Страшни сте, на другата среща съм с вас!
Благодаря в и за подкрепата Дари, Илиева, аз така отвреме на време се издухвам, ама знам че нямам избор и пак се стягам

Хубав , слънчев ден на всички!!!!

За фиксиране на ден от месеца, определен за среща, съм с двете ръце ЗА. Ако кажете последната неделя, добре - тя да е
Нека повече момичета да изразят мнение 
То освен с приказки, с какво ли друго можем да те утешим и помогнем, но въпреки всичко сме насреща. Споделяй, пък дано ти олекне! И винаги когато имаш свободно време, звънкай, ще се виждаме, ще се събираме...
Да ти е жив и здрав и само да те радва! 
Рожденият ден беше на едно заведение на плажа. Бяхме около 25 човека, а може и повече - не познавах всички. Освен рожденничката, имаше и още 3 моряшки жени, които отдавна не бях виждала и познайте за какво си говорихме.
Охрана в заведението беше Цветан от Биг Брадър. Много странна птица.

.Вчера наистина ми беше много приятно въпреки че ми беше притеснено и не бъбрих както аз си знам,Дъщеря ми ме пита вече кога ще е следващата среща а малкия дето ми се тръшкаше там за чипс и накрая го получи сега има афти и се опитваме с мазане да пресечем сериозния стоматит
,А вие момичета сте страхотни събеседници ,И благодаря на Илиева за снимките,Аз ако бях снимала щяха да си останат в апарата защото не знам как да ги кача, 
Днес в 4:30 ме събуди котенцето и си говорихме по телефона до 6 сутринта