Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 324
  • 438
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мои дружки!Бързам да се похваля първо на вас.Моето мъжле се обади на 6-ти срещу 7-ми ще го посрещам.Само да видим как ще събуждам детето.Немога да си намеря място от щастие!Утре ще се подстригвам и боядисвам,приготовленията започват.
Лека вечер на всички!
Целувки!

# 106
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУ Русалкитееее
Днеска да почерпи кака ви Делта за рожденният ден на синковеца си Wink

Маги Grinning веселити очички Wink

# 107
Здравейте.

Delta,Честит ти рожденник!
Да ти е жив и здрав и много да те радва.

Едва сега се добрах до компютъра.Моето съкровище се върна във вторник вечерта.Голяма радост е сега у дома.

# 108
  • В море от любов
DELTA, Честит ти рожденник, да ти е жив и здрави много да ви радва. baloni bdbaloni baloni

# 109
  • Варна
Delta,да ти е живо и здраво момчето!
На всички успешен, изпълнен с положителни емоции ден!  Hug Hug Hug

# 110
Делта, да ти е живо и здраво детенце  bouquet
Меги и Вали - така ви искам - тръпнещи в очакване и красиви Peace - момчетата ви заслужават това Laughing
А относно кафенцето между розите - съвсем сериозно - който пожелае, да се чувства поканен Hug
Гледам, корабът на моето побеляло момче е още в Калкута, нямат направление, не знам защо, но една идея за движение към Япония ми се върти в главата......ще е по-добре, от там се качва на самолетчето и хоп, у дома..... Wink
Мен пак ме навести бижутерийната муза, снощи творих до малките часове, та сутринта трудно отлепих от леглото.....скоро очаквайте нова серия снимки, този път на бижута - за първи път ще се пресрамя да им дам по-голяма "видимост" Embarassed, дано ви харесат.....
На всички вас, сладурани морски, лек и ползотворен ден  и нека усмивката ви навестява често Laughing

# 111
Delta мила честито ти голямо момче.Дано те радва много и да те слуша.Lenochka нямам търпение да покажеш красотите дето ги твориш.

# 112
  • Варна
Привет на всички!

Делтичка, честито ти рожденик! Да ти е жив и здрав! Много щастие и любов!

Вали, весели ти очички! Радвам се, че ти се е завърнал жив и здрав!

Ние днес сме с почти никакви поражения. Само с една цицина между очите.

# 113
  • Varna
Илиева, Marka_74,lenochka, Mama Silvyana,valivana Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви от сърце, моето момче ви благодари също и ви се покланя за милите думи които чете във момента със мене newsm20 newsm51

# 114
Здравейте,дами!Аз пак се появявам по нощите!
Честит рожденник на Делта!Да ти е жив и здрав и само да те радва!Каква хубава торта си му приготвила Grinning
Илиева,да вие сте без поражения само с една цицина-немога,някой ден ще умра от смях с теб Joy
Аз днес цялден бях по процедури за разкрасяване.Ефектът е ау... JoyИстината е,че вече откачам от нетърпение!Даже утре и малкия няма да го водя на градина,за да ми мине по-бързо времето.Очартава се спане до късно+разходки.Само да не ни изненада някой дъжд!
Лека нощ и сладки сънища!Това е предпоследната ми самотна нощ Grinning

# 115
Честит ти рожденик Делта!!!
Маги, стискай още малко Wink 
Илиева,благодаря за сайта, още не сме стегнали багажа- отложиха го за около 10.06. Вече ни изнерви и това чакане - и мъжа ми го хванаха бясовете - казва че иска вече да тръгне, че да знае че после че ще чака да се върне Confused
За всички  Hug

# 116
  • Варна
Добро утро, момичета!!
Ето ви една закусчица, веднъж да сложа и аз Simple Smile

Делта, честит рожденник, да ти е жив и здрав, много усмихнат, щастлив и само хубави неща в живота!!

Да се похваля, взехме си кола! Днес следобед ще ходя да си вземам книжката от КАТ и после да не ви разправям... Така че - внимателно по улиците и очите на четири, хубаво се оглеждайте, като пресичате... Simple Smile
В крайна сметка взехме Нисана.

Спорен ден на всички!

# 117
Аз да добавя и кафето Grinning
Честито Скорпи, много безаварийни километри! И след обед няма да излизам Wink
Хубав ден на всички!

# 118
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУ Русалкитеееее Hug
magi_83, mim_d, scorpita, много благодаря и на вас за чудесните поздравление HugКато стане диването ще му ги прочета и покажа Wink
Скорпитка-честита количка и да си я ползвата със здраве, никакви проблеми да нямате със нея, да имате много минати килиметри със нея не само из Варната ами където още ви видят очите Wink Благодаря ти за чудесната закуска, много обичам палачинки аз Wink. А Скорпи първата ни кола беше Нисан-много си го обичахме и си ми остана слабост Simple Smile
mim_d благодаря за кафенцето Hug Не стига, че е със корабче ами май има и канела посипана отгоре а аз обожавам канела във кафенце Hug А това изчакване за тръгване винаги ме е изнервяло и мене. Предпочитам вече да е тръгнал за да почна да го чакам. А като започне да се точи и да става-иди ми доди ми- си скъсваме нервите и двамата ама то така е със всички. Дай Боже вече да се реши въпроса , че е наистина страшно изнервящо и на добър час на момчето, лек рейс да е newsm10
magi_83-още малко Душко не останааааа, последни часовееее, тез часове даже немога да дишам като хората, карам на пресекулки. Весели ти очички newsm10
Момичета много хубав ден, много усмихнат ден ви пожелавам Hug

# 119
Добро утро русалки.Мерси за кафето и закуската. .Аз днес съм на лекар със хлапето.Скорпитка мила къде ще караш да знам и да се оглеждам за вас.Mim_d всички се изнервя ме когато трябва да чакаме да се качва.Маги аиде мила не остана.Броиш ли часовете,минутите и секундите?Те са наи важни.Лек ден и много усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт