Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 334
  • 438
  •   1
Отговори
# 210
  • Varna
Scorpita-
във хотел Орфей сме Grinning
а август месец ако не ни пресече котка път смятаме пак да посетим Копривщица, че миналата година много ни хареса а тази година имат и голям събор. Те имат всяка година но тази година е голям, че е на кръгла година.  Ще видим какво ще стане. Ние всяка година излизаме навънка но тази година нещо се размина, че там задето се бях запътила бяха спрали чартърите Може случайно да има добро предложение за Западна Европа. Не че ми се ходи нататъка ама само това предлагат като не гледам далечните дестинации като Тайланд, че нещо не ми се ходи нататъка.

# 211
Здравейте момичета!Аз да се разпиша,че май пак скоро не съм наминавала EmbarassedАма сега си имам проблеми с моя моряк,както винаги преди да слезе Twisted EvilРешил човека че го лъжа,а днес върхът на сладоледа беше изцепката:"незнам дали да продължаваме заедно"Еми аз съм си по-чувствителна и много навътре ги вземам нещата,но да се надявам,че ще е като предния рейс и като си д Twisted Evilйде всичко да е ок.
Мим,Делта,Тутунче честити ви рожденници с огромно закъснение.Много любов и щастие заедно ви желая
Илиева и на теб честити ти рожденници,да са ти здравички и много да те слушкат
Добре дошла на новата русалка  bouquet
Аз вече почнах работа в новия хотел и сега докато свикна се трупясвам след работа,а и  това психическо натоварване от страна на господина ми идва в повече,но се надявам че всичко ще се оправи
Лека вечер на всички,а на чакащите много смс-и

# 212
Здравейте,момичета!
Първо да честитя на рожденниците!Пожелавам на малките бандити да са живи и здрави,много игри и щастливо детство.
Честит рожденник и на Мим!Пожелавам му да е добър и всеотдаен съпруг и баща и много любов!Съжалявам за закъснелите поздрави,но сега успях да вляза в нета.
При нас всичко е на 6 засега.Във вторник е и нашия купон малкия става на 4-ри години.Очартава се една малка сватба,както казва мъжо,но да е живо и здраво детенце само.След това и ние мислим да отпрашваме за Бяла,но ще сме с малкия.Бабата си пази отпуската за другия месец, че сестра ми ще ражда и там ще им е нужна.
Ани,изобщо не му обръщай внимание на твоичкия,сигурно го е хванало желязото вече.Ще му мине,всеки има лоши моменти.
Това е засега от мен приятно изкарване на празника на близнаците и да получат най-хубавите подаръци!
Чао и усмихнат ден!

# 213
  • Varna
Хайде Русалките по едно безалкохолно коктейлче за отскок newsm47
Маги- вие от сега щом му правите малки сватби за Ден ден, направо незнам и немога да си представя като завършва и като се зажени какво ще измисляте Joy

# 214
  • Варна
хей привет,Аз преди малко приключих с боядисването на кухнята и сам толкова скапана че се тупнах на компа,Ани твоето момче явно се е поизнервило щом така ревнува  но ще му мине като те види,Делтичка приятно и готино изкарване на почивката и да ни зарадваш със снимки,Чао засега аз пак към кухнята да чистя,УЖАС clean clean А среща ще има ли,Дариииии къдеее сииииии,

# 215
  • Варна
Здравейте, момичета!

Благодаря ви за хубавите пожелани за моите мъже. И вие бъдете живи и здрави.

Ани, не тревожи всичко ще е наред като си дойде. Това си е чиста проба ревност, понеже ти си свободна, можеш да си ходиш където искаш, а те са вързани за това желязо и сякаш времето е спряло за тях. Към края на контракта всички са изнервени и подивяват. Ако наистина иска да се разделяте, няма да го обсъжда по телефона, а ще е очи в очи.Всичко ще е ОК.
На моят мъж към края много яко му домъчнява за нас и започва да се обажда по-често.

Делтичка, приятно изкарване и добре да си починете.

Маги, весел празник на малкия човек. Много усмивки и подаръци.

Тутунче, много са гадни ремонтите и страшно изморяват, но пък те крепи идеята, че след това ще стане супер страхотно и с кеф ще си го гледаш.

Хайде, мислете за среща. Аз единствено мога събота и неделя.Тази събота съм ангажирана.

# 216
Здравейте и от мен!
Скорпи има страхотни места за посещения .Парво има страшно много пещери-Ухловица,Ягодинската пещера ,Дяволското гърло.Има едно селце -Могилица или Могилище не съм сигурна в името но можете да питате ако отидете в Широка лъка .То е на 2,3 км.от там.Имаш чувството че се намираш по време на турското робство даже стои конака на турците с дулата от пушките им.Гледах на картата но не можах да го намеря ,бях страшно впечатлена.Забравено от бога е.С лифта се качете на Снежанка ,там цените тогава бяха бръдварски,но за едно кафе става.Посетете Бялата къща там имаше страхотни пърленки. Отидете на Кръстова гора близо до село Борово .Дано всичко това да е същото както беше преди, защото наистина си заслужава да се види.Като видиш Родопите и бита там просто няма как да го забравиш.Аз съм изумена от атмосферата която съществува.Влюбена съм за цял живот .Даже докато ти пиша се просълзявам заради спомените на тези места .И да не забравя Чепеларе,но лично за мене там нямаше какво да се види освен музея по Палеология от който не съм кой знае колко впечатлена.Пожелавам ви страхотно изкарване и дано имате възможност да се насладите на тоя край така както си заслужава.
Маги давайте малкия ние ще го гледаме с мъжа ми .За нас медения месец свърши и всичко вече си е в релсите.Така че колко е да гледаш едно дете.А пък за заплащането като се върнете ще я мислим.....
На останалите морячки приятен ден и много целувки.
Така по същество сега.Кога да си направим следващата среща.Давайте мнение като ден,дата и час,щото аз се изчерпах.Явно за тази седмица няма да стане,но ако искате предложението ми е за    28.06.2009 от 16,00 ч. - неделя или на Аквариума или на Летния театър.Има и много готини заведения около р-т Хоризонт и Делфинариума така ,че както кажете.В мене има един депозит от 8,50 който е безлихвен така ,че и да чакате няма да стане на 18,50 така ,че да действаме. Обичам ви всички и приятен ,прохладен ден .

# 217
Илиева нали ще помагаш?

# 218
Здравейте, русалки Laughing
Дари, разплака ме - така съм се затъжила за моето момче, че пръст да ми покажеш и съм готова - "глаза на мокром месте", както казват руснаците Wink.....прочетох написаното от теб за местата, където сте били семейно и ме налегнаха едни спомени от нашите пътувания......хем мечтая и правя планове, хем в същото време виждам, че милото пътува пак за индийско пристанище и никой не говори за смяна....миналата вечер ми прати много минорен СМС - с една дума: само работа, нерви и проблеми и края му се не вижда Close и за да е пълна гадорията - колата се скапа, синковецът завърши с 4,66, а ме мотаеше, че успехът му щял да бъде поне 5, успя да прецака лаптопа на баща си/вкара вирус и всичко се бъгна/, абе, иде ми да взема една точилка Twisted Evil
 Снощи решихме да излезем с дъщеря ми на разходка - изкарахме си добре и добих, що годе, настроение - чакаме селския автобус на спирката на гарата, подухва един хладен ветрец - цялата настръхнах .....дойде малко по-рано автобусът, отвори вратите, и аз, нали съм се смръзнала, понечих да се кача - че като се развика шофьорът - цитирам"..не можеш да се качваш - не виждаш ли, ще чистим боклуците на твоето село..." - в първия момент онемях, че след това като отворих една уста, чак пяна хвърчеше - такъв бяс ме обзе, че едва се стърпях да не го ступам/без това беше половин порция, а аз съм доста яка Laughing/....Как да е потеглихме, в един момент дъщеря ми забеляза, че кондукторката ни е откъснала три, а не два билета/единият е 1,30/, аз изчаках последната спирка в селото и й върнах излишното билетче с думите "нали сме тъпи селяни - така постъпваме" ....шофьорът разбра какво е станало и слезе специално от автобуса, за да ни се извинява - бил се много ядосал на мръсотията в колата му  Shocked Цялата тази глупава история успя да срине доброто ми настроение и ме наведе на мисли относно държавата, в която живеем и манталитета ни.....не мога да си представя в една цивилизована държава някой да си позволи да нападне първия насреща му, защото нещо му било докривяло и след това да си мисли, че с едно "извинявай" може да поправи стореното......много агресия се е натрупала в хората, не знам на какво учим децата си и какво можем да очакваме след това от тях...
Хайде, стига тъжни размисли - за очертаващата се среща аз съм първа пушка - свиркате и съм насреща Laughing Лек ден, момичета и дано не ви развалят доброто настроение Hug

# 219
Лени понеже ме жегна на професионална тема ,защото аз работя в транспортна фирма. На коя фирма беше автобуса?Предполагам на Градски транспорт.Като се видим мога да те зарина със случки относно отношение,но при нас нещата са на по горно ниво в смисъл,че сме частна фирма и санкциите за такова отношение са жестоки.Много ,много не си позволяват да говорят така с пътниците или да държат тон .Имат много чести проверки от контролните органи,и преди всичко зависи от човека.Много добре си направила ,че си ги засрамила за първичния тон -така трябва.

# 220
Здравейте, моряшки момичета!
Най-накрая се реших да се присъединя и аз. С изненада открих, че с една от вас - Илиева, сме били заедно на един и същи рожден ден (на Любо Монов). Просто си познах детето по снимките. То наистина само аз мога да си го позная, защото е с маска и мантия, но няма значение.  Laughing
Със съпруга ми сме заедно вече 15 години, от които 12-13 споделям вашата съдба. Преди беше в БМФ, сега е в немска фирма.
Имаме син - Борислав. Много добро и обичливо дете! Наесен ще е първокласник.
Нашият татко го чакаме да се върне на 22 юли  Cry чак.....
Ами това е на първо време.

# 221
Добре дошла, Magurka Hug - радвам се, че нашите редици се пълнят - кой по-добре ще разбере една моряшка жена от друга такава.....
 Дари, наистина превозвачът е Градски транспорт Twisted Evil - от сума ти време водя борба да се оттървем от него и да преминем към частен превозвач, но безуспешно...досегашният кмет беше бивш главен инженер на тази фирма и я защитаваше, ама сега ще видим....Два пъти съм писала жалби по повод на грубо отношение и съм се отказвала да ги депозирам - нали съм добра душица, но не е трябвало да съм толкова отстъпчива....сега мисля директно да действам чрез съответния отдел на общината - да видим кой е "тъп селянин" Mr. Green

# 222
  • Варна
Привет, мацки!

Magurka, голяма изненада и съответно и загадка. От моята страна седеше една мама,която не познавах, мъжът и бил в Испания, не е тя. Срещу мен по диагонал и имаше две мами, едната руса, другата тъмнокоса. Коя от двете си обаче? За съжаление имена май не споменахме. Разкрита си, като току що говорих с Ася, ти си русата мама. Хи хи голям майтап. Отдавна съм се убедила, че света е малък.
Та сега, добре дошла и ще се радвам да се видим пак!

Лени, и аз я мразя тая скапана държава. Не се ядосвай, оправия няма. Само ще си вдигаш нервите за ходене по инстанции и подаване на жалби. Никога няма да се научим да работим цивилизовано и да се отнасяме към хора с уважение. Та пътниците са тези дето му изкарват заплатата, макар били и от село. Неприятна ситуация, но понякога човек попада в тях без да иска.

Дари, направих една разходка в Родопите без време от разказа ти. А относно мястото предлагам да е на Аквариума, понеже зад Летния театър има много съблазнителни неща за моите дечурлига и ще трябва да ги вадя от там. Вие по ходите из тези места, не знам да ли биват барчетата край Аквариума. Ако мога да се отърва от хлапетата, че да пия кафе на спокойствие ще е добре.

От няколко дни гледам в нета новия турски филм "Сълзи над Босфора", който започна днес по Нова/в неудобен за мене час/и вечер замръквам пред компа и сега ще простра на бързо, ще заредя миялната и сядам да гледам.За сега съм изгледала 3 серии. Майка ми ме запали, тя е телезрителка цял ден.

Хайде, лека вечер и приятни почивни дни!

# 223
Благодаря ви, момичета, че ме приехте в редиците!  Hug

Илиева, правилно са те информирали. КГБ-то явно не спи  Laughing
Няма начин Ася да не ни е запознала, но аз помня физиономии, за имената ми трябва повече време... Grinning
Боби и Любо бяха първи приятели в детската градина.
Сега събирате ли се в парка?
И аз бих се радвала да се видим, както и да се запозная и с другите мъжки момичета! То както е тръгнало може и с тях да се познавам, знам ли?  Flutter

# 224
Добро утро на всички русалки.Добре дошла на magurka в нашите редици.От вчера вечерта съм само с едно дете.Баткото е при майка си,а средния-на лагер.Малката се чуди какво да прави като няма дразнители.Илиева ти не си ли изпраща лагерничката?Не те видях никъде.Днес сме на рожден ден и след това смята ме да се разхождаме с щерката.Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт