Отговори
# 270
Един съвет - (пак си позволявам) Едно време нашите са живели в Пловдив у свекърите. Като се родила кака ми и проходила, майка казала на свекървата да приберат всички статуйки и пепелничета, дето "красяли" секцията, че да не ги овършее малката. Баба казала много умна приказка - Не, детето от малко трябва да знае кое може и кое не може да се пипа..... Била е права.

Умна баба имаш smile3501...и аз съм съгласна с това, като са по-малки може и без да искат да ти бутнат и счупят нещо, но вече голямо дете, тогава шамари... Naughty

Не понасям лигави и невъзпитани деца Rolling Eyes ще ме е срам да отида с него на гости ако стане такъв newsm78

# 271
Препаратите неминуемо ще скрия-нали за това е килера,но иначе казвам "НЕ"-да си знае.и аз не искам разглезено хлапе да ми се тръшка насред улицата и да умирам от срам...
За кисела-правих на Хриси веднъж-излезе ми 2бурканчета и малко,но беше редичко-момата отказа и не съм повтаряла...Ако искаш раздели пакетчето на 2 равни дозички...Ама без сладинко не може Naughty
Я кажете какво сирене слагате за попарата,че аз още не съм давала-то болници,местене.Ама трябва да я почвам,крайно е време вече.Имам предвид за марката естествено.Нашите имаха на село домашно,ама нали съм заплес-забравих го,и една чанта треволяци си набрах-и те останаха вкъщи...
Някой давал ли е свинско,риба,черен дроб вече?
Хриси от вчера се кефи на коричките хляб,и недай Боже да свърши и да не видим-малееее,яко викове се чуват...

# 272
Аз бия всички рекорди ДНЕС МИ ПРЕВЕДОХА 0.05ЛВ.
СЕРИОЗНО.Та се чудим с мъжо,яхта ли ,резиденция ли да купим.
Баси смеха направо да ги  #2gunfire

# 273
Егати.............. Twisted Evil

Ама не забравяйте ,че на края на месеца се олихвяват паричките , които са ви останали по сметките - 5-6лв примерно, кой колкото не е успял да издърпа накрая Laughing Мен към 30-ти все ме "радват" с по някоя -друга стотинка лихва ooooh! Laughing

Музе, да не пипаш хляба на детето, ей..... Laughing

Който пуска нова тема, да хареса някое "пълзящо" заглавие Laughing

# 274
  • Бургас
Добър вечер дами Grinning
Майлили не се притеснявяй аз нали видях Мишето-
пИрфектна е  Hug
Не е важно,че качва малко важното е,че е добре сладурката Hug
ОО да се похваля-днес взех купончета за 10 дни за куФнята.
Заверих за четвъртък,та моля да стискате палци и Никол да си хапне с удоволствие
манджичките Peace
В паралелната нам тема имаше питане за спането по корем
и да ви споделя и тук нашите преживявания Grinning
Никол от седмица спи и по корем,много и е удобно.
Завърта си главицата на една старана и си диша съвсем нормално
Първия път като я видях така изтръпнах и сърцето ми спря до момента
когато видях ,че диша.
Вече не се шашкам и си я оставям да спи както и е удобно
Ние обсъждахме слънцезащитните ,ама ето пак да си кажа-хихихих
Слънцезащитно ползвам но Babelove на DM 50 фактор и съм много доволна.
Никол когато е намазана си стои бяла, а когато забравих един ден:blush: и изгоряха ръчичките
та пръсках с Пантенол и се оправиха до другия ден.

# 275
  • София
Константина, сирене сега взех козе на Маджаров. Да не забравиш да го обезсолиш. Което ме навежда на мисълта, колко време трябва да стои във вода - да обезсолявам от вечерта само това, което ще консумира сутринта или цялата бучка да си седи по принцип във вода?

Кисел не съм правила.

За свинско, черен дроб и риба мисля, че е много рано. има много други неща да хапват в момента.

Ние задължително докато ядем се посяга към нашите чинии, иска си. Та й бутам в устата парченца хляб или печен картоф. Хапва си с кеф, даже не й е странно, че не е пасирано. Все ме е страх да не пропусна момента, когато трябва да й въведа по-едро смляната храна. Че доста деца около мен на "дърти" години ядат още бебешки пюрета и всичко пасирано.  Confused

# 276
Ей,много ги мразя тия емотикони...Пиша,пиша и мацна някоя,тя пък ми изтрие поста.....
Неди,Хриси спинка по корем от 5ия месец,аз тогава се втрещих,но плевенчанки ме успокоиха подобаващо....
Mylili,не е ли тежко козето сирене?Мен ме страх какво ям,камо ли какво ще дам на детето,за това още купувам пюрета,да наизлязат бабите със собствена продукция,пък и от село ще има-ще давам домашно...И за наддаването-не се шашкай-племенницата ми е на 9месеца и малко,а е помалка от Хриси на кила-ама тя е една моторетка-няма спирачки,още преди да пропълзи постоянно клатеше крака и ръкомахаше,сестра ми се майтапеше,че можела да произвежда електричество за една кооперация.... Laughing
Мечке/ Joy/дитету гладно нема да остани-ако трява шъ умеся една питка bowuu
За слънцезащитните-ние сме на Бюбхен 50 фактор,кофтито е че ако не внимавам и Хриси се врътне докато я мажа и се лекьосват дрехите.Може най-накрая да се престраша и да пробвам с Вениш-а,белким са изперат.
Айде,мили мои,ще ида да си взема душа,и да се хоризонтирам,че до одеве съм подреждала кашони...Може пък да сънувам някое "пълзящо" заглавие Laughing Mr. Green

Айде,да се постна и:
"ОКТОВРИйче като моторетка си пълзи,мама с кеф го гледа през сълзи!"
После вървете кажете,че не съм пекана.....

# 277
За слънцезащитните-ние сме на Бюбхен 50 фактор,кофтито е че ако не внимавам и Хриси се врътне докато я мажа и се лекьосват дрехите.Може най-накрая да се престраша и да пробвам с Вениш-а,белким са изперат.
Ами аз си ползвам вече  Rolling Eyes

# 278
Здарвейте и от мен!   Излезнали сме в 10 и се прибрахме в 9 и нещо  Mr. Green То голяма разходка беше, каталясах  Mr. Green
Константина   bouquet "пекана" си и още как  Laughing  А вениш и аз ползвам и съм много доволна, не остава петънце. Та нали после си ги переш с децки прах.....
Неди стискаме палци Никол да си папка с удоволствие манджите от кухнята  Hug
За спането по корем и моята спи. Но аз знам че трябва да се обръща, да не се оставя по корем /нямам си и на идея защо/
За слънцето ползвам на мустела 50-и фактор- засега съм доволна, давин за яките жеги  Mr. Green Май и аз ще трябва да се мацкам, че каквато съм бяла и веднага ставам на домат  Mr. Green Не хващам тен и туй то....
Моята взе да мрънка - ще бегам .....

# 279
Да се включа към отбора на "опаричилите се " мами - 30,80лв.
Май съм добре в сравнение с другите момичета, шегуват ли се
с нас ? Но може и да имат проблем със старата програма, която
беше за 9 месеца. Ударих едно разсъждение на глас.
Неди каква храна ще вземаш - пюре и кисел или направо
на обща ще пробваш Никол? Митето не иска и да помирише
пюретата от кухнята и нямам търпение да прояде поне супички
и други подобни. Искам да ви питам ще водите ли бебоците на
море ? И ако някой има предложения за спокойно местенце ,
подходящо за бебоци да сподели, а може и само да е хубаво местенце.
Хайде лека нощ.

# 280
 smile3511   newsm75   newsm79   newsm28 :  1ironing:  wash :: hang:   1dishes   prostor   clean 

# 281
  • Бургас
Пепи направо в дълбокото я мятам Никол-хихихих.
Супички и манджички+десертчета Peace
Косе аз дори вече не обезсолявам сиренето-Никол отказва да го яде така.
Ако си е солено си хапва GrinningВзимам сирене"Силистра" Peace
Рибок тия дни ще давам,а по-нататък и теленце и свинско и дробче Peace
пак те е завзела Музата Hug
Майлили и аз давам на Никол по някоя хапчица от нашата храна.
Топвам и залъче и тя е мнооого доволна Grinning
Засега дъвче,дано не забрави как се прави-хихихихи.
Галеееееееее полудя ли???Тамън ще изчистиш и пак ще се изцапа Grinning

# 282
Здравейте, сладурки, чак сега смогнах да ви почета ooooh!Незнам при вас как е, но моят принц не дава да мръдна наникъде без него Whistling.а ако случайно се е заиграл сам и като ми чуе гласа от другите таи и почва да мрънка и да вика "ма-ма", "ма-мо" Rolling Eyes(сигурна съм че е неосъзнато)  аз естествено зарязвам всякаква работа и правим гуш Mr. Green
Музе, за райският остров ставаше въпрос Laughing(мечтата ми е един ден да отида на ваканция например в Пунта Кана...размечтах се..... Blush)
Абе момичета много са ви превели #Cussing out Това си е чиста подигравка #2gunfire
pepenik , и аз се чудя дали да го водим с нас на море(ако го водим и баба трябва да вземем де Mr. Green)А пък и аз още го кърмя, та ако не го вземем максимум за три дена може да отидем(а аз денонощно с помпата, каква идилия, много ще съм секси Crazy)
Неди, fingerscrossed Никол да папка манджички.И Стефано се завърта по корем(даже се пробва да лази нощем ooooh!, насън Shocked), но се разплаква и аз обръщам LaughingМисля, че ако и е удобно така няма проблем.Все пак са достатъчно големи.
Нинче, добре че не е отпила Praynig.Аз не съм пробвала още да дам кисел, защото си мисля, че няма да го харесва. newsm78
Майлили, не се притеснявай Hug, важното е Мишето да си расте на височина , а пък кг, не трябва да те притесняват, нали си е в нормата.
Малко са такива загрижени доктори, за съжаление...

Момичета, да ви питам, някой давал ли е каша от грис?

Целувки  love001

# 283
А забравих да ви кажа и аз мисля да почвам с козе сирене(намерила съм домашно обезсолено).Ама първо трябва да въведа глутена, май нещо много се забавих с това захранване newsm78.Досега не съм му давала от нашата храна, но пък и той не си е искал, гледа ни усмихва се и се заиграва...И мен ме е много страх да не се забавя с въвеждането на по-едро смляни пюрета, от друга страна пък ме е страх да не се задави ooooh!(защото ако в кашата има бучки, почва да се прави все едно му се повръща ooooh!)

# 284
  • благоевград
Mомичета някоя от вас случайно да си е водила бележки по колко е ка4вала всеки месец? Понеже от началото на бременността ка4их 1кг но от 20седмица насам цели 3  Shocked
страх ме е 4е е мн  . Страха ми идва не от факта 4е ще съм дебела а 4е запо4нах с доста кила в повече и 4исто здравословно ме е шубе. Казаха ми че в 3-ти 6-ти и 9-ти се качвало най много ?

Общи условия

Активация на акаунт