Съпруги,чийто мъже пътуват 9

• 29 174
  • 438
  •   1
Отговори
# 270
Добър ден, морски!
Анито, стискай зъби  Wink  още малко остана...
Радвам се, че ти и Леночка скоро ще бъдете много щастливи!
Ангелски крилца, винаги можеш да разчиташ на мен, а и на всички останали!
Насреща сме! Не се притеснявай, че ще ни развалиш дните - затова сме тук  Hug  Hug  Hug
Приятен ден на всичики, и много, много усмивки!

# 271
Dobito и mim_d, мерси за добрите думи!   bouquet

Илиева, радвам се, че се запознахме наживо! Simple Smile

lenochka, радвам се, че съм ти била полезна. Embarassed

lenochka и АНИТОО, късметлийки сте вие! Желая ви незабравими посрещания!!!  Hug

darito_71, напълно си права! Аз съм двоен агент. И в КГБ, и в ЦРУ съм на хонорар. Вече съвсем съм изперкала явно, защото взех да изпращам на съпруга ми снимки на пристанищата от Google Earth, а той ми казва на кои точно гентрита са застанали. А след онзи случай, който бях описала по-нагоре за координатите на кораба, следващия му емейл започваше горе-долу така:
"...... Намираме се на S 15.35 E054.67.... "(не помня точно цифрите). Явно ме поднася вече ....  Grinning
Но какво пък. На мен ми е забавно!

Angel ^ wings, защо си тъжна?  Sad

# 272
  • Varna
Алууууууу, Русалкитеееее Hug
Едва днеска имам безжична вразка във прословутия  хотел на Бай ви Доган. Тука вали от както сме дошли и не можем да хайманосваме след обяд засхтото до обяд Бате има процедури ама маината му мене ми е гот защото сам си със него newsm47
На magurka i na Nedelcheva wavey
ANGEL WINGS newsm59  bigdance2 newsm38 Gift със закаснение
На вси4ки 4ака6ти -Весели ви о4и4ки smile3503

# 273
Здравейте на всички дами днес бях на работа и доста се поуморих всьшност аз работя в магазин за козметика и за нашя изненада имаше работа а пьк и имахме много стока за оправяне Simple Smile

# 274
  • В море от любов
Здравейте и от мен. Grinning
Добре дошли на новите русалки.  bouquet
Аз напоследък нямам никакво време, само успявам от време на време да седна и малко да ви почета.. Тези които са на морето, как е положението при вас Laughing, става ли вече , че моите бесове напират да ходим на моренце. Mr. Green

# 275
  • Варна
Добро утро мадами,Делтичка май пак е купон около тебе само приятни емоции ти желая на почивката,АНИТООО още малко остана и сигурно вече си на нокти от чакане,Лени хайде вече честита ти радост и весели очички,То голямо чакане беше ама му се видя края,ivaaa ние ходихме 3-4 пъти на плаж ама водата е студена имай го в предвид за дечица,Хайде чао засега

# 276
  • Варна
Здравейте, девойки!

От чакащите има затишие, дали се посрещнаха? Чакаме новини.

Днес бяхме на плаж, водата е супер. Моите жаби не излязоха, накрая трябваше да ги набия за да излязат. Едното диване си поряза петата на мида и сега е бинтован. Утре пак сме там, да лекуваме раната с морска вода. Каката на обяд замина на фестивал в Албена, утре е с оркестъра в Бургас и ще съм двудетна на плажа.

Да не забравите утре за срещата!

Лек и прохладен след обед!

# 277
Здравейте и от мен.Днес цял ден съм на вилата и поради факта че бях укосмена като Кинг Конг ,не ходих на плаж а на кола маска.Добре че козметичката ми е супер та не се наложи да изтърпя изтезанията от Бастилията.Утре няма да пропусна да се топна във водата на плажа и ще бързам да се прибирам за срещата.
Масата е на моето име,ако някой подрани, но ще бъда точна.
Поздрави на всички. Hug

# 278
  • Варна
 Добро утро,Хайде ставайтеееееееееее,    Приятна закуска,Аз днес станах  в 6,00ч,да закарам моето момче на работа за да остане колата при мен че и аз да дойда на срещата така че бройте и мен с 2 деца,Дано има и други с деца че малкия да играе,Чао засега

# 279
Ха здрасти Laughing - "щастливи очички" докладват: снощи си посрещнах момчето на автогарата - беше на автопилот, милият - то Бомбай/Индия/, то Хамбург, то София, че накрая Варна Mr. Green - пусти икономии на БМФ - ако можеше и през Исландия щяха да ги прекарат....Вечеря набързо, други работи набързо Wink/беше умрял за сън/ и нанчо, до преди малко Laughing Живо и здраво ми е момчето, уморен е, но сега ще го оставя да си почива - никакви ремонти и тем подобни.... Twisted Evil Поздрави от мен на всички русалки, специални благодарности от половинката/за координатите и разбирането/ - за тази среща няма да мога, но за следващата се надявам, че ще успея Laughing Лек ден и целувки  Hug

# 280
Здравейте момичета, още ли сте на среща??!! WinkАз я пропуснах този път, но нямаше- как  водата беше чудна, изкарахме до към  17 часа на плажа, после до като стегнем багажа и се приберем от Фичоза...  Който е бил  там нека разказва, а аз  обещавам на другата да съм първа Simple Smile
Весели очички,Лени! Почивайте си взаимно и се радвайте един на друг - от това по-хубаво няма!
А на мен тази вечер ми е много гадно - много ми липсва моето мъжле, може би защото се чухме днес от Новоросийск и ще имат дълъг преход , над 30 дни, ще ходят до Китай... или просто защото са ме налегнали черни мисли- лято е, всички около мен са в пълнен състав- деца, мъж...а аз си кукувам самичка Sad...

# 281
Здравейте и от мен много ми се искаше и аз да дойда но се разболях от летния вирус.Ние с Тутине се познаваме и тя ми каза за сьбирането.Надявам се да сте си прекарали добре.Даже бях обещала на синаси даго водя на праж но както се разбира неможах да сгигна до там добре че чичому го заведи. благодаря на милите дами за поздрава delta_delta и ivaaa и разбирасе на всички останали. Hug Hug Hug Laughing

# 282
Здравейте, здравейте!Ей страхотни сте всички дошли и недошли на сбирката.Сигурна съм,че тия дами дето не можаха да дойдат следващите пъти ще бъдат с нас.Да ви кажа изкарахме си суперско.Просто с всеки изминал ден започвам да си затвърждавам мнението ,че не сбърках с членството си във форума.
Да ви кажа ,че на Илиева близнаците са абсолютни сладури и страшно еднакви.Гледах ги близо 10 минути и не можах да намеря никакава разлика. Имам един грях да ви призная ,нали си споделяме та навремето когато бях бременна съм се молила да нямам близнаци щото имаме в рода."Боже, викам как ще ги гледам".Ужас.ГОЛЯМА ПАТКА СЪМ БИЛА.Страхотни са .Да са живи и здрави.
Лени щастливке,радвам се че си имаш радост в къщи ,язък за притесненията ,ама явно всички сме така.
Мим_д, никакво падане духом. Та ние за какво сме.Имаш на кого да се опреш.Приятели с които да излезеш.Всички ние в даден момент от годината сме като теб.И аз като се съберем ,викам си - всеки с мъжа си ,аз като някоя изтепосана.Ама щом ми се обаждат и искат да съм с тях значи им е готино на хората.Айде стига аз пък на Нова година и Коледа ще  съм сама.Още от сега ми е мъчно ,но знам че никой няма да ме остави сама.И сама да съм ден като ден какво да правим - СЪДБА.
Неделчева80 ,и аз очаквах да те видя на срещата, но следващия път не се коси ,важното е да си здрава.
Доби ти си глобена знаеш къде ,така че ще ми е драго да се видим.
Ако имате нужда от разследване и информация търсете Магурка- Страхотна е ,страшно находчив човек.Радвам се, че се запознах с нея, Тутун и Стредж.Моля за извинение ако съм сгрешила псевдонима на мамата на онова голямо сладурче най -малкото в компанията.Абсолютен бузко и през цялото време си игра даже не занимава мама,  а няма повече от две години. Ако беше моя племеник,който е на две години, щеше да разкаже на майка си играта .

Е ,целувки и прегръдки за лека нощ, ако ми щукне нещо пак ще пиша.

# 283
Ето ме! Приспах го бузанчо вече! Защо навън и в яслата са такива послушни моите и двамата, а в къщи ела да ги видиш, особено като са заедно!
Беше ми изключително приятно да се срещна със сродни души.
Особено ми е кофти да съм сама, понеже това ни е само 2-ри рейс, пък и така бяхме свикнали все да сме заедно, той толкова много се грижи и за децата /чак му е излязло име в квартала Wink/, страшно много ни липсва. Малкият като се удари или падне и се разреве не вика през сълзи "мамааа", а "татииии". Laughing
Ще вървя да положа морно тяло до мъника и аз!  Лека нощ! smile3524

# 284
  • Варна
Здравейте момичета!

Лени,весели ти очички. Радвам се, че си посрещна моряка жив и здрав. Радвайте се един на друг и си направете едно незабравимо лято.
Неделчева, добре дошла в нашите редици,ще се радвам следващият път да се запозная и с теб.
Мим, дръж се здраво и никакви черни дупки. Наистина е лято и го направи супер приятно за теб и децата. Аз отдавна съм претръпнала и не ми прави впечатление, че ходя като разведена с една сюрия дечурлига по улиците, а другите си се разхождат хванати под ръка.
Срещата мина страхотно, времето пак не стигна да се наприказваме. Надявам се следващият път ще се съберем всички от темата.
Благодаря на Дарито за организацията, мястото беше супер подходящо, ние се видяхме и децата играха на воля.
Ето и снимки от срещата,направени в последния момент:
http://www.album.bg/ilieva70/albums/92091/

Общи условия

Активация на акаунт