magurka-мила снощи как съм те изоставила ама се обадиха от залата да сменям една колежка. Бе във една спортна зала се подвизавам има си и разни женски гимнастики не фитнес не че няма и фитнес ама то не се влиза от нашия вход и имаме също така и Ориенталски танци- та това е.
Така относно екскурзиите до Прага, Виена и Барселона. Та Бате не ще Прага и Виена. За Испанско искахме не само Барселона защото няма сметка да ида там и да се зверя на Барселона само аз. Аз си имам места които да посетя. По добре да не си хабя парите и нервите само със Барселоната. Все пак трябва и със мъжа си да се съобразявам къде иска да ходи. Във Прага сега било доста хладно имам приятелка там живее. Нали наскоро имаха голямо наводнение там. Показваха и по телевизията и жертви имаше. Е по малко отколкото преди няколко години де, слава Богу.
Почивките са във Мармарис- били сме там. Не е нещо за което си струва пак да се върна. По добре из Българийка

Но ти благодаря от сърце, че си се потрудила да ни потърсиш нещо

хайде сега по едно усмихнато кайве да ни е усмихнат и деня 
и малко кифлички да не заслабнем

Котенцето реши,че не иска да е с мен
Въобразява си разни неща и ме обвинява,че гледам разни мъже пред него.А това направо са детски работи,какво да ви занимавам 

А, ето ви и вас
Ама ние на това изискано парти трябва и балните рокли да сложим май!
- това за чаровната домакиня!