Отговори
# 225
Добро утро и от мен !

И аз от рано, рано както обикновенно съм будна, сега тъкмо събудих и майката на Андрей за работа и сега ще и правя компания, докато си пие кафето, ама междувременно да видя какво става във форума! smile3521

Мариета79, много сладичка и втората ти дъщеря, и намирам голяма прилика с първата! Heart Eyes

# 226
Много актуално... NO COMMENTS:  tooth

http://vbox7.com/play:f8d03f79Описание
орк.Бриз - Ко е туй нещо

Леле, мале, ко е туй нещо, дето мяза на онуй нещо?
Дупки прави, багер не е,
вълна има, овца не е,
семе хвърля, сеяч не е,
с едно око, кьорав не е,
гем си има, конче не е.
Леле, мале, кой туй нещо?

Леле, мале, ко е туй нещо, дето мяза на онуй нещо?
Кабарясва, мая не е,
право седи, чирак не е,
радват му се, бебе не е,
целуват го, мома не е,
корен пори, хируг не е,
шкембе стържи, касап не е.

Корен има, дърво не е,
цеф си има, пушка не е,
вода пуска, чешма не е,
в дупка влиза, гущер не е,
от дупка излиза, змия не е,
здраво търка, пила не е,
сирене прай, мандра не е.
Леле, мале, ко е туй нещо?

В слива седи, костилка не е,
запретва се, ръкав не е,
надува се, гайда не е,
кокал няма, охлюв не,
лава хвърля, вулкан не е,
тъмно дири, къртник не е,
бели прави, дете не е.

Слабичко е, шекер не е,
глава има, човек не е,
багаж мъкни, хамал не е,
в тъмно вижда, котка не е,
басма цепи, и нож не е,
брада носи, то поп не е,
голо ходи, теляк не е.

Яйца мъти, клочка не е,
втвърдява се, кипрпич не е,
от сън буди, петел не е,
хайвер хвърля, риба не е.

Леле, мале, какво е туй,
кой го познай, халал да муй!

========================

Добро утро, Somebody - започвам да броя кой е станал и кой не Mr. Green

# 227
Добро утро и от мен.
Днес и аз съм от ранобудните Laughing
То не е само днес, от известно време сън не ме лови вечер, а сутрин ококорена рано рано.
Днес следобяд съм при доки (дочаках го да се завърне от командировката и сега спокойно мога да раждам вече) и ще определяме датата за секциото newsm53
Дано да я дочакам . Имам чувството че по рано ще ме хване раждането. Не смея и да ям вече, че нали ако  съм хапнала и ме хванат болките до 6 часа неможе да ми сложат упойка и може нормално да се наложи да родя Grinning
Много сладки са тия юнчета беее, гледам снимките и се просълзявам. Пу пу Сладури Hug

# 228
Добро утро на всички раннобудни. И мен вече взе да ме люлее предстартовата треска макар че ще раждам за втори път.И аз по цяла нощ се въртя и спането ми е мисия невъзможна.Ама още малко остана.Така ми се спи по корем ...........smile3507

# 229
Добро утро.
Майката на моя мъж реши, че трябва да му звънне в 6,30 сутринта да му честити  Crazy - тогава е роден. Шегуват си се двамката. Той не и вдигна (знам кой е защото и преди го е правила тоя номер) но аз бях до тук със съня. #2gunfire Предни години се обръщах на другата страна и заспивах, ама сега... а как ми се спи.

# 230
 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
 Aya ,благодаря ти че ме събуди по този начин.Най-малко това очаквах в 7 сутринта smile3532  Каква дълбока творческа мисъл е проявил авторът на текста smile3555
 За предстартовата треска - според мен най-големият вредител е самовнушението smile3538Аз съм яко във филма и перколясвам,особено нощем  perko Напълно разбираемо тук обсъждаме предимно болежки,контракции,разкрития,а вече и толкова родили мами имаме  babyНяма как човек да е равнодушен и да ме му пука...
  Днес ще стискаме много палци за Анито и Инс    fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Дано всичко е леко и безпроблемно .
   На всички мами с бебчета и бебелани 2 и 3 в 1,пожелавам един страхотен ден!!! lovekiss

# 231
Оффф изпратих си гостенкатааа, голям кеф smile3508

Aya, убийствен текст има тази "уникална" народна песен!!  yesyes

Greenlife да ти е жив  и здрав рожденника и много ,много да ти помага с отгллеждането на бебето!! newsm59

# 232
Добро утро!
Аз пак се събудих в 3 часа и съм заспала някъде към 5 часа, но от 6,20 съм вече станала. Лошото е че събудих с моето въртене и ставане и Сара и тя будува около 2 часа с мен.
Сега ще се оправям , че от 10ч съм на запис на тонове в ТК.
Стискам палци на Анито и на Инс, а и на другите, за които днес ще е деня!

Бебенцата в албумчето са мнооого сладки!!
Greenlife, да ти е жив и здрав рожденника!

# 233
Добро утро момичета Hug
И аз ставам всяка сутрин в 6.30ч.но защото детето трябва да ходи на градина и докато закуси и се на мотат с татко си да тръгнат ooooh!

Aya направо ме разби с този текст  Joy hahaha

Greenlife да ти е жив и здрав рожденика и скоро да го дариш с най-прекрасния подарък newsm30 newsm59

Момичета аз днес на обяд съм на преглед и ще видим бебка,дано всичко е на ред с плацентата и водите че предния път като ми казаха че се калцира преждевременно малко се стреснах Rolling Eyes

# 234
Greenlife да ти е жив и здрав рожденика и скоро да го дариш с най-прекрасния подарък newsm30 newsm59

Благодаря мацки, ама няма да е днес подаръка  smile3534   Wink

# 235
  • Плевен
Ехооо, благодаря ви момичета, ама не съм родила още. Ей ме на, тук съм. Имам си постоянни болки ама не са на контракции ами постоянна. Чакам си включването, но не е гаранция.
А пък и довечера е финала на Шампионската лига и ми се ще да си гледам мача вкъщи, а не в болницата. Но то това си е божа работа, до довечера има много време  Mr. Green

Айя, какво правиш с този текст бе момиче, от смях ще ми се увеличи разкритието  Joy

Мариетка, добре завърнала се и ти  Hug Чакаме разказ и новини около вас  Heart Eyes

Бубичка, Михайлова, успех днес на прегледите. Стискаме ви палци  Praynig

Грийн, Честит ти рожденник!

Лейла, Дари и другите, които ме мислят, БЛАГОДАРЯ ВИИИИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 236
Добро утро и от мен!
greenlife, честит ти рожденник. Да е жив и здрав и мноооого да те слуша Wink

Аз отивам на ЖК.
И да ви се оплача - през нощта се събудих със страшен сърбеж по краката /нали вчера бях на кола маска/ и като ги погледнах свят ми се зави ooooh! Целите са подути, със ситни пъпчици и отекли. Явно съм направила някаква алергия и сега ще отида и на кожен да ме види. Чак съжалявам, че се обезкосмих Sad Моля се само да не е опасно за бебето

# 237
здравейте момичета Hug

Aya  Laughing яко Laughing

Честито на мамите, които пропуснах Geraldine, nana7504, tainstvena_f,  Jana Georgieva

Greenlife да ти е жив и здрав рожденика  Hug

И аз днес съм на запис на тонове и насреща с акушерката от Шейново, да видим дали ще се харесаме Laughing

Нищо не съм прала и гладила за бебето, чудя се къде да ги сложа като ги изгладя, не сме взимали креватче и скрин още, в пликове не ми се слагат, май ще ги изпера пък гладенето ще го оставя на майка ми.

# 238
Добро Утро "поспаланки". На мен пък тази нощ ми беше най-хубавата от три месеца на сам- легнах в три и само с няколко събуждания успях да спа до 9. Дано тази нощ е добра 4е в 11 ни идват гости да гедат ма4а, а ние с жените и децата- на басейна  Party, абе в най-лошия слу4ай ще спя в басейна на лаунджъра.

Грийнлайф- Честит ти рожденик( сори за свекървата ти) моя мъж е инструктирал вси4ки 4е не спя добре, да не кажа вобще и да не звънят преди 5 след обяд, ако няма нещо важно,

# 239
Добро утро на всички станали. и аз от 2 дена съм с контракции и болки особено вечер въпреки хапчетата, които пия. доктора ми каза да вървя за задържане да лежа, макар че ако наистина е тръгнало нищо нямало да го спре. Аз му казах че ще увелича дозата на гинипрал и магнерича и ще стоя вкъщи докато мога и за сега нещата са под контрол но да видим до кога,утре влизам в 9тия. Ще ходя и при него но освен да ме мери и тегли едва ли ще има друго, ще питам само кога да спра хапчетата. и аз нямам търпение вече че се измъчих ама още малко остана. лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт