Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 326
  • 438
  •   1
Отговори
# 135
  • Varna
Marka-74
Да ти е живо и здраво момчето!  Кофти, че го няма за празника но така се случва много пъти мамка му... няма как такъв ни е живота. Важното е да се прибира по живо по здраво!

# 136
Марка, честит ти рожденик!!! Много набори имаме май във форума - и моя мъж след седмица навършва 40!
Ние ходихме на плаж днес - водата беше студена и малката беше разочарована, но поне открихме сезона Grinning!
Поздрави на всички, ставам да приготвям вечерята Wink Wink

# 137
Здравейте,аз сега се прибирам ама нали съм миткало Mr. GreenДнес едва станах за плаж-вчера ходих да гледам мач в едно заведение 3-те лъва.Беше пълно с английски запалянковци,които викаха за нас,защото не обичат ирландци LaughingПосле ходих в любимия ми клуб и като се прибрах до 5 часа си писах с Коси и не ме питайте в 9 часа как станах.Отидох на плаж с най-добрите ми приятелки-виненките Laughing Laughing LaughingДнес се чух с моето котенце Heart EyesИскам да ми стискате палци,ако всичко е наред и не се прояви моя карък ще си дойде на 2.07 Heart EyesОх дано,че така съм се затъжила вечеее

Марка честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и Мнооого да те слуша и обича newsm59
Делта той си обича бельо да гледка и да сваля и аз за това Joy
Магии дочака и ти най-сетнеее Сигурно вече си го гушкаш
Илиева обаждай се другия път за кафенце
Иве много гадна катастрофа,ама то и тук постоянно се блъскат и мен затова ме е страх да пускам Коси където и да било без мен.Поне и аз да съм там
Тутунче аз след плажа веднага се метнах да гласувам,ама едва не ме изгониха защото 15 минути се смях на бюлетината на ДПС Mr. Green
Благодаря ви за комплиментите,тези дни ще се снимам да видите кооолко съм черна.Само едни лилави венци ми липсват в оригинал и златен зъб и съм готова за Максуда Mr. Green

# 138
  • Varna
АлУУУУУУУУУУУУУУУУ РусалкитеееееееееееееЙЙЙ Grinning
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Hug
Анитоооо-разбира се, че ти е мъчно много още повече, като знаеш как се мъчи със оня зъб. Дай Боже да се прибере когато ти искаш а и да се лекува. Пък щом момчето има търпение и да сваля бельото няма лошо-то така по романтично. Казвам търпение защото все пак не е малко времето от раздялата ви. И аз се страхувам като е със колата моя, че като знам какви ненормалници карат по пътяяяя.... и аз да съм със него.....досадницата Joy
хайде момичета на закуската и кликнете върху картинката за да се появи във голям формат newsm10
На всечки от сърце много усмихнат и много спорен ден!!!

# 139
  • Варна
АНИТООО  кефиш ме каква си веселячка и пълна с имоции да знаеш, Това с бюлетината е върха  smile3532 дано твоето момче е по добре че до 2,07 и ма не малко време,Зареждай тен и бельо докато се върне,Стискам палци Praynig, Прегръщам всички ви,,,,,,,,,,,,  bouquet

# 140
Ееееееееееееееехо русалки къде се изгубихте.Мерси за пожеланията за рожденика.Аз да рапортувам-лагерът на хлапето не се отменя.Ще ходи звяра говорих с учителката и тя ме увери че няма проблем(не бил единственият с гипс)и в четвъртък ще подписвам разните декларации и ще вадя бележки.То и сега е навън да рита топка.АНИТООО ти направили снимката да те видиме колко си почерняло.Лека вечер на всички и наздраве

# 141
  • Варна
Привет от мен!

Тука съм и действам по задачи. Другата седмица малките имат рожден ден и запазих маса за банкета в кафето в парка за 20.06., че по-удобно за всички. Утре чакаме да излязат списъците за първи клас. Стискайте палци да сме при госпожата, която искам. Започвам да се приготвям вече, купих раниците за училище и представете си бяха последните 2 еднакви в склада от този модел, който харесах. На 17-ти сме на рожден ден на приятелка на близнаците в Морската градина, пред Зоокъта. Симончето се роди на другия ден и с майка й лежахме легло до легло. Бяха до вчера в една група в градината.
Преди малко дойде майстора и му връчих чертежите на спалнята и секцийката, избрах си материал и го изпратих по вижово-по здраво да ходи да действа по проектите. Докато се върне Сашо спалнята трябва да е готова и познайте къде ще се вихрим. Laughing
В събота смятам да открием сезона на Аспаруховския плаж, че трябва да си топна новия бански, а и децата вече ме врънкат. Та, който от вас му се ходи рано на плаж да свирка. В 9 часа съм полегнала е Тодора, опс пардон ще стърча като ветропоказател да наблюдавам дечурлигата да не пият морска вода повече от колкото трябва. Mr. Green

Това е от мен, отчетох се, оставям място сега да пишат и другите, че се по загубиха нещо от хоризонта.

# 142
  • Варна
Илиева ние след градина почти всеки ден сме в парка ако него ден на 20,06, въпреки че е събота мина оттам и видя празнуващи може ли да ти се обадя,Тогава щяло да бъде и Аспарухово пее и танцува,Дано не съм прозвучала нахално просто ще се радвам да се видим  bouquet

# 143
  • Варна
Тутунче, и аз ще радвам да се запознаем. На Аспарухово пее и танцува ще ходим в неделя, понеже в съботата ще празнуваме рождения ден, но в нашия парк в Петлешев не в Аспаруховския.
Ще ти пратя телефота си да се уговорим за неделята, ако искаш.

# 144
Здравейте момичета!
Влизам за мъничко само видя и да се изплача мъката - мъжа ми днес сутринта замина и ми е ужасно мъчно, цял ден  ми е криво и ревливо Cry Cry Cry Не мога да спра да мисля как ще минат тези месеци - ще се върне най- рано за Нова година. На всички Hug

# 145
  • Варна
Здравейте, момичета!

От сутринта никой не е писал. Къде се губите всички? Знам къде сте на плажа под чадъра на сянка.   grinning039

Да ви се похваля. Приети сме в училище, ще бъдем I"б"клас и ще бъдем при госпожата, при която исках. В нашият клас са всички деца от групичката, дето ги разхождаме от бебета.

Да ви почерпя за хубавата новина:

Мим, не плачи, мила, Hug ще минат тези месеци. Защо толкова много време? За колко му контракта?

# 146
Здравейте мили мои дружки.Сигурно си нямате на представа колко ми е мъчно за всяка една от вас.
Завърнахме се благополучно от Троян .Изкарахме се върховно ,но има много ситуации в които попаднахме без да искаме.Всичко това си запазвам за следващата среща на която с подробности ще разказвам.Прибрахме се на 09.06 и днес отидох само за 3,4 часа на работа и тръгнах по женски доктори щото не съм ходила отдавна та чак ме е срам да кажа от кога.Ох искам да пиша на всяка една от вас дано не забравя някой ,моля да ме извини .Към всички вас тая приятелски чувства и ми беше любопитно да чета за нещата които съм изпуснала докато ме нямаше.
Делта да ти е жив и здрав големия мъж,само положителни емоции да ти носи на теб и татко си .Относно Казабланка не сме били ние.Все си мисля ,че щях да те скивам и да се обадя.
Илиева радвам се за това ,че децата са при учителката която одобряваш и  най вече че ще стартирате на септември с нови сили и емоции.Относно плажа ,то е такава топлина ,че не е истина .Естествено ,че ще ги заведеш тия абсолютни сладури.Ако не ми мине котка път може да се цъфна и аз да пием по едно кафе ,но при всички случаи ще се чуем.
Марка 74 да ти е жив и здрав мъжа и най вече попътен вятър.
Вали ,Маги вие сте щастливки в момента .Много любов и прекрасни мигове ви желая на двете.Отдайте се изцяло на емоциите си ,не мислете за утре, просто живейте за мига.
Мим- д ,горе главата .Ти си мъжко момиче и ще ти мине.Някъде в телефона си имаш един номер на дружка  която в момент на слабост може да бъде с теб.Винаги можеш да се обадиш.Така е едни се радваме други тагуваме, но винаги свикваме и се погаждаме според ситуацията.Съдба.
Скорпи ,честита радост.Мятай се и да не слизаш от колата.Няма да се спираш пред трудни шофьорски моменти и хич да не те плаши че движетието било натоварено.Практика действай и ако някой в колата те поучава или мърмори покажи му първата спирка за автобус.
Лени  благодаря за поканата, наистина тоя рай който си създала си заслужава човек да види  .С най голямо удоволсвие бих дошла с дружките от форума стига да искат.
Анитооо като ти гледам  снимката ,Косето и със сини устни няма да ти устои ,така че продължавай с плажа .Страхотно изглеждаш.
Тутун на тебе душко само поздрави .
Е отивам да лягам .Утре от работа пак ще ви пиша .Обичам ви всичките .

# 147
  • Varna
АлУУУУУУУУ Русалкитееееееееее Hug
Хайде да ви метна едни палачинки за весел и спорен ден. Тез дето се правят на неустоими убавици ич да не гледат да не им прилУшеЙ от глад и мъка smile3503

# 148
Привет на всички!Нашето семейство вече е в пълен състав за лятото!Малкия е много щастлив,че тати си е в къщи.Първата вечер не искаше да ляга да спи, защото като станел тати щял да го няма.Милото хем ми беше смешно, хем ми стана мъчно какво преживяват децата ни,заради едни пусти пари.
При нас всичко е о.к. ходим по разходки,магазини и така.В събота имам два изпита.Изобщо не съм подготвена.Съкровището ми пише едната курсова работа на лаптопа,а аз другата на компютъра.Страшен цирк сме,ама то от скиторене не остана време.
Чао на всички и хубав ден!

# 149
Я и аз да скокна набързо да ви видя.Утре почвам работа и много се радвам,че да минат тия 20 дена по-бързо.Аз незнам дали ви казах,че на 2.07 трябва да си дийде ако му одобрят молбата,да се надяваме,че после като забият за Африка отиде тя,а и с неговия зъб се налага.Сега трябва да отида за обувки,че утре 12 часа да не откача.Офф и сума ти и неща трябва да свърша,а каквато съм пак всичко оставих за последния момент Mr. GreenАз ще почвам да си оправям май ноктите на ръцете и на копитата,че няма за кога Laughing
Мим обаждай  се винаги когато искаш,може и на плаж с мене да те помъкна или по кафета
На всички ви много целувки,аз изхвърчам,че май няма да успея с всичко

Общи условия

Активация на акаунт