Отговори
# 255
  • в здрача
Moмичета не мога да не се похваля
http://www.youtube.com/watch?v=0k1KeQo8IIE
моето малко момиче пълзи. Естествено веднага хванах фотоапарата за да заснема великия миг на първото пълзене.

# 256
Лелееееееееее, тая сладка Роси...............  Божееее, да ти е жива и здрава..... ама че сладка картинка е....особено като забива така сладко главето..... Heart Eyes Joy  Пу-пу

# 257
Да се разберем-стихотворението не е мое,попаднах случайно на него в нета....
Само дето и автора незнам....Нямам нищо против да го сложиш на първа страничка,хихихи-то май стана първи странички..... Joy
http://www.faceinhole.com
Тук има интересни и забавни нещица....за който и ма време....
А за стихчетата-аз редовно си чета от тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268259.0
Предупреждавам,сядайте да четете само с кутия кърпи до вас...и без децата Cry
Има едно малко по-надолу постнато от Имелда Маркос-колкото повече го чета все повече плача.....
Ей,голяма сладурка....да ти е честита пълзящата буболечка.... Laughing hahaha
Трябва да снимам и аз Хриси,ами като съм на "ВИЕ" с компа....ще помагате как да качвам клипчето....

# 258
Tsv ,малката е невероятна сладурана Hug
Да ти е жива и здрава и все така напориста.

# 259
Moмичета не мога да не се похваля
http://www.youtube.com/watch?v=0k1KeQo8IIE
моето малко момиче пълзи. Естествено веднага хванах фотоапарата за да заснема великия миг на първото пълзене.

еее, много е сладичка малката душичка-да ти е жива и здрава Tsv Heart Eyes

Константина и твoйта принцеса и е много хубавка - също като майка си   bouquet

# 260
Хора, вие къде хвърлихте пъпчетата на бебоците? Аз още се чудя Thinking

# 261
Една приятелка работи на лайнер-от тези дето обикалят света по някоко месеца-дадохме й го и тя го е хвърлила на един Райски остров....

# 262
И аз се чудя за пъпчето още.
Като бях в болницата една от жените в стаята ме пита къде ще хвърля пъпа на бебето и сподели ,че на големия и син го хвърлили на летището и аз реших,че идеята е да стане пилот."НЕЕ "-поправи ме тя-"Да избяга от България много на далеч".Разни хора ,разни идеали!!!

# 263
Музе, много е хубаво стихотворението smile3521
а онтосно НЕслушането, ами... май ще го разглезя EmbarassedНай-много да кажа неее, и същото като при Нинчето- следва луд смях Laughing
Tsv , много ти е сладка принцеската  bouquet И аз го правя този номер-слагам си мобилния телефон и малчо с особен възторг го стига Laughing Laughing LaughingСамо не разбирам какво са им толкова интересни тези телефони newsm78, а като го взема какъв рев пада ooooh!
 Vicky_s , ами и аз това се чудя newsm78, да ти кажа честно в чантата ми стои Embarassed
Леле, Музе това е супер Laughing

# 264
Mira_MB , тази историйка ме разби ooooh!

# 265
И аз чаках парички, що не ги преведоха #Cussing out
На мен днес ми преведоха, ама 30лв.  newsm78 newsm78 newsm78

На мен също днес ми преведоха, ама..... 3.80 лева..... за кое по-напред, а??????

# 266
  • Бургас
Цвети малкото червейче е супер Hug
от сега вече ще е недостижима-хихихи.
Мегче ама за завиждане си ще знаиш са тия 3,80лв Joy
Аз писах до НОИ-то и отговора беше
"Днес е 01,06,2009 теглите пари в края на седмицата"
Досега не са ме подвеждали ,та дано в петък най-късно се опаричим Peace
Ние пъпчето си го пазим -ще и го дам като порасне само да реши къде да го остави.
Тамън по-дълго ще си е мамина глезанка Grinning
Косе страхотно разчустващо стихотворение
и надъхващо за още по едно чавенце Grinning
Ками ми не се помотвайте ,ами правете планове кога ще е новото бебе hahaha
За НЕ-тата ,ами аз рядко го казвам,
щото тя е толкова лигава/п моя вина ,но не ми пречи Mr. Green/
че аз просто прекратявам дейността която не трябва да се прави Grinning
Тъй поизказах се компИтентно и сега пак излизаме Grinning

# 267
На мен също днес ми преведоха, ама..... 3.80 лева..... за кое по-напред, а??????

Купуваш 2 пюрета и ги даваш на детето.После пост и псувни по разни министри и депутати...Шегата на страна,направо си е е@....о майката.Ние така се охарчихме,че ща не ща ще правя домашни пюрета и каши....
Леле, Музе това е супер Laughing
Кое?

# 268
  • София
Цвети, браво на малката! Ние толкова енергично още не се придвижваме. домогва се до разни работи, днес докопала лаптопа на спалнята и беше писала по ICQ на една приятелка ама 4-5 реда глупости.

От НОИ и на мен нищо не са превели.

Константина, това стихотворение много ми прилича на едно, което чух да казва детенце при бати Енчо в Кой е по-по-най. Беше го писала майката. Разбира се спечели.

Педката току що си тръгна от нас. Биха ни най-после противохепатитната ваксина. Да знаете, че вече има от нея. Само незнам защо за 20 дни сме наддали към 60гр. само  Rolling Eyes Според педката щом си е удвоила рожденото тегло че и отгоре няма проблем, изглеждало нормално детето, нямало смисъл да му трупам мастни клетки като я угоявам. Предния месец бяхме качили 160гр. Незнам да се притеснявам ли.

Офталмоложката вчера ме изненада приятно. Обади се да ни честити празника   и ни се "скара", че не сме й се обаждали след сондажа да кажем как сме. Ми тя нашата педка ни е дресирала да не звъним без повод. То с повод едва я намирам. Та ще я сменяме тия дни.

Вчера ядохме кус кус от този най-ситния на Плазмон. Дребната го хареса и й беше много любопитно каква е тази консистенция.

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 16:30 от mylili

# 269
Оф, уморихте ме с тия 3.80...... Joy То не е за смях, извинявай, миличка, ама...... Embarassed
Нашият пъп на каката беше увит в една салфетка и дом.помощница го фукнала в коша един ден ooooh!.... Тя затова все ми ровеше по кошчетата като малка newsm78....... Дано не стане КЛОШАРКА #Crazy #Crazy #Crazy Praynig  (сега сте вие наред да се смеете)
На бебето още го пазя, до теста с чертичките. Баба й вика да го Фърлим на банката, ама аз не ща, щото моя мъж все по банките виси(преводи по разни клиенти), пък все нямаме hahaha, та ще го мислим.
А за райския остров......добра идея мноооооооого (като родите второто, мушнете ме мен вместо пъпа в един кашон да ме фукнат на острова smile3508)

За разглезването - неминуемо до годинка няма начин да се справя, ама после...... каката знае колко са ми тежки шамарите Crossing Arms Wink
То има разлика между лиготията (дето я правят напук по-големите) и горкото малко любознателно бебе......

Един съвет - (пак си позволявам) Едно време нашите са живели в Пловдив у свекърите. Като се родила кака ми и проходила, майка казала на свекървата да приберат всички статуйки и пепелничета, дето "красяли" секцията, че да не ги овършее малката. Баба казала много умна приказка - Не, детето от малко трябва да знае кое може и кое не може да се пипа..... Била е права.

Лошото е, че като си гледам къщата newsm78, по цял ден трябва да НЕ-кам.... така че ще повдигна на по-високо по-ценните предмети.......

А, момичета, още нещо - знаете, че трябва да вдигнете препаратите  за чистене и праховете за пране възможно най-високо. Моята ,като стана на 3 години, ги свалих, никога не е пипала там, знае , че не трябва, ама оня ден (сега е на 5  и половина) добарала някакъв за паркет, напълнила си една чашка, както е концентриран, и взела да бърше пода с една салфетка #Crazy #Crazy #Crazy. Добре , че поне не е напипала тези от сорта на белина, доместос и т.н. дето направо горят ръцете. Е, не е пила, хич не е щура, но все си мислих, че интересът към тези неща отдавна е отминал. Е , как да му имаш доверие - не знам........ Какво ли още ще направи??! Praynig

Майлили, голям смях с айсикю-то hahaha

Абе, мичета, някой ако е правил кисел я да каже по колко слага, че ако направя цялата доза,после трябва да я изхвърля, щото става мнооооооооого?!?!?

Общи условия

Активация на акаунт