Отговори
# 225
ЧЕСТИТ 1-ви ЮНИ, на всички мъници!!! Да са живи и здрави, да са винаги усмихнати, весели, безгрижни и да получат много подаръци!!!

# 226
Малееее, к`ъв съм бльон пак. Простете ми , момичета, от ЕГН-то е Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Мда, даже ми писа, че незнайно защо е именувала снимката Александра на Нина.... Що си мисля, че коригирах, явно само съм изтрила Embarassed Embarassed Embarassed
Извинявам се на всички   bouquet Явно чавка ми е изпила мозъка  smile3537

Честита годишнина и месечинка  bouquet Hug

И ние не сме излезли още - Камелия мина на двукратно спане , отведнъж - и сега кърти от 13.00, а вече е 16.15 Mr. Green
Поне надвечер не спи вече, че ми омръзна да шъткаме на по-големите ни вандалчета, които играят до нас, докато ние пием бири с другите бебоци (с майките им , де Mr. Green)

# 227
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!
Пожелавам здраве, усмивки, щастие и най-прекрасното детство на всяко дете!!!

Моите две принцески станаха преди малко и сега щъкат около мен  Grinning
След малко ще ги водя на МОЛА ще има детски празник.
Целувки на всички дечица !!!!!

# 228
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВИНАГИ ДА ЗАПАЗЯТ ЧИСТИТЕ СИ ДЕТСКИ СЪРЧИЦА И ДА БЪДАТ МНОООГО ПОСЛУШНИ И МАЛКО НЕПОСЛУШНИ! newsm51 smile3525 newsm51
Кали, колажа е супер!  love001Глям майстор си!  bouquet
Нинче, ами супер е така да спинка(хем мама и през деня ще има време за четене Joy)
Неди, браво че я издържаш тази диета smile3501Да кажеш после резултатите! Hug
 Vicky_s , честита годишнина и месечинка!  bouquet
Ели, спокойно Hug, то детенцето само ще си прояде
Ох, Стефано тези дни е  много крив, за това нямам време дори да вляза тук.Не ме оставя да изляза от стаята без него, ама така крещи ooooh!Ей, не съм ви се похвалила от три дни пак вика "мама"(само като ме няма в стаята и иска гуш Mr. Green)
Момичета, да ви питам давате ли сокче?
Целувам ви, до после!  love001

# 229
  • Бургас
Добър вечер мами и бебоци Hug
Ние днес бяхме на откриването на едно паркче до нас и беше много забавно Grinning
Дори Никол се пързаля на пързалка и се люля на люлка Grinning

а тук е с нашата вече здрава приятелка Али Heart Eyes
Викинце аз вчера се бях изсили да честитя на Спасони осминката,
а днес изключих Blush
Честита му месецчинка ,а и на теб годишнина Hug

# 230
Ето ме и мен,взехме си селянчето,вече сме в новата "къща",имаме и нет/слава Богу/.Ще ви дочитам някой друг път,че няма време.Има и снимки,но и те ще почакат.
И честит празник на всички малки и големи деца  bouquet

# 231
Музе, честита нова колибка!
Неди, Никол е прекрасна! Пу, Пу!
Мами, мисля, че открих липсващото име - не е ли детенце Стилиян на мама VelinaS, чиято снимка не е именувана в албумчето? Записвам го така и правя последни щрихи към колажа, пък после ако има и друго за добавяне, ще става в движение.
Сок не давам, само ако поиска от моята чаша глътчица, то и бирата така Laughing.

# 232
  • Lovech
Здравейте по нощите и от мен!
Честит празник на всички дечица и на нас, техните мами, защото макар и нечии майки, ние сме все още нечии деца, а и, надявам се, сме запазили по нещо детско в себе си!
Бъдете здрави и силни, усмихнати  ищастливи, грижете се за малките съкровища! Всичко останало е по-маловажно!
Моите деца днес изкараха добре празника, игри, топка, почерпки, усмивки - ето доказателството http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305856&pid=12663165

# 233
# 234
Kali_k,колажа е убиец.Евала ти  bouquet Laughing.
Мен да ме бият не мой сътворя таквоз чудо Mr. Green Sunglasses

Ето малко агро снимки Simple Smile
http://www.album.bg/sweetheart_bg/images/14495920/87602/

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 06:28 от Константина

# 235
Аааааааааааамаха,ще ви се карам,че ще ви и напляскам даже.Кк може още да спите.Аз подредих сума ти нещо и още толкова разхвърлях,а вие още по пижама ми се размотавате... Mr. Green Heart Eyes hahaha

# 236
  • Бургас
Добро утро крастоти Hug

Бидапет все по-голям изглежда Деянката  Heart Eyes
и все по хитър поглед вкарва малкия сладур-хихихи.
Кали все по-хубав става колажа,
със всяко нава бебоне се разкрасява Hug
Косеее убииствена фтосесия Heart Eyes
На първата снимка е като малка госпожича,а снимките с Мазньо
са супер/аз съч леко коткопристрастена Grinning/
А да чета коментарите ти е  истинско удоволствие Hug
Момичета много сладко си започнах деня благодаря ви Hug Hug Hug
И малко да се похваля-Никол три нощи вече си отказва АМ
стискайте палци да го е спряла вече fingerscrossed
И да се оплача-от НОИ понеже не дойдоха парички Никол остана без подарък за 1 ЮНИ Sad
Не че тя ще го разбере,но на мен ми се скофти настроението вчера,
добре че се събрахме с приятелките  и се разтоварих Grinning
Бидапет аз съм харесала сащото басейнче за Никол,
то ще и е подъръка за празника Grinning
Дезирелка много са и сладки лентичките Wink
Ниноче я вкаай данна за новата картинка в подписа ти,
че аз нещо не я схванах Blush
Честита осминка на
Миро на Мими  Heart Eyes
Рони на Кло Heart Eyes

ААА Косе аз пиша този "кратичък"пост hahaha

# 237
Неди,браво на Никол.
А майка ми научила Хриси сама да си пие млякото,та сега тя закусва,а пак пиша из форума,а кой ще ми подреди къщата-не се знае Joy

# 238
Музе, най-сетне те видях и тебе (разрових ти албумчетата Laughing), голям си сладур Heart Eyes
Честита ти нова къщичка! Само любов и усмивки в нея!

Бидапет, страхотно хлапенце, да му изпапам усмивката със зъбчетата Laughing

Кали, бравооооооос!  Ще го добавям на първа, ма да заспи зверчето първо.

(не съм бременна Praynig ooooh!, подкрепям каузата само засега, макар че не съм се отказала от третото, само да намерим някоя стаааааара леля в Австралия без наследници Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Добавих колажа Laughing

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 09:52 от Мечка Малинарка

# 239
  • в здрача
Вчера празника изкарахме супер. Докато каката подскачаше на замъка, малката принцеса ухажваше един младеж, а той се срамуваше и гушеше в мама.  После вечерта имаше нова порция замък, а за възрасните вече биричка.
Неди и при нас не са дошли парички от НОЙ и затова изкарахме скромничко в подаръците - с дрънкалки за малката и книжки за оцветяване за каката. За децата е по-важен купона, да им е весело.

Общи условия

Активация на акаунт