Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 170
  • 438
  •   1
Отговори
# 300
Ани, няма да е утре, а през нощта!  Flutter
Да те успокоя малко ....

# 301
  • Варна
Момичета, помагайте!

Предната вечер мъжът ми мина Панамския канал в посока Атлантика. Лично го видях с учите си. И днес в Сведението на БМФ, го дават да е отново там от където тръгна т.е. от Западно Мексико и ще седи там до 15.07.
Пише: Verila-at GUAYMAS arrived 15/07/2009
Трябва да е на Гибралтар на тази дата.
Има сигурно някаква грешка.

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 21:05 от Илиева

# 302
Споко, Илиева!  Hug

Така както е написано в справката на БМФ "Verila-at GUAYMAS arrived 15/07/2009" буквално преведено означава "Верила е пристигнал в Гуаймас на 15.07.2009", т.е. глаголът е в минало време, а датата може би не е 15.07, а 15.06.
Когато корабът пътува за някъде, а още не е пристигнал, използват съкращението ЕТА (Estimated Time of Arrival = Вероятно време на пристигане). Wink

# 303
Streg, твоето момче можеш да го следиш и тук: http://www.digital-seas.com/vessel_search/vessel_details/on/9hrz … 1%5Bposition%5D=1

Destination: GIBRALTA
Arrival CEST: 2009-07-04 6:00 am
Arrival UTC: 2009-07-04 4:00 am
Last Report CEST: 2009-07-02 12:42 am
Last Report UTC: 2009-07-01 10:42 pm

Има и карта.

Сайтът http://www.digital-seas.com изисква регистрация.

Нашият татко, за съжаление, в момента не е в обхвата на сайта.  Sad
Илиева, вашият - също.  Sad
Ани, теб не съм те проверявала по обясними причини...  Laughing

За другите русалки - незнам на кои съдини са им пиратите.  Grinning

# 304
Много мерси! Ще го тестваме и него! Като минаха покрай Малта се чухме на евтинко, че в тази Александрия ни отрязаха главите от Мтел. Сега чакаме Гибралтар, и после почти 2 седмици ще сме само на имейли.

Весел ден на всички!

# 305
Момичета влизам набързичко да ви се похваля,че от 6:30 тази сутрин си имам мъъъж Heart EyesИ сега съм най-щастливата на света!!!Искам да ви благодаря,че бяхте до мен и ми изтърпяхте ревовете Hug  bouquet

# 306
  • Варна
Здравейте, момичета!

Ани, радвам се за теб! Весели ти очички! Добре дошъл на твоето момче! Радвайте се един на друг и си направете едно незабравимо лято!
Моят си идва след 2 седмици. newsm44 Ще чакам имейл от него да ми каже кога са полетите, за да му купя билет София-Варна. Стискайте палци да има билети, в този натоварен сезон.

magurka, ще разгледам сайта и ако видя зор с английския ще свиркам. Там съм пълен трап. Благородно завиждам на хора знаещи езици. Три езика започвах през годините и нито един не завърших до край.

# 307
Браво Ани, дойде и за теб щастливия час!!
Илиева, стискаме палци и на краката - ама ти си оправна, ще му намериш билетче!
Ние се чухме с нашия татко тази вечер - бяха около гръцките острови, от там през Суец и в Китай. Магурка, сложих си и твоя сайт в отметки и сега го следя отвсякъде нашия кораб, че и и на приятелките на мъжете. щерката ми се смее - казва да съм откриела направо един информационен център Laughing
Лека вечер момичета, аз утре съм на разходка до Камчия с децата и с една приятелка и нейните хлапета. Днес нейния мъж го изпратихме от плажа на Фичоза , гледахме с бинокъл кораба като заминава, махахме....

# 308
Здравейте, мами-агентки!  smile3530

Разбирам, че ви е страст да си шпионирате мъжете.  smile3529
Затова ви давам още един сайт да се развивате агентурно:

http://www.vesseltracker.com/app   Grinning

Ани, честито мила! Обичай си момчето и ... наздраве!  Hug
Браво на теб! Драсна някой ред поне. А от lenochka ни вест, ни кост... Удушиха я с целувки ли таз жена? Какво стана?  newsm78

Илиева, честита ЕТА! Имам предвид инфото в БМФ справката "GUAYMAS - ALGERIA ETA 17/07/2009 ". Не, че ти следя мъжа  Embarassed, ами по повод вчерашния ни разговор.  Flutter

mim_d, много добре сте го решили! Приятна разходка! И на мен ми се ще вече да видя Варна, ама...

Между другото днес се видях с моята приятелка, за която ви разказвах и тя ми каза, че на 9 юли ще води тракийските баби в Истанбул за 2 дни. Ако има желаещи, ще разпитам за подробности. Екскурзии в БГ щяло да има към септември.

На нашият татко днес са му изпратили подтвърждение за смяната на 22 юли! smile3521 Сега се пържи горкия в Дубай на 45 градуса, но до 3 дни ще приключат с ремонта.

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 23:50 от magurka

# 309
  • Варна
Добро утро момичета,Ани весели очички мила това е най-приятния момент от всичко -тръпката при посрещането,Радвайте се един на друг и ви желая едно прекрасно и ползотворно лято,Илиева и при тебе още малко остана вижда му се края и ще се посрещате,За мене няма нищо по ценно от това семейството да е в пълен състав,На всички ви лек и спорен ден  Hug

# 310
Здравейте !
Пу най накрая и аз да ви прочета на воля и да се включа.Два дена много работа та даже не ми остава време и да обядвам като хората,всичко в движение.
Анитооо и аз съм щастлива около тебе.Радвам се ,че човекът е тук вече ,грабвай го и накъдето ви видят очите.
Илиева и при тебе малко остана .Докато се върне морския ние сме с теб.След това малксо отдих с него и пак с нас.Ти си пушка от всякъде.
Магурка ,шпионке такава, абе човек и да  кръшне не може. От къде ги вадиш тия сайтове ти си страшна.Сега не ми трябват ,но когато стане нужно директно ще ми ги покажеш надявам се.Относно интернет историите съм пълен ръб,една картинка не мога да хвърля като хората.Така ги мятам някъде ,че после сама не мога да си ги открия.
Мим_д ,хубаво сте решили.Действай и си направи хубавото сама.Живей си живота .

При мене едно и също общо взето безинтересно.Имам две ,три приятелски семейства с които ходим напред назад ,но нещо не съм удовлетворена. А и нещо последно време все се дърпаме в къщи и  взехме всеки поотделно да си излиза.Семейството е голяма работа стига да искаш да го имаш.Но все някак си ще се развият нещата - ще видим."Къща без комин и пушек няма"- така казваше баба ми.
Страшно много ви прегръщам , Hug приятен и ползотворен ден.

# 311
здравейте фенки радвамсе за всички мадами на които сьпрузи са се прибрали живи и здрави да си прекарате добре лятото дасе обичате много.А на тези които ги чакате тьрпение.И моят мьж щеси идва началото на август.Що се отнася за срещата много сьжелявам но следващата няма дая изпусна надявамсе че като взема дасе каня се нещо се случва.Много се радвам че ви познавам виртоално поне за сега за вбьдеще на живо. Grinning Hug Rolling Eyes   

# 312
Здравейте! Щастливки са тези, които са в пълен комплект или скоро чакат попълнението. newsm51
Вчера цял ден изгубих да търся моя из разните сайтове. И стигнах до извода, че http://www.marinetraffic.com е най-точен и най ми допада.
А иначе с Ванко сме на фаза отказване от памперса. Голямо гонене става да сяда на гърнето. Вчера и на яслата го пратих по гащи, издадоха ми го с един чифт напикани само.  Hug Но не могли да му намерят късите панталонки в раницата и го обули с едни дълги. Най-много се радвам, че нощно време успява да се сдържа докато не стане. Пу-пу! Да не са му уроки! Е, понякога и в 4 през нощта ставаме, и после седянка час-два, но нищо. Мама е свикнала!
Дано събота и неделя е хубаво, да откараме пак някой "паш".
Весел ден!

# 313
Здравейте, мили мои пиратки Laughing
Поотмина някой друг ден и мога вече да отделя време да проверя как сте и да пиша, съответно.....Радвам се за Анито - заедно са с момчето и всичко е ОК, а също и за Илиева - почти не е останало време до срещата, макар че последните дни на очакване за мен са най-мъчителни Sad Дари, какво става при вас - какви са тези тревожни повеи?! Cry Ангелски крилца не е писала, как ли е тя? При нас тече тежък период на адаптация - рейсът е бил изключително тежък и момчето ми още не може да дойде на себе си - вчера ми направи една нервна криза - изкара ми ангелите - все се притеснява за някакви глупости....колата се била скапала, неудобно му било, че парите не стигат за нова, измисля си някакви задачки, които изобщо не са належащи ...наложи се да му "поспърдам ушите" - какво е луднал!! - от него се иска само да си почива и да релаксира - колата не ставала - майната й Mr. Green и без кола оцеляваме - нали сме живи и здрави и се обичаме Laughing Чакам с нетърпение новата среща и специални поздрави от половинката - възхищава се искрено на "нашата завера" и благодари за подкрепата, която ми оказвате  bouquet
Лек и ползотворен ден, прегръщам ви Hug

# 314
  • Varna
Опааааа Русалкитеееее Hug
Кака ви Делта се прибра накрая WinkНищУ, че пак си правя сметка да хойкам пак ааааааз Wink
АНИТООО-еййй, дочака го бе Душа твоя най сетне. Как е той, какво е станало със зъбарската му история?
ХадИ сИга по един коктейл за всички вас  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт