Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 332
  • 438
  •   1
Отговори
# 180
Добро уууууутро мили русалки.Слагам нещо за закуска.На плажуващите пожалавам весел плаж.На очакващите обаждане-да стане по-бързо.на почиващите активно-приятна почивка.На решилите да чистят-да не се презорват,чистенето няма да избяга.Аз днес съм решила да почивам.Лек и приятен ден на всички.Делти изпревари ме.

# 181
  • Varna
Маркааа как си Душкоооо Hug
И аз ще мързелувам днескааааа. Още се моткам по гъзовейкаааа newsm47

# 182
  • Varna
Момичета де се скрихте бе newsm78
  хайде по един коктейл

# 183
Тук съм Делтичка, ще си го пийваме с тебе двечките Grinning

# 184
А мен къде ме забравя те?И аз си пийвам от коктейлчето и си почивам активно.Само подвиквам какво и как да се направи.Днес баткото под мое ръководство готви картофена яхния.Справи се детето добре и всички си хапнаха добре.Много е гордо детето и само пита:"Хареса ли ви?".Приятна вечер и много либоф на всички русалки.

# 185
  • Varna
Ей Марка,
браво на детенце. То сега момиче неможе да накараш да сготви пък виж твоето юначе какво прави. Браво на Юначко newsm10
Момичета да  знаете къде се дават старите перални когато си купите нова? Не вярвам хората които прибират боклука да прибират и перални тежки като кораби. Това ми е първата автоматична пералня която евентуално ще сменям и не съм имала друг опит със  изхвърляне на стара.

# 186
Моя мъж миналата година я занесе за старо желязо- ние тук до нас имаме да изкупуват. Дадоха му някой лев,миналия месец и с бойлера направи същото.

# 187
  • Varna
mim_d
къде е това до вас?

# 188
  • Варна
Има ли и за мен коктейл,,,,,,,,,,Делта нали в големите вериги магазини като върнеш старото и си купиш ново оттам ти правят отстъпка от цената,С нашия фотоапарат беше така ,Защо не попиташ а и няма да я хвърляш на боклука,Просто предлагам,Марка браво на твоето момче звучиш горда и така трябва да е,Май вече спите хайде лека нощ ви на всички Stuck Out Tongue Winking Eye newsm03

# 189
Добро утро.Ааааааааааа аз нещо взех да закъснявам с писанията и пожеланията.
На всички рожденици пожелавам многа здраве и щастливи мигове с половинките си.Попътен вятър.
Общо взето насам натам докато обиколим приятели и роднини не ми остава време .А и докато го нямаше мъжа ми карахме на сандвичи и който каквото намери .Сега готвя ,то иначе срамота направо.Давайте да мислим за срещата защото времето лети и вече е крайно време дса се видим.Ако искате през седмицата деня е дълъг, ако не през събота или неделя.Нека всеки да пише,да сортираме мнение и да се съберем. Тоя път на летния театър ,а ако кажете може и на друго място.
На всичките отличници едно голямо БРАВО.Весела ваканция на завършилите и приятни мигове по лагерите.
Относно плажа малко се поизложих,моля за извинение но просто нямаше как да дойда защото колата ми скрои  номер относно изгубването на всички тоци по нея та ходих на елкон.Следващия път обещавам.
Е хайде чакам мнение по въпроса за сбирката .Организацията от мене.

# 190
  • Varna
Хайде пак по едно коктейлче Русалкитеееей

Момичета хващам пътя за Девин на 19 така, че на среща няма да мога да дойда. Иначе няма да губим връзка защото със нас е винаги лап топа и ще ви чета.

# 191
Делта, между Възраждане и Кайсиева градина има металекс, там ги връщаме, но ако си в другия край на града не знам дали си струва.
Делта , къде ще бъдете в Девин, чувала съм добри отзиви - да снимаш и да разказваш Grinning.

# 192
Дзак,ето ме и мен!Вече напълно щастлива.Днес водихме малкия на лекар,вече е напълно здрав и утре е на градина.Най-после.Откакто мъжо се е върнал не сме оставали за 2 минути сами.Но за тази седмица имаме големи планове само да не ни мине черна котка път.
Днес резервирахме  "Елитис" за рождения ден на малкия,надявам се да изкарат добре децата там.Ще имаме клоун и след това един час в детския кът.
Забравих да се похваля и аз взех изпитите и сега съм във ваканция!Приятна ваканция на всички дечица,малки и големи Grinning На всички красиви майки много слънце и положителни емоции от нас!Чао и много целувки! Hug

# 193
  • Varna
mim-d-
Във хотел Орфей ще бъдем. На Доганчо бил -
magy_83 Браво за изпитите newsm10

# 194
  • Варна
Добро утро, момичета!

Днес моите момчета стават на 7г. Почерпете се за тяхно здраве.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 06:56 от Илиева

Общи условия

Активация на акаунт