Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 163
  • 438
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ви, момичета, за топлите думи, цветята и подаръците!  newsm51

Вчера наистина се почувствах полурожденичка! Получих много поздравления от роднини и приятели.
Боби написа имейл на баща си още предната нощ, а след 12 часа пяхме песничката за рождения ден и пращахме въздушни целувки.
Вчера рожденика се обади да го поздравим.  smile3521
Купонът на кораба е бил в събота вечерта. Имало и торта. А за подарък си е поръчал цял следобяд в неделя да играят тенис на маса.
После с Боби и най-близките ни приятели ходихме на Детския кът в Морската. И аз се повозих на слонче,на влакче и на водно колело. После ходихме на Мидената къща на плажа. След това ядохме и сладолед. Прибрахме се към полунощ.

streq, как е твоя мъник?

Илиева, браво! Много си чевръста!

mim_d, ето на тази страница можеш да следиш корабите в Сингапур. Arrivals + Departures = Пристигащи и Заминаващи,Moored vessels = Акостирали кораби, Entered Port = Влязли в пристанището,Expected = Очаквани. Тъй като няма да товарят и разтоварват, а само ще бункероват, сигурно ще застанат на бункероващата котвена стоянка. Така, че предполагам, че са в категорията акостирали, но може да ги броят и за влязли в пристанището, незнам.

marka_74,eeх още много има....

darito_71, много работиш скъпа!

# 361
  • Варна
Ами и аз да се вясна тука,Магурка да ти е жив и здрав рожденника и по кратки рейсове му желая,И извинявай че съм окъсняла с честитката а този букет е за тебе .Илиева стига се преуморява с чистене щом новата спалня е готова другото на втори план Laughing marka_74 браво на тебе така трябва да се почива,Завиждам благородно,Ние май тази година ще пропуснем,АНИТООО ще ти трябват доста силички и нервички за да се справиш с тази ревност на твоето момче,И все ще трябва да му се доказваш и доказваш че си му вярна тя страшна работа,Успех мила и повече борбеност ти желая, newsm10darito_71 хайде дай си почивка бе жена,Стига работа,На всички ви желая приятен ден и една лека кафе -почивка

# 362
Здравейте момичета!
Уф че гадно време,ама много ясно нали почивам Mr. GreenАз влизам набързичко да ви кажа,че снощи котенцето спинка при мен,така ми липсваше да се събудя до него.Дано вече всичко се оправи,че голям кошмар беше.Чакам го сега да се приготви(от почти четири часа) и да хукваме по улиците GrinningНа всички приятен ден,много смс-и и обаждания

# 363
Здравейте на всички,
Главата ми е бръмнала от работа, а малкия току мрънка до бюрото: мама, та мама. Добре, че се случи майка ми да е свободна, уж да го гледа, ама като съм и аз из къщи и не става работата. Утре викам да вървя в офиса да работя, че то на мира не ме оставя.
magurka от тази сутрин сме на АБ, кандиса педиатърката най-накрая. Измъчихме го детето 3 дни с Т. По обед пак вдигна 38,1 и му дадох хексалгин. Нямаме обрив, така че диагнозата е вирусна инфекция. Щом започна да се храни горе-долу, значи ще сме на оправяне. Одеве беше налегнал кутията с маргарина с лъжицата Simple Smile Не го мъча за яденето, каквото той пожелае, щото последните дни почти нищо не е ял.

Вече си мисля само за петък, когато ще ходим при бати.

# 364
Привет на всички морски дружки. Hug
Наистина страшно много работа ,просто така е при мен през този сезон на годината.Каталясала съм имам нужда от почивка  наистина.
Започнахме с мъжа ми сутрин да караме колело по крайбрежната ивица.Голям майтап съм щото от 25 години не съм карала колело .Два пъти паднах, но се подобрявам.Малко ми се наръби ду....то ,но ще го преживея някак си.Наистина разпускам.Смятаме живот и здраве да отидем някъде но сигурно през август и в никакъв случай по сървайвърски.Нека един път и на мене да ми "вдигат и слагат" дето има приказка.
Стредж така порасват децата .Ние заради това остаряваме.Моя син като малък много боледуваше и то все бронхити.Понеже аз съм астматичка/нищо че духам цигарите като бясна/,страшно съм треперила отгоре му и все ги преживявах нещата вътрешно.
Магурка мъчно ми е за тебе . Изненадахте тати с поздравления и смс-си,той си го заслужава .Кой знае как му е мъчно, че не е с вас.
Илиева радвам се че скоро ще имаш отмяна .Тати ви се прибира какво по хубаво от това.
Радвам се за всички хубави неща около всички вас.Много целувки и приятен и ползотворен ден.

# 365
Здравейте, мили мои моряшки момичета Laughing
Чета ви редовно, но нямам сили да пиша....нещо в къщи куца и по тази причина губя желание дори да говоря Sad
Магурка, макар и с голямо закъснение, честит ти рожденник - от все сърце здраве и много, много любов  bouquet
Илиева, съвсем не е останало - и да пробвате както му е реда новата спалня Wink
Стрея, бързо оздравяване на детенце - не се "шашкай" прекалено - децата бързо се възстановяват, но ние, родителите, не - затова се пази Laughing
Ани, според мен трябва да дадеш известно време на котето да "стъпи на земята" и след това  да изясниш ситуацията - не бива така да те мотае - или ще ти вярва безрезервно, или да хваща пътя - цял живот ли ще се доказваш, момиче Thinking
Делта, голям мерак са ми ориенталските танци, даже миналата година се записах, но възникнаха проблеми в къщи и не успях. За залата в Черно море ли става въпрос? Да съчетаем полезното с приятното - хем да потанцуваме, хем да се запознаем на живо Laughing
Дари, браво момиче, аз един път си затрудних дупето с колелото из Звездица и втори път не се излъгах - голям зор по нашите баири, бе Wink
Тутун, довърши ли ремонтите, ходите ли на плаж? - моичкият се е изкривил - не искал да вижда морето и още не съм направила сефтето на Аспарухово бийч Wink
Ако съм пропуснала някого - моля, да не се сърди - простено ми е по причина ЕГН - то Mr. Green
Лек и спорен ден, момичета Hug

# 366
  • Varna
Русалките  bouquet
ЛЕНОЧКА- какво става със тебе бе момиче????
Съжалявам, че не сме ти наблизичко да те водим на плаж. Моя пък все ме води и да не искам даже. Хубаво му е там под чадърчето-миналата година ми купи един оранжев със палми Wink Да си предствавям, че съм във тропиците. И след 10 часа след като сме се цамбурнали веднъж отива да купи биричка, рибка и пържени картофки и се отдаваме на пълна идилия Laughing
ДАРИ- ти ще се свършиш от работа. Хайде авкуст отивайте някъде. Аз пък обичам да ми слагат и вдигат не обичам да съм сървайвър когато не е нужно Grinning
Хайде на бирата момичета, малко да се разхладите Wink

# 367
Здравейте русалки
Аз пак като прилеп пиша по нощите,ама с тия нощни SickАз вече се поуспокоих,да чукна на дърво наред са нещата.Ама съм голяма шматка.На предната нощна се въртях на един стол на лоби бара и така си ударих крака,но вместо да се спра,само поотместих стола и се ударих на същото място.Резултата-сега се разхождам с огромна синина.Онзи ден пък ме нахапа някаква гадина и сега си имам 3 прекрасни пъпки,а днес една вълна така ме засили в един камък,че сега ходя и с ожулено коляно Mr. GreenНаправо съм като в първи клас LaughingОх я стига съм ви писала глупости,ами да си намеря нещо да правя,че ще почна сама да си говоря тука LaughingНа вас приятни сънища

# 368
Добро утро момичета, как сте? Виждам Ани, че си спокойна, значи нещата са наред, а раните са ти специалитет на теб- свикнахме да си с тях Wink
Илиева, деня дойде , нали? Весело посрещане ти желая и довечера.....умната с новата спалня Wink
При мен нищо особено, мисля да излизам в края на месеца за една седмица отпуск - нямам нищо организирано,ама просто така да си остана малко в къщи с децата. Мъжа ми от седмица няма обхват и ми е едно никакво - свикнахме с тез смс- и  Cry.
Марка, как върви почивката Simple Smile?
Хубав ден на всички и  Hug

# 369
Здравейте и от мен.Тъпо ,тъпо  много ми е тъпо.Какво да ви кажа ?Незнам защо ,но нещо като че ли нещата при мен излизат от контрол.Страшно се изнервих от цялата суматоха около мен с моята работа и естествено всичко рефлектира върху домашните.Не ,че и те не ме ядосват .
Заради това не съм толкова активна във форума. Нищо интересно за писане.
Илиева радвам се за вас и знам ,че днес ще си най щастливата жена и най обичаната.
На всички останали нека деня ви бъде ползотворен и успешен .

# 370
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУУу Русалкитееееей Grinning
ДАРИ- какво си се разкиснала. Радвай се, че имаш работа. Пък се помъчи като се прибираш да не проектираш негативите от работата върху твоите хора. Мисля, че ти може да се справяш със това. Мъжът ти нали е тука, я да взема да строява домашните. И това ще мине и ще се питаш що си се ядосвала.
mim_d- горе главата бе момиче. Ми свикнахте със тези -СМС-и голямо улеснение е. Само да ти напомня за старите моряшки булки как я карахме на радиограми и то неможеше всеки път-по много причини не ми се изброяват тука, че не съм по тези неща много, много. Само сведението пред БМФ и някоя от нас ако работи там или има приятелка която там работеше имахме някое и друго сведение . Или път на някоя съпругът успял да се докопа до телефон. А преди 25 години много от нас и телефони нямаха. Така, че само си представи на какво сме се топлили. Чакахме писмата със 8 очи не със  четири и наставаше голям празник, а това писмо се четеше до следващото което идваше не много рано.
АНИТОООО- Душко ти само главата не си си пукнала JoyСледващия път да внимаваш да не четем тука, че си със привързана глава Wink
ИЛИЕВА- весели ти очички newsm10
Хайде момичета, горе главите и не се вкисвдайте за няма нищо!!!

# 371
tutune и lenochka, благодаря ви за поздравите!   bouquet

lenochka, ти защо си тъжна? Можем ли да те разведрим с нещо?  Confused

Angel wings, и тя спомена, че има някакъв проблем, но така и не се появи вече... Ако ни чете поне й напомням, че темата ни вече е 25 страници.  newsm78

streq, малкия ококори ли се вече? А при кой бати ще ходите в петък?  Thinking

Delta, както ти писах на лични, навита съм за Пилатес и упражнения с гирички. Дано и други русалки се навият, че ме е срам дърта магарица да ходя сама на тренировки с младите газели.
Тази седмица бях с малкия през цялото време и нямаше как да дойда на тренировки. Но скоро нашият татко се връща и ще мога да идвам спокойно. Вчера си купихме гирички за мен и за Боби, фитнес топка и въртящ се диск. Боби е силно впечатлен и иска да правим упражнения вкъщи. Аз също искам малко да се поупражнявам преди да дойда, а и ако се наложи да пропусна някоя тренировка, да мога вкъщи да си направя упражненията. Някоя от вас знае ли къде има филмчета с упражнения в интернет, но да са с БГ озвучаване (заради Боби)?  ooooh!

mim_d, аз не се броя за много стара булка, ама и аз си спомням времената със справката на БМФ, запелена пред Кадри. После имаше и автоматична справка по телефона. Помня и как сме си говорили по Варна Радио и всички в службата и по останалите кораби те слушат... романтика!  Whistling

darito_71, стига се ядосва. Явно си по-чувствителна в момента, заради стреса на работа. Аз утре ще водя малкия на майка ми и вечерта съм свободна. Ако искаш можем да се видим на по кафе или бира. Поканата се отнася и за всички останали русалки! Предлагам срещата да е или на Летния театър, или някъде на крайбрежната.  bowuu

Илиева, приятно посрещане и от мен!  Hug

Ани, радвам се, че нещата са се канализирали. Все пак изяснихте ли се по онези въпроси или просто спряхте да ги обсъждате? Мисълта ми е да не е затишие пред буря?  newsm78

Спорен ден, момичета!

Чакам оферти за петък вечер! Може и за събота вечер!  Grinning

# 372
Магурка няма проблем стига да не ми мине котка път.Понякога мисля едно става друго ,но ако нещо правим нека се чуем след 17,00 ч.До тогава обикновено ми се обаждат ако имам поет ангажимент или някоя среща за която съм забравила .Голямо ку-ку станах.

# 373
Привет на всички!
Аз успях да си уредя отпуска /силно казано, малко съм като моряците на суша-на разположение Laughing/ до края на месеца.
Днес приготвяме багажа и утре отиваме да си вземем батито, голямото ми момче-първокласника е при баба си и дядо си. После се прибираме в четвъртък и тръгваме на плаж малко. Та сега е малка лудница в главата ми, да не забравя да свърша нещо, да взема нещо и т.нататък. 
Весел ден и по-малко работа в тези горещини.

# 374
Добро утро или добър ден Wink!
Пия си кафето преди работа и ви преглеждам. И аз Делта бях по това време,когато нямаше мобилни телефони и висяхме на сведението пред БМФ,ама нали знаеш с хубавото лесно се свиква.
Нещо съм ви поизпуснала,  а уж ви чета редавно- говорите за упражнения, танци , аз ходя на фитнес, но нещо съвсем го разредих в последно време , а ми се ще с нещо да се поддържам.
Магурка, ще ми се да в и видя и аз довечера, но още не знам моите момичета на къде ще са- по- късно ще разбера и ще следя да видя какво сте се уговорили.
Хубав ден на всички и приятна почивка на отпускарите Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт