Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 328
  • 438
  •   1
Отговори
# 165
Привет на всички! Честито на рожденниците!
А ние снощи изпратихме нашият тати на рейс. newsm45
Дано всичко мине благополучно  newsm17.
Мъничко много тъгува за тати и ба`ко, големият го пратихме на бабин дом.
Много ми е гаднооо!

# 166
  • Варна
Здравейте моряшки момичета ,

И моето мъжле замина на 02.06 на танкер .За първи път му е и първите дни беше голям рев. Sad
Докато беше до Барселона на котва се чувахме ,нямаше проблеми ,но откакто заминаха към Либия нямам никаква връзка с него повече от седмица. Постоянно го мисля и много се притеснявам ...а и при това невидение още повече.
Би трябвало и към Африка да има обхват ,или? Tired
Приятен ден на всички.

# 167
  • Варна
Тутунче, честито ти рожденик, да ти е жив и здрав  bouquet.Весело лято заедно! Ще пием по едно уиски за негово здраве!

Джули, добре дошла на сред нас. Тук ще намериш удобно рамо да поплачеш. Нормално е да се притесняваш, още повече като е за първи път. Като наближат Либия и дойде обхватът, ще ти звънне да се успокоиш. С моя мъж имаме отдавнашна уговорка, като наближат брега, независимо колко е часа да ми се обажда.

streg, лек път на твоя моряк и да ти се обажда редовно. Още някой и друг ден и ще ти мине, като налегнат ангажиментите и задачите.

Марка, дъщеря ти е страхотна. Защо да не пробва детето, може да му се отвори парашута и да отнесе един лагер без време. Много се смях бисерите й, даже на Миша ги четох. Горкото, ами ходи му се накъде, то нали последно в редицата, все на опашката.
Къде ги видя тези другите близнаци? Да не би да съм пропуснала нещо. Някоя да не е бременна с близнаци, казвайте си веднага?

Ние се наплажувахме. В 9ч. бяхме на плажа и голям майпат, само ние и чайките. След нас взеха да идват хора. Водата беше малко студеничка, децата бяха като шамандури и с 300 зора ги вадих за по малко на брега. И така 2 часа, а щяхме да седим само 1 като за първи път. Утре сме пак там с цялата компания от днес.

Изкъпахме се , хапнахме и сега отиваме да лягаме.

# 168
Илиева аз говоря за зодия близнаци.То малкото трябваше да го чуете как си се хвали и се саморекламира.Умрях си от смях.Заради  двамата и братя то детето е познато на цялото у-ще и  всички учители.Джули добре дошла.Ще се чуете когато има тази възможност.Той сигурно много по-вече от вас чака да има обхват и да се обади.Към коя фирма е ако не е тайна?Streg здравей. Успокох се минали са само няколко часа,нормално е да тъгува малкия-тати и батко ги няма.След няколко дни ще се успокои.Моите когато замине баща им имам период на наречената от мене"адска седмица"-настроиват се на вълна без татко.мен днес ме изведоха да купувам MP3 че много била нужна за лагерът.Рапортувам че са купени 2 бр. за сумата от 60лв.Батковците платиха половината сума и сега има затишие докато се разучат джаджите.Лек ден на всички.

# 169
  • Варна
Здравейте,мили дружки! Hug Hug Hug
Делта,Тутунче,честити ви рожденици!Да са ви живи и здрави,да ви обичат много!Малко закъсняло наздраве!!! и от мен.
Добре дошли на новите попълнения в редиците!
Марка,Роси,децата ви са страхотни!
Моето синче ме зарадва със 6-ци на изпитите в края на годината/завърши 6-ти клас/,сега - заслужена ваканция!
Приятен ден,хубави емоции на всички!

# 170
  • Варна
Хи, хи голям майтап. Аз нали съм луднала с моите близнаци и като чуя близнаци само за деца си мисля. Въобще не се сетих, че става въпрос за зодията. А между другото и моите близнаци са зодия близнаци, на 16.6. имат рожден ден.

Мама Силви, браво на твоето момче за положения труд и отличните резултати. Весела и незабравима ваканция!
И моята дъщеря завърши 6 кл. Имаме 4 петици и другото шестици. В понеделник ще им раздават бележниците и ще има грамота от директорката за отличен успех. За награда лагер в Пампорово.

Сега ще излизаме да купим подарък на едно бебе и ще се видим с братовчедката ми и малък бебо Стефчо в парка.

# 171
Илиева да не тръгват на 19.06 за лагер?Да не стане така-на един и същи лагер.Mama Silviana постарало се много детето-трябва му заслужена почивка.

# 172
  • Varna
Mama Silvyana, ivaa, mim_d, Илиева Hug Hug Hug Момичета БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ- за пожеланията  bouquet
tutun-Да ти е жив и здрав рожденника, да те обгръща със много любов и нежност smile3503

Мама Силвиана- браво на детенцето ти newsm10
Абе браво на всичките ви дечица-една от вас не чух да се оплаче за учение newsm10

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 17:48 от DELTA_DELTA

# 173
  • Варна
Благодаря ви за топлото посрещане  Simple Smile
marka_74 ,  не е тайна ,фирмата е V. Ships...
Притеснено ми е ,защото трябваше да има обхват като са до либия ,а той още не се обадил...но нямам друг избор освен да чакам и да се надявам ,че всичко с него е наред.

# 174
  • Varna
Julyy wavey
Търпение му е майката Душко. Ще има да ревтуниш още дългоооо, ама няма как. Като мине месец и ще се кротнеш. Извинявай, че така направо ти го казвам ама съм права. И другите Русалки ще ме подкрепят.

# 175
  • Варна
Марка, тръгват на 19.07. в 23.05ч. с влака за Пловдив. Ще отседнат в хотел "Финландия" на Пампорово.

# 176
Илиева значи са заедно децата.Ще се видим на 19 на ЖП гарата.

# 177
  • Варна
Благодаря на всички ви за пожеланията,Ние днес открихме плажа и ходихме на заведение пак на плажа да почерпи момчето бяхме си само ние,Julyy и Streg здравейте,Момичетата са прави че при нас е весело и времето ще мине по бързо,нали сме готини,Лека нощ на всички,Моята щерка ако беше отишла на лагера щеше да е по същото време и аз щях да я изпращам но уви размина се,  bouquet

# 178
Привет момичета, пораздвижила се темата гледам днес Simple Smile
Който не го хваща съня гледайте къде е по нощите Sad
Тутунче, честит ти рожденик!!! След 2 дни и аз ще ви почерпя за здравето на моя мъж. Julyy,streg с вас съм, и аз съм в същото положение в момента. Ние като има обхват си драсваме по някой смс, а иначе го гледам кораба в http://www.marinetraffic.com.
Поздравления за умните  дечица и за майките им благодарение на които са постигнали това Wink- те са ни гордостта!

# 179
  • Varna
Русалкитеееее, ДобрЮутрУУУУ Hug
Ха да ви сложа аз закуската
и клик върху картинката за голям образ

Общи условия

Активация на акаунт