Отговори
# 285
  • Бургас
Добор утрооооооооо Hug

Аз се събудих в страхотно настроение ,наспана и доволна.
Никол я взех при нас към 5,30ч и се гушкахме семейно до към 7,30ч
Мисля,че това ми настроение се дължи на диетката дето спретнах,
а и продължавам да се ограничавам с тежките храни-тестено и мазно Peace
кантара сочи-1кг -чак сега се хваля,щото минаха 3 дни вече
и се надявам да го устискам и да продължа полека-лека да смъквам килце по килце Grinning
Ниелче Стефано е глезльо и само се прави че ще повръща.
Никол ги прави тия мутри като не иска да яде нещо.
В началото много се шашках чак я повдигах и потупвах по гръбчето,
докато се светнах,че ме прави на маймуна малкото диване hahaha
Майлили найстина си  е "опасно"да даваме само пюряна консистенция,
пример ни даде една от маминте на "мойте"бебета.За каката е пасирала ВСИЧКО да 3г ooooh!
И сега постоянно ни напомня да им предлагаме и по едра храна Peace
Честита осминка на:
трите малки красавици с прекрасното име Александра Heart Eyes
и на малкия сладур Стилиян
/къде ли се загуби Велито newsm78/

Инче аз качих общо 18кг-тръгнах от 68 и финиширах на 87кг.
В началото почти не качвах ,но след като влязох в 4м.и почнах да си качвам по4-5кг Peace

# 286
ДУ. Да ви кажа сега за НОИ, че снощи нямах време. Тези мизерни парици дето са ни ги превели вчера е някакво доплащане, поне при мен е за цяла година назад, може би нещо са преизчислявали, та по този повод са ми добавили по левче, два, три на месец, а иначе голеееемите парички ще дойдат утре  newsm44, така е отразено при мен, надявам се и при всички  Praynig
ina_maria аз толкова много, качих и през двете бременности, добре че не съм си водила бележки  Embarassed Обаче се чувствах добре слава богу. Въпреки, че вторият път се ограничавах за разлика от първия, пак си качих доста.
Неди и аз се сдобих нелегално с купони сега остава да реша кога да ги консумираме feeding
Да Ви се похваля, мойто снощи спа в детската стая при батко си  newsm07
TSV браво на малката сладурка smile3501
Мойто дете не пълзи, а и като го гледам хич няма намерение  Crossing Arms За седенето, чат пат ако го придържам
Аз не съм давала свинско и риба все още, а днес смелих малко кус кус с робота/е нема такъв шум Ви казвам/ и го сварих, хапна си вместо попарка. Това защото не съм си купила грис  Embarassed
Калоян и той спи по корем, само от време на време си върти главата.
Днес май ще е топло тук. Хубав ден на всички

# 287
  • Бургас
УРАААААААААААА newsm44
Мерси Ками ,че каза за паричките Hug
и честита ви куФня-щу ви стискам палци Кало да си хапва с удоволствие Grinning
и браво че е спинкал при бати smile3501
вече е гоооолямо момченце Grinning

# 288
  • София
Браво бе, на кухня сте вече някои.  Simple Smile Ама пасирате ли манджите или само намачквате с вилица? Аз затова гледам да вкарам нещо на по-едри частици, защото си мисля че към 10-тия месец и ние трябва да се записваме.
Чудих се кухня ли да записвам или аз да й готвя. Но честно да си призная идея си нямам как се готви за бебе (времето, което отнема едно на ръка). Майка ми вика, че просто си готвя за нас си и преди да добавя подправките отделям за дребната една купичка. Е да де ама например вчера правих мусака, как се прави мусака без запръжка    newsm78 Супите са ми ясни, ама не може все на супи да сме. Ей такива работи си мисля напоследък. Иначе знам, че това което аз й приготвя ще е по-читаво от кухнята.

# 289

Общи условия

Активация на акаунт