Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 327
  • 438
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте.
Извинявайте,че пиша рядко,но при мен пак е голяма лудница.Много сме щастливи,че нашия тати си е у дома и много ни помага.
Проблема е,че и двете ми деца са пак болни,баткото е с кашлица,а малката от снощи е с температура-39 градуса.Сега няма температура,обаче я очаквам довечера да я повиши.Не е на ясла и се гледаме у дома.

Magy,мисля,че в неделя те мернах в гръб в Мола.Ходихме и до Хиполанда,за да вземем на малката колело.После едвам я качихме в колата,не искаше да слиза от колелото.Вдигна панаира,започна да се тръшка на земята.Все празлични приключения има при нас.

Лек ден на всички.

# 151
  • Варна
Дари добре си се завърнала сред нас,Разбирам че медения месец е минал прекрасно,много е кофти след почивка да ходиш на работа,маги Praynig успех на изпитите ,Вали скорошно оздравяване на дечицата,Илиева извинявай че така се обърках,Ще се чуем и дано да се видим,Чао засега,  bouquet

# 152
  • Варна
Здравейте, момичета!

Дари, радвам се, че сте се завърна ли благополучно и сте изкарали страхотно на почивката. Чакаме да пуснеш снимки. Наистина човек има нужда да разпусне малко, особено ние дето мислим тук за всичко и мъжете ни дето се блъскат там, да отдъхнат макар и за кратко в различна обстановка и с любимите хора.

Вале, къде ги пипнахте тези простуди посред лято? Ако сте с климатик, само от там ще е. Дано бързо да оздравявате, да нямате повече температура и да спите спокойно през нощта. Честити подаръци на дечицата. И ние трябва да купуваме колелета на малките, но ще чакаме тати да ги избере. Старите се потрошиха, а и умаляха и ги изхвърлихме.

Ани, добре, че е работата и сме ангажирани, че времето минава по-бързо. Хайде, успешни покупки и докладвай с какво си се обзавела.

Маги, успешни и изпити и знаеш, може и тройка, важното да е взет. Но ти нали си ни отличничка, ще се справиш блестящо.

Сега да ви разкажа какво ми се случи, чак да не повярвате. Преди няколко дни си загубих златната гривна, разбрах го на другия ден като започнах да я търся. Стана ми гадно, но се примирих и казах:"Само здраве да е, така и е било писано."
И днес като отидох да взема децата от градина и като ме видяха се развикаха: "Мамо, мамо леля Катя ти е намерила гривната!"Децата веднага я познали. И госпожата я извади от шкафа. Лелята я намерила пред мивките в умивалнята на групата и питала да не би да е на някоя от госпожите. Аз онемях. След като ми разказа госпожата това, аз се сещам, че него ден Стефан нещо искаше да се инати и като го погнах, го стигнах до мивките. Отнесе набързо няколко шамара и тогава се е скъсала гривната и паднала на земята.
За съжаление леля Катя я нямаше за да и благодаря, да й кажа какъв честен и мил човек е, че вече такива хора няма, те са на изчезване вече. Това е една дрънкулка, но жеста е по важен. Всеки друг би я прибрал и никой нямаше да разбере.
Радвам, че тази жена се грижеше всеотдайно за дацата ми през последните 4 г. и се надявам да е отдала от своята доброта и честност на моите деца. Страхотна жена, да е жива и здрава.

Та, това са моите емоционални преживелици днес. Дано и вие да срещате по пътя си повече честни и мили хора като нея в тоя скапан и материален свят.
Лека и спокойна вечер.  Hug

# 153
Дари,добре дошла от "медената"почивка.Дано си си починала.Вале бързо оздравяване и чеситито колело.Аз днес потънах от срам с малката Embarassed.Отива  ме на род.среща за лагера и засича ме госпожата която ще ги води.Малкото се изцепва:Госпожо може ли да проведем един мъжки разговор защото аз съм мъжко момиче.Вземете мен вместо брат ми защото той е със счупена ръка.Аз ще ви слущам и ще се занимавам с момчетата и няма да имате проблеми с  тях.Те брат ми и приятелите му са много бесни и ше ви е трудно.Ако се съгласите ще говоря с баба да ми плати лагера а аз ще и обещая че ще завършя 1-ви клас със 6.Тя ще е съгласна защото и е готино внуците и да са отличници."Вярвайте глътнах си граматиката.А учителката и обяснява че няма проблеми с брат й и няма да я вземе на негово място.А хлапето ме погледна с укор и казва:"така е през целият си дълъг съзнателен  живот не съм била по-близо да стане на моето".Почуствах се като на театрално представлениеЛека вечер на всички

# 154
Добро утро и от мен.
Марка 74 ,радвай се че имаш умно и изобретателно дете.Имам чувството ,че децата растат много  бързо и физически и психически.Да са ти живи и здрави ,а за мъжкото момиче и аз съм съгласна.
Илиева това за което разказваш и на мен ми се е случвало.Именно тази ситуация върна вярата ми че все още има честни хорица.Правя си равносменка ,че тази женица не работи за повече от 250 лв.сигурно .Ако беше ти продала гривната щеше да вземе още толкова,но.........Прекланям се пред такива хора които са незабележими в обществото на тузлиите ,на богатите и безкруполни големци .
Моя син беше на 3 години на разходка сме двамата в морската градина .На водните колелета работеха мъж и жена -съпрузи които почистваха масичките.Спряхме се поговорихме с тях ,понеже Петър им беше любимец и продължихме.По едно време му пипнах  челото и разбрах че има висока температура.На бързо се прибрахме в къщи дадох му лекарства и го сложих да спи.Като си погледнах ръката видях ,че гривната ми я няма, а беше подарък от майка ми и баща ми.Върнах се по същия път с цел да я намеря и се разплаках.Хем детето болно хем и си загубих гривната.И аз като тебе си казах майната му ,но ми беше мъчно.Стигнах до водните колелета .Видяха ме нашите хора и ме попитаха какво е станало ,къде е детето и защо плача.Казах им.Жената извика мъжа си ,бръкна в джоба на ризата му и ми върна гривната която са намерили под една от масичките където бяхме седяли със сина ми.Прегърнах ги  благодарих и се прибрах с недуомението че има такива хора.След два дни отидох да ги почерпя и да ги видим и да благодаря още веднъж ,но собственика каза ,че ги е съкратил защото нямало работа за тях и не се справяли със задълженията си.Стана ми толкова мъчно ,че не отидох веднага до магазина да им купя нещо и да ги почерпя ,но детето беше болно и бях притеснена.Съжелявам и до ден днешен.Благодарна съм им от сърце не  заради златото ,а заради това че ми  върнаха вярата в добрите хора.Дано да са живи и здрави и да живеят мирно и щастливо дълго време.
Вали ,ще се оправите още повече когато татко е до вас и имаш на кого да разчиташ.
Тутунка защо не влизаш в скайпа бе човек аз само те дебна, но уви.
Давайте да мислим за следващата сбирка щото времето минава, а имам и много за разправяне .Имаме покана и от Лени  ,Можем да си купим туй онуй и да я посетим за по кафе с кола например.Това чудо от цветя, а и бижутата да видим.Ще намерим някоя поляна в близост,дечурлигите да бришат и играят ,така че свиркайте.Илиева помагай.
Хайде лек ви ден и ползотворен петък. Hug

# 155
  • Varna
АлУУУУУУУУУУУУУУ Русалкитееееееее Hug
Да ви почерпя за Родженният ден на моя пират smile3503
  кликнете на картинката за да излезе по голямо изображението!!!

# 156
Делта,честито ти рожденник!
Да ти е жив и здрав и много да се обичате.

# 157
Делти честит ти пират.Много да ти е здрав,да те слуша и да те носи на ръце още дълго време.Всичко това което вижда ме ще има на масата?Наздраве .

# 158
  • Варна
Делта да ти е жив и здрав мъжа и весело празнуване,

# 159
  • Varna
tutun, marka-74, valivana- момичета мили HugБлагодаря ви от сърце  bouquet Прочетох на БаткУ какво сте му написали и ви благодари от сърце  bouquet
valivana-на масата има даже повече от това което виждаш. Дай Боже да се съберем някой ден и ще се увериш Wink

# 160
Делта честит ти рожденик - жив, здрав и все така да си те гледа и да се обичате!
Аз преди малко се прибрах- бяхме с момичетата в мола - имаше концерт по случай първия му рожден ден-малката прочела и искаше да отидем, че е фенка на Преслава от мюзик айдъл , а те пяха също.
Посмях се с щерката на Марка - многознайница Grinning Компютъра съм го сдала на малката -нали е във ваканция вече за това и рядко пиша, а и още ми е тъпо и криво и не съм за тук. Но пък съм готова за среща - хайде Дари, нали ти си ни организаторката!
 Hug

# 161
  • Варна
Добро утро, девойки!

Делта, честито ти рожденик! Морския вълк нека да ти е жив и здрав и от здраве да не се отърве! Повече никакви болежки и любовта ти към него нека го крепи и на суша и море!

Моите дечурлига вече скокнаха, облечени по бански и с поясите на кръста и чакат да тръгваме. Малко е хладно на вън, но май няма отърване, ще се ходи на плаж. Та който иска да идва, щом види в ляво паркирана червена алфа, там сме напред към морето.Ще отидем само час, че ни е първата баня. Миша вчера беше на пиратско парти в езерото и е малко изгоряла.
Идвайте, по лудницата ще ни познаете и по големия брой постлани хавлии до сами водата.

# 162
  • Варна
,Добро утро на всички,Днес е мой ред да почерпя за здравето на моя рожденник, дано съм се справила с почерпките и да ви е сладко ,

# 163
  • В море от любов
Добро утро и от мен.
Делта, да ти е живо и здраво мъжлето Честит рожден ден!  baloni bdbaloni baloni

# 164
Добро утро.А бе мили какво е това нашествие на близнаци в тази тема.Tutune да ти е жив и здрав рожденика.Много да се обичате.Рано сутрин бонбони,торта и уиски-вече съм пияно.Лек ден на всички плажуващи и неплажуващи.

Общи условия

Активация на акаунт