Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 333
  • 438
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Илиева да са ти живи и здрави рожденниците,С много обич и уважение да те обграждат и много да те обичат,И с пожелания да са отличници в училище, Peace  bouquet  bouquet

# 196

Почерпете се за здравето и на моя рожденик - съпруга ми днес има рожден ден!
Илиева,много щастие и успехи на твоите юнаци!

# 197
Илиева, честит рожден ден на твоите момчета!
Живи и здрави, нека са си палави, но всички лудории да свършват добре!
Нека винаги да пазят детското във тях!

Мимка, честит рожден ден на твойто мили!
Винаги попътен вятър - и в морето, и в живота!

Приятен и спокоен ден на всички!

# 198
Честит рожден ден на тримата мъжаги!!!!
Илиева ,да са ти живи и здрави палавниците .Много успехи в училище и за напред в живота.Повече игри, по малко бели и много смях им пожелавам от сърце.
Мим ,да ти е жив  и здрав моряка .Успехи във всички начинания и попътен вятър.

# 199
  • Варна
МИМ здраве и щастие желая на твоя моряк,Леки рейсове и скорошно завръщане,  Gift

# 200
Илиева, ЧРД на момчетата! Много усмивки и безгрижни детски дни! Браво на мама, че е отгледала такива юнаци!   bouquet
Честит рожденник и на mim_d!!! Попътен вятър и 7 фута вода под кила!

# 201
  • Варна
Илива, да са ти живи и здрави рождениците, още по-големи да порастнат и много да те радват!!
Много рожденни дни изпуснах да честитя, извинявайте! На Джули - добре дошла.
Момичета, как сте бе?? Гледам като мога да ви чета поне, но все не ми остава ред да ви пиша. Карам си я безметежно, ходя на работа (да не ви разправям, блях..  Sick), и си живея от уикенд за уикенд с Милото.  Heart Eyes
Сега сме се хванали да плануваме летувка в Родопите за една седмица. Ако някоя е ходила и има добри впечатления от някой хотел, моля споделете. Има доста симпатични хотелчета на сносни цени, но на мен ми се иска да има открит басейн, а това много стеснява изобора.
Да ви разправям и за колата премеждията. Докато я вземем и успя да и изгори нещо в динамото (диоден блок) миналата седмица. Бяхме на средата по пътя за Шумен, та се наложи да ни дърпат до Варна.  Mr. Green Като оправихме въпросния блок, се оказа, че и акумулаторът ни е пълен боклук, айде и с таквоз се обзаведохме. Славо богу, след акумулатора всички си е наред и дори успях да покарам повече събота и неделя. Ходихме до Балчик и селото на мойто Слънце да берем череши. Е, череши бра той повече, аз предимно си поспивах около него, докато му правех "компания".. Simple Smile
Виждам, че сте открили плажа и вие. Ние ходиме по-миналата седмица, последната ни се размина.
Тази събота ще запознаваме родителите, после ще разказвам как е било.
Ех, още ми се пише, но требе да се ходи на работа... Лек и спорен ден!!    bouquet

# 202
Илиева,да са ви живи и здрави порасналите момчета.Да ви радват много и малко да ви ядосват.Мим -и на теб да ти е жив и здрав  рожденика.Пожелавам ви много здраве,пари и любофффф,а да не забравя-по-малко бач и по-вече време за  вас.Скорпи-кави са тези премеждия с колата мила.До тук с ремонтите на това"удобство" и само сипване на бензин,може и на малко масло и газ по пътищата.Пожелавам ти да успеете да си намерите хотел по ваш избор и да имате най-хубавата почивка.

# 203
  • Варна
Здравейте, момичета!

Благодаря ви от сърце за милите и прекрасни пожелания за моите бандюги!  Hug От вашите уста в Божите уши!
Повече да слушат и малко да се кротнат, че как се седи на чина без да се мърда!

Мим, честито ти рожденик! Да ти е жив и здрав! Дните в морето да изтичат бързо, на брега да минават бавно, с много щастие и любов да е обграден!

Нашия тати се обади рана-рано в 6 часа. Още кибичат на рейда в Мексико, чакат товара и в сряда влизат, че е крайно време да тръгват за Европа. Тука вече тръпнем в очакване и много ни се ходи на летището.
Днес ходихме да се черпим четиримата, утре сме на рожден ден, събота нашия купон, неделя "Аспарухово пее и танцува"
Програмата натоварена.

Хайде, лека нощ, утре де пиша повече!

# 204
  • Varna
ИЛИЕВА-Да са ти живи и здрави момчетата и средно послушни smile3503

mim_d-Честит Рожден Ден на морячето ти и винаги на добър час

Scorpitka-ние хващаме пътя за Девин- пък както знаеш там е Родопите. Нашия хотел е със басейн и външен и вътрешен. Хайде довлечете си дупетата там newsm10 На 20 сме там някъде след обяда

# 205
Добро утро момичета! Благодаря ви за хубавите пожелания, много сте мили  - дано всичко се сбъдне!
Делта, хубаво да си изкарате, да се заредите с емоции и нови преживявания- чакаме да разказваш и да показваш!

# 206
Добро утро и спорен ден на всички.
Скорпи аз преди 5 години събрах всичките си приятелки с децата + техни приятелки и с един автобус от фирмата ми където работя ги заведох на Пампорово.Изкарахме си страхотно в хотел "Елина".Страшно сърцато ни посрещнаха ,много уредено хотелче с всички удобства и страшно приветлив персонал.Като се има напредвид ,че ние бяхме с около 20 деца можеш да си представиш за каква глъч ставаше дума.Стаите са с баня и тоалетна съвременен стил и не беше скъпо .Тогава хотелчето нямаше басейн но беше в проект .Басеин имаше на 100 м.понадолу в др.хотел.Самия хотел е в гората и първата гледка която виждаш,като се събудиш сутрин от балкона са високи 100 годишни борове.Страхотно е .Ако ви интересуват забележителности за посещения пиши ще ти кажа къде да отидете.От друга старан Родопите е най красива ,поне така казват и наистина попадаш в съвсем друг свят.Страшна красота и величествена гора.Дано си изкарате чудесно.А за колата стават такива неща просто машина няма как .
Делта приятно изкарване и на вас . Да се забавлявате страхотно с бате и да отпуснете души в тоя огромен Балкан ви пожелавам,далеч от шумотевици и мръсотия.
Маги тръгвайте и вие на някъде,стига с тия болести и айде най накрая да имаш възможност напълно да се отдадеш на моряка.Давай бандита на бабите и да си влязат в ролята на гледачи .
Вали ,Лени и другите дружки къде се губите ей?
Джули ,моля за извинение съвсем те забравих .Искам да те приветствам с добре дошла на нашия кораб .Тук състава е пълен и вярвай ми момичетата страхотни.И да се смееш и да плачеш има с кого.  Hug
Оф пак се разкиснах .Почвам да работя.

# 207
Здравейте, момичета Grinning, чета ви най-редовно, но не пиша, защото съм се "разкиснала" ужасно и не искам да се "оревавам" Embarassed.....налегнала ме е някаква кривотия - всичко ме дразни, полагам усилие, за да направя нещо - май вече страдам от синдрома "тъжни очички" Wink. На 22,06 трябваше да се прави смяната на "Тракия", но нещо се обърка и сега си висят в Шри ланка и нямат идея накъде ще потеглят и ще има ли скоро смяна.....Аз нещо се поразболях - първо започнах да изпитвам болки в лявата тазобедрена става, а след два дена, за да е пълно шоуто, си "хецнах" вратлето от дясната страна - сега съм голяма скица - куцам и въртя цялото тяло като вълк, за да погледна в една или друга посока Laughing....ама няма страшно - като се върне Попай морякът, ще ми излекува всички болежки..... Wink
 Честити рожденници на всички и добре дошла на Джули!
/отивам да страдам и поскимтявам в другата стая, че ме подпряха за компа/

# 208
  • Varna
mim_d, darito Hug
Благодаря ви милички за хубавите пожелания. Разбира се, че ще си искараме чудесно та това са Родопите, обожавам гиииии. Че и приятели имаме там и прекрасно знам как посрещат родопчани дори и непознати хора. Обичам ги тези хорааа аааааз!!!
Дай Боже всяка една от вас да отиде когато има възможност newsm10
ЛЕНОЧКЕЕЕЕЕЙ-недей бе Душата да плачкаш, ще си дойде момченцето ти. Знам, че ти е много тъжно ама дай една усмивка бързооооооу Hug
Момичета първо обаче спираме във Търново, че много си го обичаме и него. Там сме във хотел Континентал. Ако Скорпитка ме гони да знае де да ме търси Wink
Бе не си спомням дали поздрави със добре дошла Джулката newsm78
Ако не да ме прощава Hug

# 209
  • Варна
Делта, в кой хотел ще сте в Девин?? За съжаление ние планираме да ходим чак Август обаче, иначе като нищо можеше да се засечем там...
Дари, благодаря за инфото. Намерих го хотел Елина в нета, но няма басейн или поне нищо не споменават за такъв. Информация за забележителности събирам всякаква обаче, можеш ли да ми пратиш интересни места, които знаеш? Може и на ЛС.
Весел ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт