Но все пак ще попитам. ))
Има ли някоя мама, на която съпругът и да пътува до Германия и обратно? И ако може да ми пише на лични.
за AC/DC.Аз съм от рокерското поколение и почти всеки концерт в Каварна съм го изкуфяла.Особено като идваха Пърпъл направо бях луднала,нищо че от Каварна излизахме на връщане 4 часа от задръствания.
- после да покажеш снимки на близнаците от абитуренската 
Да виЙ сладкУУУУ Русалкитееее 
. Аааа и ще питам аз дали рИветИ или не рИветИИИ. Аз ако не се пошегувам няма да съм аз беееей

.Аз днес съм предпоследен ден на работа и от събота ви грабвам с мен и почвам да ви калявам в морето.Аз съм толкова черничка вече,че ми липсва само 1 златен зъб и мога да почна да викам:"Ади ма како дай 5 стинки"
Добре,че са ми зелени очетата,че може да ме сбъркат някъде
Вчера се боядисах,абе контенето е с пълна сила,само дано не е напразно

Но вие сте тук и ми давате кураж-БЛАГОДАРЯ ВИ
. Че е поомачкана пералнята хич не ми пука, тъй като имам шкаф, в който влиза и се вижда само "муцката" й - дано е така супер тиха, както ме увериха, економична и да издържи на променливото напрежение на тока, който подават при нас. Мъжлето ми прати СМС - бил жив и здрав, чакал да се прибира и толкова.......ако можех да го докопам в тая Индия, щеше да види какво заслужава за съобщението в телеграфен стил.....
Марка, моето мъжле е на МК"Тракия" , днес ще се придвижват към Калкута. Понеже направиха сериозни промени в плавсъстава, сега, доколкото разбирам, ще гледат новопристигналите да направят 4 месеца - предприятието прави икономии - но....няма лошо - повече време след това за почивки при по-добра финансова ситуация 
Аз обичам Аспаруховския плаж - плитко е, спокойно, намирам къде да паркирам колата. Предпочитам да ходя в следобедните часове - към 16 - 16,30 ч - слънцето е по-слабо, водата е затоплена - "наплажиш" се, след това в къщи- баня, вечеря и си готов за нани...
- сега в градината излизам вече със силно изрязан потник и много къси панталонки с което докарвам до инфаркт съседите