Отговори
# 255
Добро утро! За мен е обед вече де. Тази нощ Емануела спа спокойно без да се събуди до храненето в 6.Много е спокойна душицата като е нахранена и затоплена.
Качих снимки в албумчето-безименни,това е тя.Както винаги техниката не ми е сила.
Днес ще ми махат копчетата от операцията,дано не боли.
Детската лекарка ще идва да ми обясни разни неща за бебка и да ми каже колко трябва да яде,да наддава и т.н.

# 256
Добро утрооо...
и аз ставам рано, но гледам да свърша някоя къщна работа и да сготвя докато е хладно.
Чета внимателно кой какво чувства и преживява, като Somebody, защото грам идея си нямам нито какво ще боли, нито нищо.. Embarassed малко ме хванало шубето . Хубаво е като имаш опит, като Катето например!!!
Катя и аз съм така - все едно 2 дни съм стояла на шпагат - казаха че е таза и кокали и незнам какво си дето се разтягало...
ЧАКАМ НОВИ БЕБЧЕТААА....ХАЙДЕ МАЦКИИ

# 257
Ко туй нещо?! Аааа
Рая сега ще сложа Емануела на първа стр. точно се чудех кое е това безименно бебе! Grinning

# 258
Момичета, ако на някой му трябват капки Инфакол има едно момиче, което има 6 кутийки неотваряни, донесени са от Англия, но са й останали. Срока на годност е до 2010 г и ги дава по 15 лв. Аз си поръчах 2, но остават 4, ако някой иска да ми пише и ще му дам координати.

# 259
Добро утро Simple Smile

Честито на рожденниците на Катя и Greenlife

Moni, Edno Momiche и takanat - аз да се отчета, че вчера забравих:

За столчетата на Maxi Cosi. Ходих до магазина и разпитах. Възглавничката, която се поръчва и е 30 лв (оградената в червено), и някой беше пуснал линк не върши изцяло работа. Трябва да сложите отделно една пелена под дупето (ограденото в зелено), т.к. възглавничката обгръща само главичката и чупката при дупето си остава. Жените в магазина са много любезни и казаха че няма проблем да отидете на място и да измерите колко е дебела и голяма долната възглавничка и да си измислите нещо да си приспособите.Тя също може да се поръча при тях, но за разлика от другата тази се чака окло 2 месеца.

# 260
Добро утро!
На Бубичка, Лилито, Михайлова, Алиен, Дари и всички други, които са преглед/запис днес - всичко да е наред.
На Ins -  fingerscrossed
На Катя и Greenlife - честити рожденици, живи и здрави да са! За протокола - на 27 май 927г. е починал цар Симеон Велики.
Мариетка, Емма и кака и са много красиви и фотогенични!
Ани, виждам, че си тук още.  Wink
Somebody, спокойно - и част от тапата да е, вече сме на финалната права, знам, че ще се консултираш с Доктора!
Aya, а ти ме разби просто! Аз по принцип си ти се възхищавам от къде я намираш тая енергия - много бременна и с двама юнаци, ама и палачинки, чистене, пране, гости рано сутрин ... Направо ме караш да се засрамя като ме хване мързелът!  Embarassed А песничката е трепач - от серията "Фолклорен еротикон" има страхотни бисери просто. Пак за протокола - като една от най-стари песни от този цикъл се счита "Дирла, дирла дишка, мома свири на ....'
Ехеее, не мога да се включа - 7 нови отговора. Пускам сега и се връщам да чета ...

# 261
Благодаря Франческа Peace

# 262
Райчееееее,значи твоята малка Ема прлича на МОникаа:) Цяла нощ се чудя кое е това бебе ,аххахах Simple Smile  Нали си закачила само 1 снимка от родилното, увита в пеленки ? Simple Smile

Лил' еее разбрах те аз:)

# 263
Добро утро.

Имам едно питане, което от няколко дни ме занимава - според вас има ли зависимост между болезнен цикъл и по-болезнено раждане?  newsm78

Аз тези дни като вървя само вкъщи, май изобщо не ускорявам процеса на излизане на малкия. Да взема да поразместя някоя и друга мебел, белким се сети, че му идва времето...Може да отида да помогна на братятя от пл. Македония, че и някой лев да изкарам  Mr. Green

greenlife, честит рожденик. Все така да те слуша и помага, а днес да си изкарате много весело.

С целия си акъл снощи преид лягане влезнах в някаква тема за това как са се чувствали майките преди първото раждане. Имаше много позитивни постове, ама имаше и няколко, които направо ме отчаяха. За какво ми трябваше, отиде ми целият кураж отново на вятъра  ooooh!  Да знаете да не я четете тая тема...

# 264
Гъди- на въпроса не мисля 4е има зависимост, аз съм имала болки при цикъл само първите два три пъти и след това никога не ме е боляло, е тези болки сега дето имах9 то4но като бях на 15, ми идесхе да си изкъл4а кръста 4е да мине) не мисля 4е ако имаш по-болезнен цикъл ще е по-болезнено и раждането, по-скоро няма да ти е толко 4ужда болката.  Peace

# 265
Lil_Vixen, дано. Защото на няколко пъти съм имала невероятни болки и все се шегувах, че сигурно като раждам, по-малко ще ме боли. Ама никак добре не съм се чувствала тогава, това е лошото  Crazy  А и пийвах по едно аулинче и след 10-15 мин. ми минаваше...

Вече имам нова болежка - два зъба  Mr. Green Болят ме като при кариеси. А поне единият като го погледна, няма черно като при кариес, а бяла пломба. Май с лимоните ги поувредих доста...

Забравих да кажа, че новите бебета са мноооооооооооооооооооого хубави  smile3521

# 266
Говорих с лекарката ми, беше много лаконична,  дори и да  е тапата- ти си вече в 9-ти месец с голямо бебе, няма страшно- нито ме викна да ме види ,нито нищо, сигурно щото  и казах, че не ме боли изобщо корема!! #Cussing out

Аз междувременно се изкъпах,  обръснах се доколкото можах, стегнах напълно багажа -абе кук-ку съм си, ама да съм подготвена, ако случайно тръгне, Андрей си тръгнал  и до 2 часа ще  е при мен, не че съм тръгнала да раждам, ама нали  и той иска да присъства на раждането, да не изпусне моментаааа, ако  е днес Mr. Green На мен ми  едно ведро на душата, както каза и Франчи, значи има шанс до 10 дена да се срещнем с Андреа и това ми звучи много добре, отколкото в периода 22-27 Heart Eyes

/само да добавя, че докато съм била в банята да се плицикам и да си правя интимната прическа,  а тя ми отне бая време Mr. Green Андрей  ми  е звънял 10 пъти и се шашардисал, да не би да съм тръгнала да раждам и затова си тръгнал по спешност/ Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 10:49 от somebody

# 267
  • София
Привет и от мен! Постоянно надничам за хубави новини и нови бебета. Честито на всички!  Всички бебчета в албума са страхотни newsm10
На мен последните дни нещо хич не ми върви. В петък в най-голямата жега доста обикалях и в събота се събудих със страхотно подут глезен, напукани капиляри и кръвоизлив на самия глезен колкото юмрук. Та цял ден стоях  с вдигнат крак и лед. След което реших че слетобяд трябва да почна да кихам и кашлям, и след като два дни провеждах самолечение без резултат, отидох на лекар и диагнозата е остър бронхит newsm45. Сега съм на антибиотик Зинат- уж четох че е абсолютно безвреден, но така ми се е стегнало всичко. Ако имах търпение, може би щях да се оправя без лекарство, но тъй като термина ми наближава не ми се искаше да ходя сополива и кашляща в болницата. Хубавото е , че бебето ме изчака да се пооправя, та сега вече може да излиза- давам му зелена светлина. smile3525. И тъй като ми остава по-малко от седмица до термина, вече всички ми звънят и питат дали не съм родила, което почва да ми става досадно. Другата теория която слушам е , че при момчетата се преносвало, така че ще родя след термина.

# 268
somebody, на мен преди около 10 дена ми падна една доста стегната, бяла слуз без кръв - точно както ти я описваш, която според мен беше част от тапата. Оттогава нищо. Така че е съвсем вероятно да има още много време...

# 269
  • София
Добро утро, момичета  Hug

Леле, какво събуждане ми направи Aya само - голям смях. Стана ми едно хубаво, приповдигна ми се настроението.

Тази нощ ставах на всеки кръгъл час да пишкам до 5 часа, после затворих прозореца, пуснах щората и до 9.30 му ударих един здравословен сън. Ех, колко е хубаво "понякога" да можеш да се наспиш......

Франческа, как си бре адаш?

Greenlife, честит рожденик! И моята майка има този навик, звъни на рождения ми ден точно в 7.10 сутринта  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт