Отговори
# 285
Привет момичета!Пфууууу да живее климатика!Изчетох ви до някъде..още бая има. Поне със снимките съм много в час.

Благодаря ви за милите думи за мойто сладкишче. Hug

Неди, гледам Никол вече е готова за колело, не се моткай Laughing А за дупето ша седя обещавам! Hug
  Вече не само Никол се пързаля на пързалката  smile3534 Боби само дето трудно сяда.Изпъва краката като струна и върви по нея, но седна де и се пусна няколко пъти с моя помощ.Люлките ги харесва повече.
  pepenik, за форма е рано да се говори...В момента се боря с последните 8кг, че два свалих.Нещо не си ме видяла правилно Joy Щом има и хрема детето може и да е вирус, надали е от зъбите.Звънкай на доктора.
Алекс, честито ви бебче  bouquet

Гледам Пуки ви зариби с тоя Айнщайн.. Laughing Боби пък като е гладен хич не му е до телевизия.Само бурканчето и лъжицата го вълнуват.

Vlubena, лелеее през какво си минала.Добре че всичко се е развило добре и сте реагирали навреме. Hug

Мегче , по парковете сме по цял ден.Само следобед спи детето и сме в къщи като през това време аз пера, готвя и пускам миялната.Днес нямам за пране и намерих време и да ви поизчета.

Момичета Клото нещо ми се губи.. newsm78

Честити месечинки на децата  bouquet

elipepova, поне сутрин се наспивате, та не се оплаквай Laughing

Пуки, за шкафовете и Боби се опита, но му секнах мераците от сега.По-нататък ще видя дали ще имам нужда от ленти.У баба си отваря, но в къщи не смее Wink

Нинче, радвам се за въздействието от усмивката ми Laughing С нея си ходя по-принцип когато имаш нужда свиркай аз или Боби веднага даваме усмивки.Постоянно е усмихнато това дете, дори като спи.
  Дано скоро се оправи малката сладурка и да нямате повече ядове с очичките.

Мимозинке, радвам се че пишеш и тук! Heart Eyes Не се коси, не си струва Hug

Патенце, ами така е аз в любимия си форум не мога да спра да пиша Hug

Сега отивам да видя спи ли детето и да пушна..до после Hug

# 286
  • Варна
Криси, Боби в пералнята ли се къпе? Joy

Мира, за съжаление филми няма как да се пращат по мейли ,скайпове и подобни.Явно който иска,трябва да намери начин да се регистрира в замундата.

# 287
   Понеже само разправям колко е нахилен човека ето един от клиповете му: http://radionovi.multiply.com/video/item/25/MVI_4676.AVI

Пуки, още не се къпи там понеже незнае на коя програма Joy

# 288
Скайп не ползвам, само айсикю, но не би трябвало да има проблем....С айсикю прехвърлям големи файлове.
Сигаааааааааааааа...... Пуснете ми на лични само линкове с това от замундата, което искате да имате. Довечера моят ще ги дръпне и ще ви ги кача в едно ФТП да си ги дръпнете Hug

# 289
Mimozinq, за колажа и клипа да напиша, понеже аз съм правила новия по молба на пишещите тук майки, а вече НЕпишещите помолиха да се изтрият снимките на бебетата им, както и всякакво инфо за тях от онази табличка на първа стр., която май вече не се отваря.
Проверих сега назад по темите, изчезнали са връзки към тях от първа стр. ето от тази тема насам ОКТОМВРИйското човече за море мечтае вече
Иначе колажът и клипът са на старите места - ето тук и тук.
Освен това в номерацията на старите теми, които се споменават на първа стр., има липсващи.

# 290
Кали, белята (то не е беля, де) за номерацията е моя.... Като пусках темата и добавях вътре клипчето и колажа, понеже съм на лаптоп без мишка, много често ми се случва да направя някоя клавишна комбинация и да преместя курсора на мишката на друго място. После като чукна запази и става тя каквато става, затова често се вижда и че редактирам мои постове Embarassed
Нищо, то и без друго е доста натоварена първата страничка....А като гледам , че одата ще расте , а и на Муза не можем да й насмогнем със заглавия....нека има повече място.....  Embarassed Laughing

Хайде някой да пуска нова тема с някое зъбато заглавие Laughing

# 291
Хайде някой да пуска нова тема с някое зъбато заглавие Laughing
Който пита  hahaha Mr. Green
Пък и ние нямаме зъби още  Crossing Arms

# 292
Мечка Малинарка  да твърдо ака и само с клизма.Незнам какво му стана преди беше редовен.Не пие вода дали е за това ???

# 293
Мечке, много преди твоята тема са се позагубили номерцата, ето
Новата тема

ще оправя връзките към старите теми довечера.

# 294
здравейте момичета.
ние днес цял ден сме по улиците и чак сега влизам.
абе кажете какви са тези филмчета,че немога да схвана.да си ги изтегля и аз.и от къде.

# 295
  • Бургас
има НОВА ТЕМА в поста на  Кали е линка Peace

Общи условия

Активация на акаунт