Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 164
  • 438
  •   1
Отговори
# 345
  • Varna
ДобрЮтрУУУ Русалкитеееей Hug
magurka-мила снощи как съм те изоставила ама се обадиха от залата да сменям една колежка. Бе във една спортна зала се подвизавам има си и разни женски гимнастики не фитнес не че няма и фитнес ама то не се влиза от нашия вход  и имаме също така и Ориенталски танци- та това е.
Така относно екскурзиите до Прага, Виена и Барселона. Та Бате не ще Прага и Виена. За Испанско искахме не само Барселона защото няма сметка да ида там и да се зверя на Барселона само аз. Аз си имам места които да посетя. По добре да не си хабя парите и нервите само със Барселоната. Все пак трябва и със мъжа си да се съобразявам къде иска да ходи. Във Прага сега било доста хладно имам приятелка там живее. Нали наскоро имаха голямо наводнение там. Показваха и по телевизията  и жертви имаше. Е по малко отколкото преди няколко години де, слава Богу.
Почивките са във Мармарис- били сме там. Не е нещо за което си струва пак да се върна. По добре из Българийка Simple Smile
Но ти благодаря от сърце, че си се потрудила да ни потърсиш нещо Hug
хайде сега по едно усмихнато кайве да ни е усмихнат и деня Wink
и малко кифлички да не заслабнем newsm47

# 346
Здравейте на всички русалки.Илиева не се преуморявай от чистене(моля те не мий прозорци,че ще вали),за четвъртък трябва да си свежа за моряка,да пробвате новата спалня.Mim_d какви спортове по това топло време?Делти-къде е тази спортна зала?Може да намерим време да те посетим.Аз най спокойно мързелувам.Имам уговорка да ходим на плаж и зверчетата нямат търпение да тръгваме.Дават зор голям.Лек ден на всички.

# 347
  • Варна
Здравейте, морячки!

Да дам отчет за свършената работа.
Мим, обещавам да не се изморявам, макар, че имам мускулна треска вече. Колко пъти клекнах не помня. Чистенето преди посрещане, е лечебна мярка против полудяване от чакане.

Марка, прозорци няма да мия, чистих ги скоро, а и продължаваме с ремонтите.
Изпразних старата спалня от багаж и го прехвърли в новата под матрака. Старата е готова за изхвърляне. Смених всички чаршафи и изпрах хичнайстата пералня за днес, добре че е лято и съхне с един повей на вятъра. Като се върне моряка, се занимавам само с неговия багаж, носено, не носено всичко се пере. Лъснах баня, тоалетна, коридори, тераси. Хлапетата избърсаха праха, до четвъртък пак ще стане за бърсане. По обяд разходих децата в парка и трите после заведох на фризьор и са самата красота.
След обяда готвих, нагъвах пранета. Сега малките заминаха при свекърва ми на гости и седнах да подвия крак пред компа.
Тази вечер ще се ляга рано. Утре ако е слънчево и през нощта не вали, ще се ходи на плаж. Като съмне ще видим.
Сега ще си гледам филма в нета, запалила съм се по Сълзи над Босфор и за да не ставам в понеделник 5.30, ще го гледам сега. През седмицата лудата става в 5.30-такава тишина и гледам на спокойствие. Иначе не става, от толкова много хлапета вечер нищо не мога да гледам, няма свободен телевизор при положение, че има 3. Този филм го дават през деня, докато съм на работа.

Хайде, лека и прохладна вечер! И  Hug всички ви!

# 348
  • Varna
Илиеваааа, не останаааа newsm10
АНИТООО- де остана бе момичееее? Покрай новата работа имаш ли време да видиш котьо?

# 349
Здравейте мацки
Аз не съм писала отдавна,ама то моето не е за писане SadКотенцето реши,че не иска да е с мен CryВъобразява си разни неща и ме обвинява,че гледам разни мъже пред него.А това направо са детски работи,какво да ви занимавам SadКазва,че не иска да се виждаме и чуваме,че да ни е по-лесно,ама се виждаме.Даже на плажа днес си го гушках цял ден,а утре сутринта нямам транспорт от Златните и ще дойде да ме вземе в 8 сутринта от работа.Ох дано да се дължи на трудната адаптация и на нервите от трудния рейс ConfusedАз нямам намерение да се отказвам и да се примирявам с това положение,защото наистина много го обичам и ще се боря.Много ми е тежко,но нали знаете,че надеждата умира последна.Та такива неща при мен.Да ми стискате палци,че направо се побърквам Cry

# 350
Ани, наистина трудна ситуация.
Ако един човек ревнува силно, значи не е сигурен в качествата си и оттам и във връзката си. Трябва да разбереш дали наистина самочувствието му е понижено. Най-добрият "лек" е да му докажеш, че той е единствен за теб. И да го  "заявиш" пред целия свят!  Grinning
Ако е "патологичен" ревнивец, оправия няма. И драмата ще става все по-голяма.
Има вариант да си търси просто предлог, за да се разделите.
Което и от горните да е, най-добре е скоро да го разбереш и да не се измъчваш повече. Поговори с него колкото ти е възможно  Wink по-спокойно и разбери какво всъщност той очаква от теб и от връзката ви.
Стискам палци!  Peace

Илиева, радвам се за теб! И при мен хигиенните дейности много помагат в последните дни преди дългоочакваното завръщане. Пожелавам ти времето до четвъртък да мине неусетно!

Delta, ще ни кажеш ли все пак къде ти е залата и за какви упражнения става въпрос? Може и да се навием да раздрусаме малко телеса при теб.  Embarassed

marka_74, вашия татко кога се връща?

mim_d, имаш ли новини от твоя човек?

# 351
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУ Русалкитееее Hug
magurka-писах на лични.
АНИТООО-недей да го съжаляваш, че това му отношение към тебе е от трудния рейс. Да се сбръчка така, че чак да ти говори такива неща не ми се вярва. Той трябва да знае, че морето не е романтика и пристанища. Мисля, че го е видял вече!!! Така, че не е нужно да ти дрънка глупости.
Магурка много добре ти е писала и аз я подкрепям със две ръце.
Само не мога да го резбера-хем не те иска хем все около тебе гравитира- то неговото хем боли, хем сърби. Не му давай да си играе със чувствата ти, че после още по кофти постове ще четем тука. Бъди курназ бе!!!
Лек ден и на другите момичета. Отивам да правя салатата сега Wink

# 352
Скъпи, русалки, заповядайте на рождения ден на моя любим!

Насам е бара:

, а това е сервитьора

Тук е шведската маса:

, а това е готвача

Специален гост-изпълнител:

Губя контрол, когато теб те нямааааааааааа....

Хайде всички на дансингааа!!!   newsm44  А, ето ви и вас  bigdance2

# 353
  • Varna
честит рожден ден на твоя любим!!! винаги да се обичате както във началото!!!

magurka-благодаря ти за почерпката-страхотна си newsm10

# 354
Честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и много много щастие ви желая!
 newsm81  newsm03 Ама ние на това изискано парти трябва и балните рокли да сложим май!

Моя малък малчуган пък ми спретва такива безпокойства, че се чудя какво да правя! По-миналата нощ ми вдига 38,6 Т, кашли и не иска да се храни. Лекаря каза зачервено гърло и хрема, която предизвиква кашлицата. До тук добре, но на всичкото отгоре сме контактни на варицела. Та се чудя все още да почвам ли антибиотика, какво да правя. Сутринта имаше 37,2Т, сега го чакам след сън да видим колко е и ако до довечера ми вдигне пак Т и продължава да не иска да яде, при положение че обрив няма, да мятам антибиотика, че да не стигнем до отит.  Thinking

# 355
Честит рожден ден на любимия на магурка,да ти е жив и здрав и много да те слушка!А това е за теб,а на купона идвам,че много харесвам Миро
Ох момичета,днес ме прибра от работа и не само че не се дръпна като го целунах,ами и ми отвърна-още повече надежда.Вие пишете да говоря и да се държа,ама да знаете колко е труднооо.Много го обичам това момче и ще видим какво ще правим с тази ревност.Лек ден ви желая

# 356
  • Варна
Здравейте, момичета!

Магурка, честито ти рожденик! Да ти е жив и здрав! Много щастие и любов ви желая и тръпката един към друг, никога да не напуска сърцата ви, въпреки големите разстояния понякога. Малко остана и при теб и благополучно завръщане на рожденика другата седмица. Благодаря за почерпката, голям купон ще пада.
Благодаря за подкрепата, наистина не остана. Преди малко се върнах от летището, любимия си има вече билет София-Варна. Само благополучно да кацнат от Малага.

streg, консултирай се с вашата лекарка относно антибиотика и контакта с варицела, понеже при варицела не се пие антибиотик.
След като е бил контактен, можеш да му дадеш 2 лъжички вино, по-бързо и лесно избиват пъпките, но може и да не се прояви шарката. При нас 2 зими имаше шарка в градината и не се заразихме тогава, изкарахме чак на третата зима.Сега са последните деца от вълната.
Бързо оздравяване на малкия сладурко и да не тревожи мама, че когото сме сами това е най-трудния период.

Ани, стискам палци нещата да се оправят скоро!

# 357
Магурка, страхотно парти!Много щастие и успех за любимия ти !
- това за чаровната домакиня!
Мъжа ми имаше малко обхват в петък вечер, каза че в събота около обяд ще минават през Аденския залив, влизали в  конвои от военни и да не се притеснявам, ама аз мога ли да не се притеснявам Confused От там пътуват за Сингапур за гориво и вода и после в Китай.Чакам да му се появи отнякъде обхват че да пише.
Голям си бързак си Илиева, поздравления, ами твоя фризьор кога е Wink
Ани Hug.

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 19:16 от mim_d

# 358
Магурка честит ти рожденник на патерица.Да ти е жив,здрав и много да се обичате.Ние сега се прибира ме от Фичоза.Бях ме там със семейството на "кандидат зета".Децата и ние си починах ме добре и вече имам сили за нови подвизи.Нашия татко пътува за Рекалад.Към края на септември ще го очаква ме.Лек ден на всички русалки.

# 359
Магурка ,честит ти рожденик.Да ти е жив и здрав ,много любов и щастие ви желая от сърце!
Малко закъснях ,но просто миналата седмица не ми остана време  да ви чета ,камоли да пиша.
Прегръщам ви всички и поздрави . Hug

Общи условия

Активация на акаунт