Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 173
  • 438
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро момичета, ех как ви се радвам като ви гледам!
Страшни сте, на  другата среща съм с вас!
Благодаря в и за подкрепата Дари, Илиева, аз така отвреме на време се издухвам, ама знам че нямам избор и пак се стягам Confused Днес сутринта ми писа последно мъжа ми че тръгват от Новоросийск, започвам да го следя в http://www.marinetraffic.com, ама пусто че нямат локатори на всякъде, а ще минават през проклетия залив Sick
Хубав , слънчев ден на всички!!!!

# 286
Добро утро и от мен.Докато не е започнала работата на сериозно викам да ви пиша.
Искам да ви почерпя ,/но не се научих как да слагам картинки/, защото у нас си имам един огромен мъж с име Петър- сина ми..Запазвам си правото за следващия път с нещо натурално.Честит имен ден и на всички останали Петровци.
Стредж ,много се радвам на такива татковци ,защото не всичко трябва да върши жената в крайна сметка ,въпреки ,че много мъже мислят че ни е даденост.Разбира се, че ти е мъчно ,всички сме така ,но трябва да се държим,пък нали затова взехме да се събираме ,че времето по лесно и бързо да минава.Човек има нужда от приятели и другари които да го разбират ,та ние сме си такива , имаме общи интереси.Никой не може да замени "яките гърбове "на мъжете ни и любимия човек ,но..... винаги има едно "но".Няма да се предаваме.
Илиева мерсаж за снимките и благодари на монтажистката от нас.добре че ти се сещаш за тия неща.
 Искам на всички от темата да кажа и да питам най вече- съгласни ли сте всяка първа или последна неделя както решим да се събираме и само да се подсещаме ,че престои нова  среща .Някой вчера го предложи като вариант и лично аз го приемам като добър.
Пишете независимо ,че някой по стечение на обстоятелствата, някога няма да може да присъства.Няма да слагаме на кантар кой колко пъти е отсъствал но е хубаво да сме заедно.
Давайте мнения.
Е ,хайде приятен ден.Мислете си хубави неща ,че живота е хубав!

# 287
  • London, baby
.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 11:32 от viessmanka

# 288
Ехооооо,пак съм аз.
Утре в 18,00 часа имам среща с Добиту на Летния театър .Ако някой иска да пристига.

# 289
Здравейте, дами,
Как се търси кораб в http://www.sailwx.info? По име /нищо не откривам за perelik/ или по някакъв номер?
darito Честит ти именник! Благодаря за подкрепата! По мое скромно мнение и понеже съм попаднала на мъж-злато както казват познатите ни смятам,че във всички семейства трябва да има равнопоставеност. Иначе е мъка! Имам мнооого близък спомен от родителите си и не искам по никакъв начин да се повтаря в моето семейство.
За срещите е много добре да има установен ден, всеки месец, даже не е лошо и място да има определено. И понеже вчера бяхме последната неделя от месеца, нека да остане така! Хубаво ще е заведението да е като вчерашното /с детски кът/, че няма къде да ги оставям юнаците. Пък сигурно има и други като мен, без баби под ръка!

Поздрави на всички именници! Да носят със здраве името си!   bouquet

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 13:41 от streg

# 290
Привет момичета! Съжалявам, че снощи пропуснах събирането, но пък съм съгласна веднага да бъда глобена  Blush За фиксиране на ден от месеца, определен за среща, съм с двете ръце ЗА. Ако кажете последната неделя, добре - тя да е  Peace Нека повече момичета да изразят мнение  Hug

Мим, съжалявам, че ти е тежко от този рейс  Sad То освен с приказки, с какво ли друго можем да те утешим и помогнем, но въпреки всичко сме насреща. Споделяй, пък дано ти олекне! И винаги когато имаш свободно време, звънкай, ще се виждаме, ще се събираме...

Лени, много се радвам за тебе, добре дошъл на моряка, наслаждавайте се сега един на друг!

Илиева, мерси за снимките! Още повече съжалявам какво съм изпуснала снощи  Mr. Green

...Как се търси кораб в http://www.sailwx.info? По име /нищо не откривам за perelik/ или по някакъв номер?

Можеш да търсиш по име или по callsign - на вашия кораб е 9HRZ5
Но явно не е в обхвата на локаторите, че не го намират

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 14:12 от Dobitu

# 291
Здравейте, момичета!
Много се радвам, че се видяхме вчера. Радвам се, че предложението ми срещите да станат традиция се приема. Както ви казах вчера, аз също нямам претенции коя неделя ще се събираме, но някой по-горе спомена, че тази е била последната и нека следваме съдбата. Т.е. предлагам да е ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛЯ. Ако няма никой против по този въпрос, нека минем на следващия - В КОЛКО ЧАСА и КЪДЕ. Давайте предложения! Вчера Илиева предложи в техния парк в Младост - аз съм ЗА. За часа мисля, че 16.00 е ОК.
Darito_71, честит ти именник!  bouquet Да ти е жив и здрав и само да те радва!  Hug
Marka_74, благодаря ти, че ми прави компания до последно.   bouquet Рожденият ден беше на едно заведение на плажа. Бяхме около 25 човека, а може и повече - не познавах всички. Освен рожденничката, имаше и още 3 моряшки жени, които отдавна не бях виждала и познайте за какво си говорихме.  Grinning Охрана в заведението беше Цветан от Биг Брадър. Много странна птица.
Там бяхме до 1 часа, после отидохме на танци в Александър. Хора почти нямаше и ние си избухнахме прилично. Набърборих се на спокойствие с Мистър Али и Камела Паркър. Тръгнахме си към 4, все пак днес е работен ден ... за някои  Embarassed
Streg, твоето момче и аз не го намерих sailwx, но в другия сайт го има http://www.marinetraffic.com/ais/default.aspx?oldmmsi=248115000& … 9/2009 8:20:02 AMМинават покрай Либия, а на 4.07 трябва да са на Гибралтар.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 15:03 от magurka

# 292
Цитат
Streg, твоето момче и аз не го намерих sailwx, но в другия сайт го има http://www.marinetraffic.com/ais/default.aspx?oldmmsi=248115000& … 9/2009 8:20:02 AM Минават покрай Либия, а на 4.07 трябва да са на Гибралтар.

В AIS и аз го следя. Не навсякъде се открива. Понякога изчезва от обхват, понякога се появява. Надявах се другият сайт да е по-редовен. Еееех, супер си беше с Викторията, ама!!! newsm12

Местрото в Младост е добра идея! Нали за там става дума?! Има и къде да се паркира наблизо! Wink

# 293
dobitu и аз така пробвах, ама явно не ги хваща

# 294
  • Варна
darito_71 да ти е честит именник здраве и щастие му желая и добра снаха да ти доведе Crazy,  И ако има други именници честито,А за срещата каквото решите  Peace.Вчера наистина ми беше много приятно въпреки че ми беше притеснено и не бъбрих както аз си знам,Дъщеря ми ме пита вече кога ще е следващата среща а малкия дето ми се тръшкаше там за чипс и накрая го получи сега има афти и се опитваме с мазане да пресечем сериозния стоматит #Crazy,А вие момичета сте страхотни събеседници ,И благодаря на Илиева за снимките,Аз ако бях снимала щяха да си останат в апарата защото не знам как да ги кача, EmbarassedУжасна съм нали,Чао засега и весело празнуване,МИМ горе главата мила може и бавно но времето минава,Особено покрай децата,

# 295
  • Варна
Здравейте, момичета!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

Дари, честито ти именник! Да ти е жив и здрав като камък, да бъде силен и да отстоява на бурите в живота. Много щастие и късмет!
Това за мама:

streg, за същото заведение в Младост става въпрос. И аз съм пробвала този сайт, който пусна ти, но не можах да намеря Верила и го зарязах.

Доби, съжалявам че не дойде, но нищо следващия път ще се видим.

Заведението се намира се в парка, има детски кът, отред има пързалка, катерушки. Само тук съм спокойна за моите хлапета, познават си територията и се движат наоколо свободно. Около парка има винаги къде да се паркира.Това е за тези, които не го знаят.
Аз съм съгласна за последната неделя на месеца. Поемам ангажимента да пазя маса за срещите. Само да не се види на някои от момичетата далече. Казвайте, ако има други предложения, просто по към центъра нямам идея къде има подходящи за деца.

Тази вечер мъжът ми ще минава Панама и ще го гледаме. Стискайте палци да не зацепи пак сайта като миналия път!

# 296
Здравейте момичета, благодаря за милите думички,знам си аз кой ще ме  разбере, за това и тука си изказах мъката Sad
С две ръце съм за срещата - мисля че и мястото е добро, само да потвърдят и тези , които са от другия край на Варна. А ако знаете сайт , където се вижда повече от http://www.marinetraffic.com/ais, споделяйте!
Лека нощ и сладки сънища!

# 297
Здравейте и от мен,аз както казва Тутуне съм на нокти от нетърпение GrinningДнес в 4:30 ме събуди котенцето и си говорихме по телефона до 6 сутринта Grinning
Дари честит именник,а за утре аз сигурно ще дойда
Сега съм нощна и всичко ме изнервя.Принтера ми се счупи,а имам да вадя 1 милион справки и сега ги прехвърлям една по една на дискета до друг компютър откъдто да ги принтирам-кошмар.И тъпите туристи днес са особено изнервящи.Аз по принцип много си обичам работата,но днес не мога да ги понасям Mr. GreenОх да минава и утре и да си гушкам съкровището вечеее Heart Eyes
След последната нощна,когато се пребих като куче съм много щастлива,че не посинях Mr. GreenОх я да взема да фрасна аз една мента и да се тръшна на някой диван,че нещо ми се доспинка
Айде лека вечер русалки.На всички чакащи много обаждания и смс-и

# 298
  • London, baby
Момичета, имам едно питане. Знаете ли фирми, които наемат на работа на нефтени платформи? Координати? Знам само за К.РИС.

# 299
Аз само влизам да се оплача-толкова ме е яд #Cussing outТрябваше днес да си дойде и съм скокнала от 8 часа,а преди малко ми писа,че автобуса му е чак в 8 вечерта и ще си дойде утре #Cussing outСега ще ми се смеете за 1 ден,че се ядосвам,ама така се бях настроилаааа Sad

Общи условия

Активация на акаунт