Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 168
  • 438
  •   1
Отговори
# 315
  • Varna
Бравос на вас!
Влизам и гледам моя пост последен #Crazy от вчера и никоя от вас не е благоволила да напише или да почерпи едно кафе. Пак добре на никоя явно днеска не и се ревееее smile3534
Хайде аз да сложа кафето, че е caffee time

# 316
Добър ден на всички русалки.На дочакалите-весели очички.Делти и ти добре завърнала се при нас.Аз-официално в отпуска-цял ден се ровя в компа и чета разни неща и пийвам от това.Приятнен ден на всички.

# 317
  • Varna
Марка Hug
Благодарско точно това и на мене ми се пийваше  bouquet
И аз така се моткам като тебе им Нета днеска следобяда Laughing

# 318
Здравейте русалкиии  Hug
Аз пак тук,ама докато чакам кот Hugенцето да се наконти,реших да ви драсна.Тия дни летят като си е тук.Другата седмица ще ходим на зъболекар,че трябва да го оперират и да и е здраво дупето на Анитооо,че пак ще е крив Mr. GreenОнзи ден ако знаете какво ми изцепи LaughingЧе знаел,че пиша в такъв форум,момичетата,които бачкат в офиса му,се ровили и попаднали на името на кораба и се позачели и видяли,че става въпрос за него LaughingЛелеее,а аз като ме ядоса какви ги пиша Mr. GreenОх да отивам аз да се правя на неотразима,че принца ми скоро ще дойде да ме вземе GrinningЛека вечер на всички,а на чакащите много смс-и и обаждания

# 319
  • Varna
АНИТОООО- да не е престъпление, че пишеш тука
И хич не му се връзвай  като е крив и го боли. Всички ни боли като ни оперират не само нега. Не го разглезвай много, че жална ти майка по нататъка. Ми да го пратим да ражда и тогава цял живот крив ли ще си го гледаш ама хаааа Rage

# 320
  • Варна
DELTA_DELTA   добре си се завърнала от почивката,Дано си успяла наистина да си починеш, АНИТООО както те съветва Делта не се оставяй,А и тези от офиса какво ги засяга да се бъркат в чужди работи,marka_74 да си оползотвориш изцяло отпуската,Взимай децата и отивайте някъде,Чао засега

# 321
Аз отпуска имам 2 месеца.Тази година нямам намерение никъде да ходя на почивка че моите цяло лято имам занимания.Малката е на шах,баткото е на интензивен английски,а големия-на работа.Това лято имам контролни функций.Лек ден на всички.

# 322
Здравейте момичета,
браво Марка, добре си ги подредила хлапетата- да не се шляят безцелно!
Делта, добре дошла,измисли ли следващия маршрут Wink?
magurka, помагай, не мога да се справя сама Cry- мъжа ми е на RICHMOND CASTLE , но от 3 - ти не мога да го засека никъде-няма нова информация, а тази вечер трябва да са на Суецкия.
Хубав ден на всички!

# 323
  • Варна
Привет и от мен!

Делта, добре дошла от почивката! Друго си е човек да разпусне извън дома. Избирай дестинация за следващата, бати да отпочине добре.

Марка, браво на теб, сторила си отбора и никой не се шматка. Моята дъщеря през лятото нямат тренировки по волейбол и утре ще ходи до Дом Младост да се запсва на плуване.

Мим, и аз не мога да се оправя със сайтовете на Магурка, макар че се регистрирах в единия. Пустият му английски, не мога да разбера как се действа.

Нямам още хабер от нашия тати кога точно ще слиза. Ние ходихме да гласувам, после пихме кафе  в парка под чадъра и сега лягам с един клюкарски вестник и ще почивам. След този дъжд ще се простим днес с плажа. Вчера водата беше чиста и топла и най-накрая се топнах цялата.
Приятен след обед на всички.

# 324
  • Varna
Момичета, благодара ви за Добре дошлата Hug
Ми да ви кажа аз чак пък толкова не се съсипвам и като съм си у дома. Може би защото все търся нещо да върша и за мене много стоене на едно място е противопоказно Wink Дано Бате да си е починал и там каквото го лекуваха да му е помогнало. Незнам закъде ще забиваме, че той трябва да оправя едни данъчни неща- ще ви кажа какви като стане работата, че и вашите мъже ако не са го направили да го направят. Става въпрос за здравните осигуровки на моряците ама нека да видим какво ще направи Бате, че да ви светна и вас да върнат малко парички, че не са ви излишни, нали Peace
И ние гласувахме сутринта, цялото семейство. Дано тази година да има повече гласуващи българи, че.......

Хайде сега да си ви поглезункам аз и да ви шатна по едно коктейлче,  Wink

# 325
Къде се губите Русалки, я разказвайте бързичко Wink
Абе аз се оправям със сайтовете, ама в двата където е най- точна информацията от  3 дни няма промяна, а нали Магурка е спец , може и намери някой друг Simple Smile
Хайде , отивам да гледам репортажите!

# 326
  • Варна
Хей, момичета, добър вечер! Най-накрая се наканих да пиша, тъй де - преди да сме минали на нова темичка пак. Чета ви най-редовно и съпреживявам, обаче все не ми остава ред да пиша.
Делта, добре си се завърнала! Надявам се добре сте изкарали почивката. Ние най-сетне се намислихме и след известен компромис от моя страна по отношение на открития басейн успяхме да си харесаме едно хотелче в Чепеларе. А оттам плана е да обикаляме наоколо и да ходим по каквото там сме си набелязали за разглеждане. Сега остана да дадат отпуска нали, че се задават едни обучения на работа баш август месец...
На русалките дето посрещаха мъже от последния път, като писах, весели очички! Ани, абсолютно са прави всички - какво като пишеш във форума...  Притесняваш ли се, когато споделяш с някоя приятелка? Не. Ми значи няма от какво да се притесняваш и сега. А иначе стискам палци за операцията да мине бързо и по възможност по-безболезнено!
За съжаление и тази среща изпуснах. Като е тук Милото, никъде не ми се мърда без него. Само плажове ми дай, мързеливи разходки и захаросано идилични вечери вкъщи.. Simple Smile
Този уикенд ни се размина плажа де, с тоя дъжд... В събота сутринта (абе може и към обед да е било Wink), успяхме да тръгнем за нататък, обаче по пътя за Аспарухово взе да капе и докато обърнем откровено си ни заплющя. По-късно си имахме и мини-наводнение на едната тераса, 10 литра вода попихме със стирката.
Марка, завиждам ти за отпуската. Аз имам 15-тина дена някъде и се чудя как да ги наглася. А наесен пък пак се мятам с учението. Да ви се похваля (ама аз хич не се радвам) - записах магистратура във ВИНС-а, тъй че още 2 години ще ходя по мъките.
Друго какво да ви се похваля, карам колата усилено, засега само с навигатор. Без Слънцето на съседната седалка не смея още. Ама много ми е търпелив милият, навивам го да стане професионален инструктор и вече никъде да не ходи, ама той май не чува.. Simple Smile Сега ходи на курс и решава задачи за последния изпит за старпом, стискайте палци.
Днеска се поразходихме малко из мола. Бяхме тръгнали да гледаме Ледена епоха, ама се оказа, че всички билети са изкупени и вместо това се мотнахме малко. Поразгледахме пак мебелите в магазина на Ралица, има една кухня там, от миналата година сме си я заплюли..  И хладилник си харесахме и котлони и фурна... Само остава да дадат кредита за апартамента първо, а после строителите и да го завършат.. Simple Smile  Мечти, мечти..
Ами това е от мен, отивам малко да се пооправя и вкарам в приличен вид - като за работа утре. Лека нощ на всички и много прегръдки!!!

# 327
  • Varna
Гутен Следобедан Русалкитеееее Hug
Хайде, че е cafee time

СКОРПИТКА- дано да не вали дъжд когато се метнете на Родопите. При нас всеки следобяд тогава като бяхме валеше дъжд. Предиобяд Бате имаше процедури и неможехме да излизаме из съседните местности и селца. Чак като свърши почивката във тоя хотел и отидохме във Смолян успяхме да се помандахерцаме по свободно. Валеше ама не толкова силно и във пещера ходехме0-Ухловица- много стръмна. Казаха, че е една от най стръмните. И на други места ходехме, по старите ни бойни Родипски пътеки WinkАка не успеем да си направим някаква дестинация из чужбинско пак ще хванем пътя натам.
Успех със магистратурата- ще ти е тежко сега но после ще ти е леко-затова си мисли и по лесно ще изкараш. Винаги ще имаш надежда за добра работа и въобще за работа.
Късмет и на момчето за изпитите за Стар, пом. Минахме ги ние тези изпити long time ago Grinning Божееее, колко млади бяхмееееее......
Другите Русалки де сте бе?

# 328
  • Varna
Русалките, гледам пак нещо се услушвате Hug
Ко става със вас бе???
Хайде по една бира може пък това да ви накара да си домъкнете дупетата насам newsm78

# 329
Здравейте, момичета!

mim_d, разбирам те напълно! Не се отчайвай. За нашия татко няма инфо по тези сайтове от 20 юни, ако това изобщо може да е успокоение за теб. Не може да очакваме от безплатни сайтове да получаваме информация в реално време и то за региони на плаване извън Европа и САЩ. А кога и по какъв начин си опресняват информацията - един господ знае!
По данните от digital-seas видях, че на 3.07 са се движили с доста ниска скорост (1-2 възла). Явно са дрейфали и не са бързали за Суецкия канал. По твоя информация би трябвало да са го минавали на 5.07. Но в сайта на Суецкия канал публикуват данни за преминалите кораби с 5 дни закъснение, най-вероятно защото и сомалийските пирати ползват интернет.  Sunglasses Ако нямаш никаква друга информация за кораба, поне можеш да следиш сайта на Суецкия канал .
Напиши ми за кое пристанище пътуват. Някои по-големи пристанища публикуват в страниците си кои кораби очакват и кога.
Друго не се сещам за момента.

lenochka, радвам се, че си добре! Отпуснете се и не мислете за глупости! Наслаждавайте се на момента!  Hug
marka_74, честита отпуска! Да си прекараш чудничко!  Hug
Delta, благородно ти завиждам за почивката в Родопите! Желая ти още много подобни мероприятия!  Hug
Scorpita, приятна родопуване! Да си починете добре! Стискам палци на бъдещия старпом!  Hug
Ани, и аз мисля, че няма за какво да се оправдаваш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт