Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 318
  • 438
  •   1
Отговори
# 90
Ехо,поспаланите!Днес никой да не почерпи едно кафенце!Къде се изгубихте всички,доколото ми е известно само дарито има извинителна бележка!
Днес май и валито ще посреща мъжлето или нещо се бъркам! Thinking
Айде ставам да пия кафенце,че никой нечерпи,пък и аз индианеца немога да ви почерпя!Да не си помислите,че не искам!
Чао!

# 91
Аз пак съм тук с вас.Просто като вляза в офиса и първата ми работа е да ви изчета.Свикнах с вас и просто отърване от мене няма.Нещата почнаха да влизат в релси ,морския започна да идва на себе си,взехме да мислим за нещата дето има да се вършат в къщи.Живот и здраве към края на седмицата дано можем да отидем до Троян ,та и аз да си отдъхна малко.
Големи проблеми имам с един дърт глупак мой съсед на първия етаж.Да си кажа аз барем ми олекне малко.Става въпрос за паркирането на колите в пустия му център.Имаме дворно място на което могат да се паркират две коли.Само ние и съседа въпросния имаме коли.Гадния му тъпанар има 2 коли - едно пежо и един фолксваген ,дето не го кара.Преди две седмици нашият рекламен офис ми направи табела "не паркирай - гараж"/не че не паркират но по рядко/,защото нямаше и не се знаеше, че е такъв,изметох та да може да се влиза безпроблемно ,оправихме вратата.Днес сутринта тоя гнуслив индивид си вкарал фолксвагена точно посредата да не може друг да паркира и заминал на селото си от което се връща по един път на месеца.На финала нито може друг да ползва гаража ,нито тоя го има във Варна та да му "счупя главата" нито мога да му избутам колата /по закон нямам право/та да паркирам мойта .Вря и кипя направо съм бясна ,а за мъжа ми да не говорим.Това е наглост до безочие просто отврат.Може ли да има такива хора ,пустата му кола сигурно ще е паркирана цяло лято в гаража а аз ще обикалям като гламава целия град за да паркирам някъде.
Ох ,извинете ми за дългия пост ,но тази сутрин просто трябваше да кажа на някой.Е мили дружки оставам да си беснея .Желая ви приятен ден и пишете ,аз съм с вас. 

# 92
Здрасти, момичета LaughingДа ви представя резултатите от пьрвия опит кодака Embarassed   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=384580&pid=12669606 кодът е: 19651226

# 93
Дари, идвайте при нас Hug - място за паркиране - колкото искаш Laughing

# 94
Лени ,направо съм изумена от градината ти. Ти направо ме шашна .Страхотно убежище наистина.Голяма красота наистина.Майка ми на Евксиноград има много кралски рози ,гледам ,че и ти не падаш по долу.Може на есен да измислим някоя размянка.Искам по някакъв начин да постигна това с цветята ти на моето балконченце, но уви .Сложих две саксии със сакъзчета и толкоз.Имах чувството ,че гледам брой от списание "Градина".Представям си  колко труд хвърляш,но си заслужава. smile3501

# 95
Лени,това е разкош!Страхотна е градината ти.Аз понеже съм голяма  мързеланка в целия двор насях райграс и тук таме някоя розичка.Включвам се само в поливането Embarassed Но за твоята градина нямам думи голяма красота!И фотоапарата прави хубави снимки,отлично попадение!

# 96
  • Варна
Привет, девойки!

Дари, не се ядосвай! Стърчоците си умират от кеф да правят напук. Мога да дойда с цяла бригада по транжиране на кола.
Извършваме следните услуги: пукаме гуми, сваляме тапицерия от седалки с бръснарско ножче, рисуваме с перманентен маркер, чупим стъкла с тухли четворки, боядисваме регистрационни номера с блажна боя, слагаме картоф в ауспуха и др.
Заплащане по договаряне. Laughing

Лени, страхотна градинка, очите ми останаха в нея. Браво, такъв разкош, а и доста труд си положила. Наистина е като от списание. Възхитена съм. Поздравления!
Момичета, хайде да ходим да пием кафе в Лени сред розите.

Мъжът ми се обади от Мексико, прибира се към 10 юли.

Ето и новите снимки от неделя.
http://www.album.bg/ilieva70/?upload_done=55

# 97
Добър вечер на всички.Лени много ти е хубава градината.Започвам да ти завиждам за нея.Аз се опитвам да направя една голяма джунгла(както казват мъжете в къщата)но засега не е толкова хубава както твоята.Много добре си се справила и със снимките.Дари не си ли свикнала на пенсийте.Другия път ти паркирай така твоята кола пък той да вика.Илиева чаровниците са много готини.Аз тъкмо се прибирам от болницата.Средния звяр си счупи ръката.4-ти опит.Резултат- 2 пуквания и вече 2 счупвания.Сега ще е 1 месец в гипс и леко е паника ще можели да отиде на лагер в средата на месеца.

# 98

Добро утро банда! Хайде на кафето!!!!
Марка 74, пак ли при теб бе!!!  Добре че е ръката, на приятелката ми момиченцето на 30 си счупи крака, добри че мъжа й се върна седмица преди това - да я носи насам - натам в началото до като свикне с патериците.
Хубав ден на всички!

# 99
Привет на всички.
Илиева приемам услугите и заплащането от моя страна ще е добро.Не искам да започвам аз защото просто ще си вдигна нервите.Тоя се смята за омбашия на блока но скоро време ще го разжалвам.Относно фотографски умения те признавам от всякъде.И понеже си професионалист, на следващата сбирка  гледай да ме изкараш с 10 години по млада.
Марка-74, кво стана ?Ей ти направо си "късметлийка". Относно градината в апартамента ,и аз се опитвам да направя нещо такова ама не става -къщата си е къща.
Маги -83 относно градината ти, и райграса е вариант,При нас на вилата всичко е домати и краставици и който каквото ни даде се сее някъде.Просто разкош.Имаме люлка която се постави на балкона щото просто на двора от посеви няма място.Искам след време ако даде господ да имам къщичка с двор ,пълен с цветя и райграс.Да ни информираш за пристигането на "морския" и после може да му се отдадеш напълно.
Валиванче,мисля че и ти ще имаш радост скоро.Напиши и ти два реда не за друго просто да не те мислим.
Мим -д,,взе да държиш първенството по сервиране на кафе.Разсъних се благодарение на тебе.Кога заминава "човекът"?Отдели му време за една разкошна вечер облечена  само по парфюм  на свещи и бяло вино .
Утре живот и здраве заминаваме за Троян, като се върна ще ви посетя отново.
Илиева и всички морски гургулички мислете за следващо събиране ,евентуално за другата седмица.Пускам проформа . Hug

# 100
Здравейте,момичета!Аз пак се разболявам,то май въобще не съм се оправяла.На всичкото отгоре ми избива един мъдрец и полудявам от болка.Какво ще завари мъжо една суполива и подута кокона,инъче с къса пола.Гледка и чудо!
Марка съжалявам за премеждията ти.Тези деца изобщо не мислят за майките си, само ядове ни създават.Лагера ми се струва тоя път ще му се размине.
Даре, душко  марш на почивка стига си работила.Дано да ти излезе късмета и да си осъществите плана.
Илиева, кухнята ти е страхотна.Наистина много ми допада и цвета и подредбата.
Хайде момичета аз отивам до кауфланд да пазаря,че аман от пустото му готвене!
Чао на всички!

# 101
Здравейте, момичета Laughing - каква е тази серия от неприятности - болести, злополуки Sad
Марка, дано детенцето да се възстановява по-бързо Praynig - моят синковец беше на 10 години, като скочи от втория етаж на къщата на сестра ми, уплашили го братовчедите, че има призраци Shocked - за късмет счупването беше много чисто, на едно място и се възстанови без проблеми Laughing
Маги, аз вече писах- подути, неподути, сополиви, всякакви - ние сме най-желаното нещо за мъжете си - в тежките за тях моменти мисленно ние сме до тях, а не някоя "убавица а ла плейбой", а за мъдреца - ако има начин, вади го, аз бял ден не видях, докато не се оттървах от тази "мъдрост" Mr. Green
Дари, най-удачният вариант, по мое скромно мнение, е да се съчетаят полезното с приятното, зад къщата зеленчуци, а пред нея място за почивка и много цветя и зеленина LaughingНе можеш ли да убедиш майка си да не залита в едната крайност?? Ако трябва, води я в къщи на гости, предполагам, че ще е полезно за двете страни Laughing - поканата се отнася за всички момичета Hug
Желая ви лек и спорен ден Peace

# 102
  • В море от любов
lenochka , жестоко е. Party Crazy smile3501 БРАВО!!!
Идвам ти на гости Mr. Green, това е просто моята слабост. Flutter

# 103
  • Varna
Даре Hug
Днеска към късния следобяд не минахте ли със мъжо ти покрай Казабланката-влюбено хванати за ръчици????

# 104
  • Варна
Здравейте, момичета!

Марка, какви са тези опити за летене при вас и то няколко пъти вече. Бързо да оздравява младежа и да се кротне малко и да не те тревожат повече. Никой не пита, защо се боядисваме?
Единият тази сутрин си изтръгна от крака малко кърлежче и звъннах рано-рано на една приятелка да я питам ваксината против тетанус дето бихме за ръждивия пирон, същата ли е. Та се оказа, че няма да бием друга има срок 6м. поставената вече ваксина. Същия онзи ден падна от колелото и сега целия е в лепенки.

Мим, приготвихте ли багажа? Кога заминава?
Ето нещо за теб и за всички вас, естествено:
http://www.dhl.bg/publish/bg/bg/tools/worldclock.high.html
Намерих го вчера, като исках да видя колко е часът в момента в Мексико.

Дари, време е за заслужена почивка. Весело изкарване в Троян и да си починете добре.

Маги, взимай сериозни мерки и никакви болести.Трябва да си в силата и блясъка си на посрещането. То е ясно, че го чака жена на легло Laughing, ама не и болна. Оздравявай бързо, че не остана.

Лени, аз нали се самопоканих на кафе по асмата, току виж ти се натресем. Наистина се релаксира приятно в такава разкошна градина.

Ох, отивам да видя какво става и тримата се сбиха, докато работата не е станала за гипс. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт