Наближава Денят на детето, на БУРГАЗлийче разтуптява сърчицето - 81

• 16 996
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
И моя Мистър е малък. То това май е за мола някаква реклама. Там ще правят конкурса...
Мислех нещо из центъра дали няма да има.  newsm78
Друг път съм виждала разни концерти и програми на Охлюва, ама тогава пък дете нямах ... Crazy
Та с дежурните сладолед, балон, играчка и евентуално Мак Доналдс, се чудех какво още мога да му предложа за празника.

# 76
Като се прибирах чух в колата реклама,че ще има конкурс " Мини Мис и Мини Мистър". newsm78
Ама нали моите Мис-ки не влизат във възрастовата граница,не се заслушах...Е,не ви бях много полезна,но само това се сетих. Thinking

Рекламата май е за "конкурса" в Мола на 31.05. Там ще има мини мис и мистър, водещите щели да са двойници на Спортакус и Стефани. Това ми стига, за да НЕ присъствам  Laughing

Уиш писали сме заедно. И да те питам сандали намери ли? Аз купих едни колкото да не е бос, но още се интересувам къде има прилични модели

# 77
Писах писах преди час и компа ми заби. Сега пак. Simple Smile

Хубаво Цветенце, Честит Рожден Ден!   bouquet
Пожелавам ти здраве и да запазиш младия и свеж дух, който имаш!   bouquet

maimp, така както описваш сина си, ми се струва, че е индиго дете. Потърси литература по въпроса, ако ти е интересно. Аз каквото съм чела и гледала си мисля, че той е точно такъв. Трябва да улучите областта, в която ще е върха- спорт или изкуство или нещо друго. Почувства ли се в свои води, ще има големи успехи и ще видиш как ще се промени. Просто го наблюдавай за момента. И наказанията...мисля, че не са подходящи. По-скоро говорене и неща, които е описала Фльор т.е. приложна психология. Това ти го казвам от опит.  Wink Маги също е буйничка, своенравна и неконтролируема на моменти. А и са на една възраст с Васко. Отделно сините очички, които имат и двамата.  Laughing Следващият път, ако ще и на челна стойка да се пусне по батута. Остави го. Така привлича внимание. И го запиши на карате.  Wink Със сигурност няма да се пръкне криминален, а ще бъде по-уверен в себе си. Simple Smile

# 78
 Aз на моите деца им се карам мнооого рядко, не ги наказвам.Така е защото прекарвам с тях много малко време.Даже и ми викат "бабо" понякога. Embarassed А иначе много им е интересно да говорят глупости, той баткото в училище се образова и малкото като папагал след него.И голяма радост, викам им, след време ще ви е срам като ви разказвам какви сте ги ръсили, ама сега не могат да разберат.И много се сърдят беее, за най-малкото, няма оправия. Simple Smile

# 79

Уиш писали сме заедно. И да те питам сандали намери ли? Аз купих едни колкото да не е бос, но още се интересувам къде има прилични модели

И аз така! Взех едни, уж естествена кожа и отвън и отвътре, от едно магазинче до тоалетните. Шях да пиша и забравих. Не са лоши, ама си представях нещо по-така. За момиченца, като гледам, то не са джуфки, панделки, каишки, цветя, пеперуди, брокати, блещулки, че като се метнат и едни цветове на дъгата ... А нашите юнаци, горките - три модела в два цвята... ако искаш!  Crossing Arms

# 80

И аз така! Взех едни, уж естествена кожа и отвън и отвътре, от едно магазинче до тоалетните. Шях да пиша и забравих. Не са лоши, ама си представях нещо по-така. За момиченца, като гледам, то не са джуфки, панделки, каишки, цветя, пеперуди, брокати, блещулки, че като се метнат и едни цветове на дъгата ... А нашите юнаци, горките - три модела в два цвята... ако искаш!  Crossing Arms

Давай тогава, работете за второ, че и женско... аз като ги видя тези брокатени истории и ми става лошо... ама то не са накичени с какво ли не  Sick ... тц тц тц... добре, че се намират и изчистени моделчета  Praynig

# 81
Донитаааааа, поне избор имаш. Ако щеш брокат, ако щеш - без ...
При "мъжките модели" избор няма.

# 82
ВЯРНО, ВЯРНО -ЗА МОМИЧЕНЦАТА ИМА ПО-ГОЛЯМ ИЗБОР,
АЗ НАЛИ И ЗА ДВАТА ПОЛА КУПУВАМ ,И ЗА ДРЕШКИТЕ Е ТАКА
уйш ти пък пламъка го остави сам да си избере-не е задължително да споделя твоя вкус Mr. Green Heart Eyes

# 83
Че тя последната дума напоследък е негова! Simple Smile
Аз предлагам два варианта и той избира единия. Понякога го питам и втори път ... Wink  Mr. Green

# 84
     Аз ако питам Николай трябва да ходи облечен само с шарении с щампи на Бен тен и Спайдърмен и ще трябва сам да се разхожда. Вярно за момичета има по-голям избор, второто ще го поръчам женско  Crossing Arms
     Уиш аз съм питала и по повече от два пъти докато уцели верния отговор  Mr. Green А неговите сандали ги взех от Интер спорт в Мола, имаше точно 2 модела.
     И да си кажа овреме за срещата, ако е на 29-ти ще дойда със сигурност, ако е на 30-ти няма. Отивам да гласувам.

# 85
А аз на 29-ти или категорично няма да дойда, или категорично ще дойда.  Crazy  Утре ще знам.

# 86
  • На морето!
Аз съм проспала 5-6 страници  Embarassed

# 87
Belle Fleur Честит Рожден Ден   bouquet  Много здраве и всичко най- най-  Hug
Menina и вие скоро май сте имали повод. Heart Eyes пожелавам и на вас много здраве и късмет  Hug

Наздраве !!!

сега за срещата- ще мина когато и да е, но може и да не съм сама   newsm78

# 88
Добро утро.
Относно обувките си е така. Няма избор голям, така и за костюмчетата и панталоните и тениските и анцузите. Голямо еднообръзие. Crossing Arms Само шапки бол. Ама не може да го пуснеш само по това.  smile3506
За момиченцата по хубави по кипрички нещица.

# 89
  • Бургас
И аз проспах доста страници ,

всичко най-хубаво на Belle Fleur ,децата да я слушкат  Mr. Green

Да ви кажа за сандалите аз харесах едни в Канц и бяха на добра цена  Peace

Общи условия

Активация на акаунт