Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 325
  • 438
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, морски момичета Laughing
Скорпи, честита придобивка Laughing - аз докато се наканя да ти пиша, че Нисана като че ли е по-добър вариант, вие сте го купили.....говорих с кръстника, който от доста време професионално се занимава с ремонт на автомобили - каза ми, че японските коли са много по-удобни за обслужване, не са така усложнени, като Пежото и Ситроена. Желая безаварийно ползване на возилото и карай смело - в практиката се крие разковничето Laughing
Маги, завиждам ти със светла завист - този момент преди посрещането е толкова сладък и вълнуващ - години минаха, а аз го изживявам все така силно.... Embarassed
Моето момче пътува към Черно море - на 21,06 трябва да пристигнат - в коя държава и пристанище - още не е известно, но няма значение - важното е, че са близо/единственият минус е, че пак ще треперя заради проклетия Аденски залив Twisted Evil/
Да се оплача - правих опити да заснема някой бижута - резултатът е плачевен Cry - явно не зная, как да ползвам правилно апарата и ще трябва да се консултирам с един съученик на мъжа ми, който е професионален фотограф от години - дано да станат нещата както трябва - иначе на снимката нито цветът, нито блясъка на бижута са предадени вярно, чак ме хваща яд Twisted Evil
Айде, стига съм се оревавала Heart Eyes, лек ден, момичета и пишете, ей Laughing

# 121
Здравейте,момичета!
Честита нова придобивка Скорпи!Пожелавам ти безаварийно каране и много приятни разходки с новата кола!
Днес нали си имам компания и сякаш ми минава по- бързо времето.Малкия все ме пита: "мамо ще тръгваме ли към автобуса"-и той вече няма търпение.Като го питат защо не си на градина отговаря:"татко ми ще си идва".Много е сладък.
Лек ден от нас!След следобедната разходка ще ви пиша пак!
Чао!

# 122
Здравейте!Днес беше един ден,направо нямам думи.
Още снощи чух малкия да накашля докато спи и сутринта реших да го заведа на лекар за мое успокоение.Лекарката каза,че всичко е наред изписа един сироп за кашлица и толкова.Аз се успокоих,да ама не.След обедния сън,някъде към 4 малкия се събуди изгарящ от температура.Веднага се обадих на лекарката,макар че знаех че тя вече не е на работа.Много любезна ни препрати при нейна колежка,на която ще се обади,за да прегледа детето.Отиваме и какво се оказва,че сме се сдобили с бронхит.Само се чудя как сутринта не го чуха.И така сега сме на аугментин.Изпратихме татито болни,така и ще го посрещним.
Искаше ми се днес с малкия да се забавляваме, а то каква стана.
Чао на всички!

# 123
  • Varna
Мagy_83много бързотечен тоз бронхит бееее. Те съвсем за канарчета ни взеха. Да оздравява малчо по най бързия начин. Ох, каквоти е на душицата сега вместо да се радваш ти се притесняваш

# 124
  • Варна
Добро утро от мене на всички,Вече върнахме компютъра на мястото му приключихме почти с ремонта,И много сте писали та четох ли четох,И сега да пиша,DELTA искам макар и със закъснение да ти честитя рожденника,Най вече му желая здраве,щастие и успехи и късмет във всяко свое начинание,Да ви е гордост и упора в живота,    Дано не се сърдиш за закъснението, . Маги какъв е този бърз бронхит,Хайде да се оправяте бързо ,Моята дъщеря вечно боледуваше от гнойни ангини и години наред изпращахме и посрещахме нашия тати болни,Така са децата,Лек ден и весели очички,Skorpitka честито ти нова кола ,Да си я караш със здраве и да нямаш аварии по пътя,Илиева с тези твои сладури падам,и тази цицина като те чета все едно аз пиша за сина ми,И снимките са страхотни,Леночка честито ти апарат smile3509 имаш страхотна градина направо си е красота аз обожаваб цветята но нямам къде да ги гледам,Имам няколко саксийни и толкоз,  bouquetШапка ти свалям да знаеш ,Мим това чакане наистина изнервя и то много,не е като чакането когато посрещаш ,Аз трябва да правя закуска на малкия гладник и ще ставам засега,Извинете че нямах време да спомена всички поименно но това не значи че не ви мисля с добро,Лек и спорен ден на всички  love001 newsm10 Hug

# 125
  • Varna
тутун HugБлагодарско Душе за поздравите. Не се сърдя разбира се. Не всеки ден влизаме във Нета, че да знаем кой кога има някакав празник  bouquet

# 126
Я да се разпише и най-голямата хаймана GrinningБрей то от една седмица не съм на работа и направо забравих къде живея Laughing
Делта честит ти рожденник с огрооомно закъснение Embarassed
Аз набързо да ви разкажа,че пак изчезвам,ще ходя да гледам мача GrinningБез малко да им се обърне кораба на Коси в оная буря.Влезли да се крият в някакъв залив,ама тъпаците от офиса казали да се връщат защото били закъснявали с 12 часа за пристанище #Cussing outТръгнали наобратно,обаче се счупила рулевата машина и кораба станал неуправляем #Cussing outЕдва са се довлекли.Той в Япония ходи на зъбар,ама човека му каза,че не смее да го цепи защото можело да плъзне инфекция по цялото тяло и затова му изписал антибиотик за 2 седмици,като после трябвало обезателно да се оперира.Само че къде,като те ще са насред прехода за Европа.Утре щял да си пуска молбата за смяна и дано не го бавят Praynig
Тия дни направо се побърках от ходене по магазините,заредих се с 5 комплекта невероятно бельо и една супер яка пола и вече съм стегната за посрещане Mr. GreenЯ ме вижте каква "чудна" мадама съм-хахаха

Айде Русалки лек ден,аз отивам да гледам мача

# 127
  • Varna
АНИТОООО-благодаря тииииии Hug
А ти си голям бонбон. Честито за придобивките и да си ги носиш със здраве. И както кака ти Делта каза- по парфюм какво е това бельо дето ще го посрещаш беееееееееееее Wink

# 128
  • В море от любов
Здравейте момичета, днес пред нас стана пак поредната жестока катастрофа, точно пред блока където живеем ooooh! Sad  просто вече нямам думи, вижте за какво говоря: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235579&pid=12753013 от тази снимка и следващите...........
Правих ги през терасата, от жълтата кола извадиха 2 бебета, линейки, пожарни, полиция, гражданска защита, репортери....... ужас.

# 129
  • Varna
Ивееее, голям ужас бееее.
Разбра ли каква е причината за тази катастрофа. Гледам там и ремонт на пътя е имало. Да не би и недооправения път да е една от причината за тоя кошмар?

# 130
Добър вечер!Иве къде е тази катастрофа?А жертви има ли?Мале Господ да ни пази по пътищата!
Моят мъж вече е на път към Варна.Очаква се да пристигнат за късно през нощта.Ще видим как ще събуждам детето,че не успях да се уредя с гледачка.Вече го сложих да спи с надеждата,че като си легне по-рано ще ми е по- лесно да го събудя.Но май това е мит.Аз тази нощ ще съм совичка.Пуша през 15 минути и изобщо не ме свърта на едно място и все към часовника гледам.
Анито,голяма хубавица си!
Лека нощ на всички!

# 131
  • В море от любов
Добро утро русалки Grinning
Делта, наистина беше ужасно вчера, а като видях, че вадят 2-те бебета от обърнатата кола ooooh!, тръпки ме побиха, мисля, че няма жертви, това става точно пред нас, аз съм снимала от терасата от горе. Пътя не е бил в ремонт, но просто не гледат знаците и това е, обърнатата кола е отнела предимството на Волвото.

# 132
Мили дами да почерпя за моето съкровище.Става на страшните 40 год.Малко ми е гадно че не е тук но аз съм свикнала и купона без него май става по хубав.

# 133
  • Варна
marka_74 да ти е жив и здрав рожденника и винаги да се обичате,И моят съпруг другата седмица става на същите години и съм му казала че няма да празнува,Не знам защо ама съм суеверна,Ива тези снимки са направо страшни дано хората са добре,Как може да отнема предимство на кола при положение че има деца в колата си,Този трябва да е изпращял,Приятна почивка на всички,Аз се чудя дали да ходя да гласувам, newsm78

# 134
  • Варна
Здравейте, приятелки!

Скорпи, честито ви количка! С пожелание за безаварийно пътуване и много километри приятни емоции.

Маги, хайде весели ти очички! Сигурно по късна доба сте се посрещна ли вече. Дано детенце да е вече добре и да се порадва на тати бодър и весел.

Лени, и при теб не остана, ще се посрещате скоро. Успешно да преминат опасната зона и влязат ли веднъж в Средиземно море, все едно си е вече у нас. На моят мъж му е готова смяната, само чака да тръгнат от Мексико и да стигнат Гибралтар и да слиза.

Ани, страшно готина мацка си, Косето има вкус към красивите жени. Неприятно е като има аварии по време на път, но ще се оправят. Единия път като беше на рейс на средата на Тихи океан посред зима им се разваля машина. Не могат и котва да пуснат, дъното далеко, времето лошо и буксир не могат да извикат. Така са се люшкали докато отстранят повредата.

Марка, честито ти рожденик! Да ти е жив и здрав, много сили и здрави нерви за да можете да отгледате многобройната челяд.

Титунче, хубаво е да пуснеш едно гласче. Всичко това го правим за децата си, с надежда да живеят в по-добър и уреден свят.

Иве, ужасна гледка, страшен удар е било. Хубаво е, че няма жертви, а само намачкана ламарина.

Ние сме добре. Ходихме да си пусна аз гласа, пихме кафе в парка. Пак имаше инцидент, но моите бяха невинни. Едно от техните приятелчета ми обърна чашата и ми се напълниха новите бели чехли с кола. Докато се прибера вече бях изсъхнала.
Явно от жегата хлапетата зарязаха обяда на половина и се залепиха на телевизора, никой не иска да спи.

Хайде, лек и прохладен неделен следобед от мен!

Общи условия

Активация на акаунт