Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 165
  • 438
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря ти Магурна, знаех си аз че теб трябва да питам. Вчера минаха суецкия канал, но още не знаеха на къде отиват, само че е към Северен Китай. Вече нямат обхват, като се появи ще го питам.
Хубав ден на всички! Hug

# 331
А, добра вечер и от мене.Скъсаха ми дупето от бач,та затуй не съм ви писала.Утре очаквам проверка да се надявам последна ,а от къде ще кажа като се видим.Егати топлика и времето и задуха точно в най трудните и натоварени дни в годината за мене.
Добре дошли на завърналите се.Вас като ви нямашие ние писахме така, че Делта сега е твоя ред,а и докато те нямаше не сме плакали напротив проведохме си втората среща с много настроение и нови попълнения.
Надявам се на третата среща да можем вече всички да се запознаем Скорпи ,Лени ,Делта и т.н.всеки е добре дошъл.
Скорпи, хубавите работи бавно, но сигурно стават.
Тази вечер реших да пия една чаша вино, та да полея отминалия пореден труден ден,то май ,че ме замая.
Друго нищо интересно .Само се записвам .Пак ще пиша само да ми отмине седмицата .Целувки. Hug

# 332
  • Varna
darito
видях аз, че не ревете, нали и от Родопско пишех бре Laughing
Пък следващата среща я направете по насамско, че аз съм стар човек  Wink

# 333
Здравейте, момичета,
Направо съм бясна  #Cussing out като видях току-що разпечатката от М-тел.Как може при непроведен разговор да му начисляват секунди и парички? За една вечер и една сутрин на 22,06 са му начислили 15 разговора от по 40-80 секунди.Съответно това струва 150 лв с ддс. Уж е в Александрия, Египет, а оператора ОАЕ. При нас въобще не е звънял телефон. Той казва,че опитвал да звъни, но никой не му вдигал.Къде е прехвърлян разговора, един господ знае?! Не мога да си стоя в кожата, на *88 нищо не казват конкретно. Дали да ходя да си губя времето в офис на М-тел?! #2gunfire

# 334
  • Варна
streg, включвам се набързо, защото и аз се ядосах по повод историята с М-тел! Според мен иди в офиса им и искай обяснение, макар отсега да не вярвам, че ще могат да ти го дадат. Колкото пъти аз самата съм ползвала роуминг все има нещо недоуточнено, нещо дето никъде не го е пишело и го разбираш, след като получиш сметката и почнеш да питаш, да не споменавам, че последните два пъти съм 99% сигурна, че ми бяха начислили повече отколкото съм изговорила. Иди го доказвай обаче, като всичките разговори и смс-и в роуминг излизат към един и същ номер на фактурата.
Относно оператора обаче, вярвам, че сте наясно, но все пак да кажа - няма значение в коя страна е, има значение кой оператор си е избрал мъжа ти (или телефона автоматично)... В Крапец как се хващат и румънски оператор, дори ми се е включвал роуминга там.
Пиши, какво е излязло от цялата работа!

# 335
scorpita, благодаря за включването! Сега се връщам от Мтел. Естествено нищо не ми казаха в офиса. Подадох искане за преразглеждане на сметката, като чакам още вх.номер.До месец щяло да има отговор. От умрял писмо, ама хайде! Изтеглих всичкия внесен депозит и го оставих на стандартния от 70 лв. Платих естествено фактурата, какво да правя!? Ако се докажело грешка щели да върнат парите като депозит на номера, който обаче не знам дали ще може да се тегли. А за оператора - автоматично телефона си е бил избрал  Etisalat, ОАЕ, после като го сменил от ръчни настройки на Mobinil, Египет успяхме да осъществим разговор. Обаче продължава да ми е чудно, къде е Египет Александрия, къде са ОАЕ. С Крапец и Румъния ми се връзва, щото разстоянието е ню-ню, ама там.... newsm78
Та такива ми ти работи! Лек ден на всички! Аз подхващам пак ДДС-то atwork!

# 336
  • Varna
streq-много съжалявам за проблемите ти и аз се ядосах. Да си вършат работата имат проблеми да ни взимат парите и да плащаме за разговори толкова скъпо нямат приблеми. Вие знаете, че тука плащаме много по скъпо за разговори отколкото във Западна Европа #Cussing out
Голямо затишие гледам тука newsm78 Ама какво се чудя повечето имате малки дечица и имате повече бягане след тях.
Хайде до после, може и да се появите понякое време smile3503

# 337
Delta, разбирам, че скучаеш.  Grinning А какво обичаш да правиш в свободното си време?
Къде планираш да е следващото миткосване?
Как си прекарвате отпуската с любимия Бате?  Wink

Streq, чувала съм, че някои оператори начисляват сметки и при непроведени разговори, т.е. и при сигнал свободно или заето след еди си коя си секунда. Не се учудвам при арабите да е така.  #Cussing out
В сайта на МТел, поне преди, имаше за всички оператори, с които МТел има договори за роуминг пълна информация за цените.

# 338
  • Varna
magurka- Кака ти Делта хич не скучае. Винаги съм във движение.
Свободното ми време е спорт и танци това ми е и работата.
Незнам къде, щом всички хубави пътувания почват от София- не ми се мъкне багаж до София, да бягам за хотел докато ми дойде време за самолет. След това като се връщам да се бия със таксиджии, после само си спомни за трафика там. Следва да се намери на автогарата автобус за Варна и пак 7 часа път.
Незнам още ми държи влага последното пътуване за София и от София за насам. Вместо отпочинали ние се връщаме пребити и изнервени а и двамата не сме от нервните.
Някъде пък из България ще бъде и задължително Станбул. Там ми е хвърлен пъпа newsm47

# 339
Delta,  не ми се обиждай.  Embarassed Имах предвид, че във форума скучаеш. Наистина всички се потулиха някъде....
Би ли разказала по-подробно за спорта и танците?
За София съм абсолютно съгласна с теб, но понякога има и самолетни екскурзии от Варна.
Истанбул и на мен ми е любима дестинация! Всеки път оставам с различни и интересни впечатления от този мегаполис!!! Най-много досега са ми харесали двореца Топ Капъ, Резервоара, Принцовите острови, Златния рог вечер, Миниатюрк, Нощния живот в Тексим, стаята в хотела, в който Агата Кристи е написала "Убийство в Ориент Експрес", кафенетата за пушене на наргиле във вътрешните дворове, ресторантчета до Босфора, дори и ходжите като се разпеят се кефя и мн.други....  Laughing

# 340
  • Varna
magurka
аз съм виновна за това, че помисли, че ти се разсърдих- забравих да сложа усммихнатото човече Grinning
А самолетни екскурзии тази година от края на април до сега от Варна е нямало. Миналата година нямаше също. Много съм вътре във тия неща, че съм бачкало по тоя фронт и пизнавам доста от фирмите и знам какво предлагат покрай колеги но и съвсем редови човек ако рече да проследи какво има от Варна ще види същото като мене
От фирмите казват, че Варненци предпочитат да пътуват от София #Crazy Което не е вярно защото хората не са мазохисти да си създават трудности по пътуването.
Така, че май само до любимия Истанбул ще ида тъкмо ще се видя и със приятели там и ще ме развеждат и на други места които не ходят много туристи. Ама на мене ми става хубаво и само по старите бойни пътеки да ходя там. Там си зареждаме душиту със БаткУ
Да бягам аз сега да метна баницата smile3503

# 341
Delta, то се е видяло, че днес сме сами тук двечките, та да си продължим разговора, викам аз...

Сега питах чичко Гугъл и излезе, че за юли има самолетни екскурзии от Варна до Виена, Прага, Барселона... Има и почивки, естествено. За фирмите, които ги предлагат нямам лични впечатления.

Верно е това, че все са от София и аз се дразня всеки път като тръгна да избирам, ама.... Ако пътуваме от София, предпочитам да пътуваме с нощен влак оттук, нощувка в София и после като бели хора на екскурзия.

Случвало се е да си организираме пътуване в чужбина с влак през Бюро "Рила". Спиш си във влака, хапваш си, разхождаш се и пристигаш на място нормален. Кеф ти с обществен транспорт обикаляш града, кеф ти кола си наемаш.

Сега като поскъпнаха доста нещата предприехме друга тактика. Пролетта си капарирахме евтини билети за Париж през известна тур фирма. И си купихме индивидуален пакет за Дисниленд (ще водим малкия там за рождения му ден). Е, не е по-евтино от организирана екскурзия, но поне е точно както го искаме. Организираните екскурзии включват посещение на Дисни, но основно наблягат на Париж. А синът ни няма да издържи да виси по опашки пред музеите с часове.

Иначе като близка дестинация с кола ми се ходи в Букурещ и при граф Дракула....

Нищо не каза за спорта и танците....

# 342
Като заговорихме за пътешествия и се размечтах...

Настроих се романтично...

Дай да пием по едно мартини! Ето, заповядай!

едно за теб,  едно за мен

Барът е на самообслужване, русалки!

# 343
  • Варна
Здравейте, мацки!

Хайде и аз да хакна едно мартини редом с вас, че съм в настроение! Наздраве!

Поводът е, че в четвъртък вечерта ще посрещаме тати на летището! newsm44 newsm44 newsm44
А и спалнята ми е вече готова, мога да лягам и да чакам. newsm62
Едно ми е нервно такова, като всеки път.
Утре няма да се ходи на плаж, заради дъжда и започва великото чистене и подреждане, като всеки път. После всичко става, като че ли бомба е паднала. Трябва да измисля меню, да изстудя узото във фризера, а бе приятни приготовления.

Хайде, лека нощ! Утре ще пиша пак, какво съм свършила!

# 344
Здравейте момиче, как сте, гледам голяма пустош, но за лято  е нормално!
Илиева, развихри ли се вече из апартамента Wink, спирай тук за доклад  и кафе! Радвам се за теб - това е най-хубавото от целия рейс Hug
Аз отивам да поспортувам  и понякое време пак ще ви посетя.

Общи условия

Активация на акаунт