят нещата, а клипчето във ви-бокса е страхотно ,но много носталгично. Идваше ми да ревна ,но ти недей не си заслужава за неща които са преходни.
Е, приятен ден на всички .

Общи условия

Активация на акаунт