Отговори
# 210
Нее Гъди няма да е днес,макар че хем ми се иска вече хем ме е страх че още е рано за бебчо да излиза

# 211
Добър ве4ер маменца,
исках да ви дам един линк който мисля 4е ще ви е полезен, като му дойде времето да се от4итат контракциите.
http://contractionmaster.com/
(само дето трябва да се измерват от на4ало до на4ало, но това е лесно да се сметне, поне можете да следите запо4ването)

Друго исках да споделя: тук термина се определя по последен менструален цикъл, понеже размерите на бебето варират и докато по размери е +/- 2 седмици го смятат за нормално( раждане се смята нормално между 39-41 седмица)защото дори и при разли4но дълготраене на цикъла, овулацията не се знае кога то4но е настъпила, пък и киселиността на влагалището и куп др. фактори. Ето ви най-то4ният калкулатор онлайн. А да и по обяснения на моята докторка(която е една от най-добрите в един от най-реномираните квартали- тук така се съди колкото по-скуп квартал толко по-добри професионалисти пр. Бевърли хилс)
http://www.babycenter.com/pregnancy-due-date-calculator

# 212
Аааа Искам да благодаря на Славена за посещението докато бях в Майчин дом , много ме трогна . Прегръщам те  Hug Hug

Heart Eyes
 Гледам, че вече използвате количката - лесно ли се бута с такъв красив мъж вътре Grinning

Хихихих , ще видим , засега ползваме само зимния кош , не съмя бутала все още ... но зимния кош ми върши перфектна работа , тъй като го слагам до мен като спи и не ми се налага  да ставам , че и без това ми е още трудно ставането  Blush Blush

Благодаря ви момичета за комплиментите спрямо нашия син , ще му ги предам  Mr. Green Hug Hug

# 213
# 214
michelle_varna снимката не се отваря

# 215
Влез( не само с парола, ами и с юзернейм,) и ще се отвори

# 216
На снимката има дата 23. Май, 15:58 ч. Simple Smile ПИтам,защото предната снимка е а моята Моника и 2-те бебчета си приличат ,хехехе Simple Smile Според мен де.. Simple Smile

# 217
  • На високо
Съжалявам, че в бързината и заплесията си забравих да честитя абитурентката на Албена и малкия рожденик Килиан на Катя!!!!
Да са здрави и само прекрасни неща да ги очакват занапред!
Пак се извинявам за пропуска! Embarassed

# 218
На снимката има дата 23. Май, 15:58 ч. Simple Smile ПИтам,защото предната снимка е а моята Моника и 2-те бебчета си приличат ,хехехе Simple Smile Според мен де.. Simple Smile
Има нещо, но определено и двете са сладки бузанки  smile3522

# 219
Здравейте мами  Simple Smile.
Влизам набързо да честитя на всички мами,които гушкат вече своите бебоци.Да са живи и здрави малките бебенца и да радват  мама и тати  Peace.
На всички мами на които им предстои да се срещнат с бебенцата си пожелавам успех  thumbsup
Ние от вчера сме си вече вкъщи,сега ще  сложа снимки в албумчето и на нашето момиченце,а при първа възможност ще пиша повече.
Ееех толкова се радвам че сме се сдобили с толкова много бебенца  baby_neutral  Hug

# 220
 newsm03 тъкмо се нахранихме Simple Smile това нощното хранене ме убива Simple Smile ИСкам да се наспяяяяяяяяяяяя  smile3521

# 221
Мишел, няма ли да се опиташ да спиш? А беба сега само яде и спи ли или си поиграйва през деня между храненията?

# 222
Добро утро  Hug

Е няма по-голяма кукувица от мен тази сутрин - легнах си към 1:30 след третото събуждане в 5:15 (от Бобо с истеричен рев) не можах повече да заспя  Shocked. А ми се спииии... Tired Не знам как съм жива с тия 3-4-5 часа сън на денонощие  ooooh!

Бебенцата ни са супер - много е приятно да ги гледам и все повече ще стават.  Heart Eyes

Мишел, онова бебе и аз си помислих, че е твоята Моника  Crazy

Чакам с нетърпение развръзката около Инс и Анито  baby_neutral baby_neutral
Дали ще има и други нови мами днес ... Thinking Аз не знам защо си бях втълпила последните два дни, че нашата мома ще реши днес да се появява на бял свят  newsm78. За сега признаци никакви, но и денят тепърва е пред нас  Whistling

Отивам да бъркам смес за палачинки - поканих си една приятелка на кафе (чааак от 9ч  Laughing) и палачинки, която също е бременна, но ще ражда юли и то за първи път. Аз ще я просвещавам по въпросите с края на бременността и раждането  newsm08

# 223
Aya, не си само ти кукувица от рано - аз съм от 6:06 будна Grinning. Нещо ме хваща и мен предстартовата треска, по цяла нощ се въртя, а имам още 2 седмици до операцията...

# 224
Хах  Laughing Май на това му се вика гнездене  Crazy. Направо преливам от енергия и само си търся какво да правя. Забърках палачинките (без миксер да не будя зайците), пуснах пералня, разчистих си три чанти от разни листчета и какви ли не глупости и сега си мисля с какво да продължа - луда работа  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт