Скорпи, честита придобивка
Маги, завиждам ти със светла завист - този момент преди посрещането е толкова сладък и вълнуващ - години минаха, а аз го изживявам все така силно....
Моето момче пътува към Черно море - на 21,06 трябва да пристигнат - в коя държава и пристанище - още не е известно, но няма значение - важното е, че са близо/единственият минус е, че пак ще треперя заради проклетия Аденски залив
Да се оплача - правих опити да заснема някой бижута - резултатът е плачевен
- явно не зная, как да ползвам правилно апарата и ще трябва да се консултирам с един съученик на мъжа ми, който е професионален фотограф от години - дано да станат нещата както трябва - иначе на снимката нито цветът, нито блясъка на бижута са предадени вярно, чак ме хваща яд Айде, стига съм се оревавала
, лек ден, момичета и пишете, ей
.
имаш страхотна градина направо си е красота аз обожаваб цветята но нямам къде да ги гледам,Имам няколко саксийни и толкоз,
Шапка ти свалям да знаеш ,
Брей то от една седмица не съм на работа и направо забравих къде живея
Тръгнали наобратно,обаче се счупила рулевата машина и кораба станал неуправляем 
просто вече нямам думи, вижте за какво говоря:
Мили дами да почерпя за моето съкровище.Става на страшните 40 год.Малко ми е гадно че не е тук но аз съм свикнала и купона без него май става по хубав.