Наближава Денят на детето, на БУРГАЗлийче разтуптява сърчицето - 81

• 16 967
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Да ви се оплача, днес maimp отново не ме видя,а аз нея ДА.  Mr. Green

# 196
тъй, тъй
днес бяхме цялото кралско войнство,
чадъра, батути,че и до кауфланд стигнахме,
 ми то като склад тоя магазин Tired,обиколихме го два пъти да се ориентираме  в обстановката-не успяхме Rolling Eyes,
накупихме обичайните неща и бегом в къщи Tired
ми ахче ти си стояла пак някъде и кириз яко Heart Eyes,
пък аз нали съм в динамиката здраво...... Simple Smile

# 197

Видях ви до кръговото на Кирил и Методи, по-скоро почти в пресечката на Първо районно, ти ме гледаше,аз ти се хилех,но не можа да загрееш, бях със слънчеви очила.

# 198

Видях ви до кръговото на Кирил и Методи, по-скоро почти в пресечката на Първо районно, ти ме гледаше,аз ти се хилех,но не можа да загрееш, бях със слънчеви очила.
ВЪХ остарявам, ослепявам,оглушавам.........б.х  м..ма му
 Embarassed

# 199
  • тъгата в мен
...И с тази уста целуваш децата..тц.тц..тц.. ooooh!
п.п.
завиждам ви,бре-аз пък никой не видях Crossing Arms

# 200
...И с тази уста целуваш децата..тц.тц..тц.. ooooh!

че и пуша на всичкото отгоре-развалина направо Embarassed Heart Eyes

# 201
Добро утро...

Абе,хора, къде ни избяга лятото? На мен ми е много студено !

# 202
  • UK
 Не съм излизала но и аз съм навлечена в къщи  Tired
 Сега, вчера се спрях да не пиша ама още ме държи... Асфалта който заляха на Тръпезица е просто ужасеннннннн... няма по- некадърно заливане... не минавайте с колата си през новия асфалт... ще си строшите колите... Боже няма ли кой да каже на кмета да ги спре тия бе... от както съм на работа вървя постоянно този преход и съм си натъпкала дробовете с прахуляци а сега и некадърно правят и асфалта... #2gunfire Дано да не са го завършили, че не знам... ама аз не знам как ще го изравнят като е на нивото на стария асфалт..  Sick

# 203
Здравейте мами от Бургас,
Извинявам се, че нахлувам в темичката ви.
Бих искала да наема апартамент в Буграс, близо до плаж (може и Сарафово), с малкия за 1 месец- средата на юли до към 20 август. Питах в няколко агенции, но все предлагат дългосрочно. Ако някоя има някакви идеи, може да ми пише на лични..да не спамим хубавата ви темичка.
ВЕСЕЛ 1 ЮНИ на всички МАЛКИ И ГОЛЕМИ МАЛЧОВЦИ! МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО!

# 204
  • Бургас
Привет,
имате ли идея дали днес през деня ще има някакъв детски купон в Бургас. Обикновено има доста мероприятия, но не открих нищо друго в нета освен концерта на Охлюва довечера.

# 205
Не съм излизала но и аз съм навлечена в къщи  Tired
 Сега, вчера се спрях да не пиша ама още ме държи... Асфалта който заляха на Тръпезица е просто ужасеннннннн... няма по- некадърно заливане... не минавайте с колата си през новия асфалт... ще си строшите колите... Боже няма ли кой да каже на кмета да ги спре тия бе... от както съм на работа вървя постоянно този преход и съм си натъпкала дробовете с прахуляци а сега и некадърно правят и асфалта... #2gunfire Дано да не са го завършили, че не знам... ама аз не знам как ще го изравнят като е на нивото на стария асфалт..  Sick
Мегита пиши моля ти се  Praynig
Аз писах 2 мейла до общината по повод новия светофар до Чадъра, защото по голямо недоразумение не бях виждала. На пешеходците им светва зелено, а колите продължават да се изнасят от кръстовището. Не са преценили нещо времето. Поради тая причина щяха да ни блъснат. Отговор нямам, а може би няма и да имам. Мъжа ми се ядосва и се кани да вика "Господари на ефира"  hahaha
Честит празник на нашите слънчица. Моя син много не вдява за какво става въпрос още, ама....
Вчера го питам какво иска да правим днес като го взема от ДГ, защото е празик на детето и може да правим каквото той си пожелае, а той ми казва: "Ами да играеш на компютъра и аз да те гледам"  Shocked

# 206
  Честит празник на малки, големи и още по-големи деца  Grinning

В нашата градина още от днес са сборни групи, над 40 деца са, наблъскани по 4-5 в едно гардеробче, спящи на походни легла. Интересно ми е има ли го другаде това безумие  Rolling Eyes /за ОДЗ 2 в Зорница говоря/

# 207
Добро утро
  Честит празник на малки, големи и още по-големи деца  Grinning

Благодаря  bowuu

# 208
  Моля  Laughing Аз и подарък се опитах да си изпрося тази сутрин  Joy

# 209
  Моля  Laughing Аз и подарък се опитах да си изпрося тази сутрин  Joy

Айде от мен да мине, чак подарък няма да искам.

Общи условия

Активация на акаунт