Отговори
# 255
  • Бургас
Гале Hug
аз правя супата със сухарче още от обяд и я прибирам в хладилника.
Тя хапва това чак след няколко часа и всичко е оки Peace
Светленце и Никол мина през такъв период-около 2седици на АМ
и направо ни разори Laughing
Сега да чукна на дърво се оправиха нещата Grinning

# 256
Момичета, ходете на кухнята половин час преди да спрат да раздават Peace Иначе верно само чорба ще сипват Twisted Evil Laughing

# 257
момичета благодаря ви за доброто посрещане,наистина сте невероятни.
оффф дано само 2 седмици да е че незнам иначе какво ще я права.стои гладна докато не й дам ам,абе чудо голямо е.

# 258
Я, още едно плевенчанче.... Голям отбор заформихте Hug

# 259
  • Варна
Гале,не мога те засека бе мацо в Скайпа. Разминаваме се.Исках да те питам нещо за Маги. Пък и от там ще се опитам да ти метна една серия на Айнщайн.Ако не,ще ти ги врътна на дискове и ще ти ги пратя до Добрич,щом е за снахичката ми. Flutter
Светлето,добре дошла отново.  bouquet

# 260
Привет, момичета!
Да се отчетем от консултацията днес - качила е цели 200 грама и 3.5 см - и вече тежи 6.700кг и 67 см... Пратиха ни в туб диспансера да проверят манту-то, че не се вижда белег на раменцето, на някой друг да му се е случвало такова нещо??? Иначе и ние сме много зле с яденето, вече и пюрето на обяд не ще..... направо се побърквам от това нейното неядене  #Cussing out... С попарата сутринта нямахме успех, но утре ще я пробеам пак... Зъбчето още не е избило, ама снощи поне спа много добре, че и аз се понаспах...

Като капак каката през нощта се разкашля и от днес си е в къщи, сега уж е по-добре, ама да видим... Доки каза, че е ОК, със сиропче сме за сега... дано така да остане  Peace

# 261
Мегче, не е ли рано да се гледа за манту newsm78 Де да знам, де, ама то и да не го е хванало детенце, сега нищо не може да се бие пак newsm78

Момичета, на някое от хлапенцата да са му се зачервявали очичките от жегата.... , че нещо ме съмнява моето Twisted Evil,

# 262
Мегче, не е ли рано да се гледа за манту newsm78 Де да знам, де, ама то и да не го е хванало детенце, сега нищо не може да се бие пак newsm78

Момичета, на някое от хлапенцата да са му се зачервявали очичките от жегата.... , че нещо ме съмнява моето Twisted Evil,
Нина, ако си я мазала по лицето със слънцезащитен крем и нещо да си е търкала очетата с ръчичка, защото онзи ден на една приятелка детенцето така му бяха зачервени очите.

# 263
Здравейте,мами!
Днес моята кумичка роди момиченце-Магдалена.

# 264
Ти писа май преди за нея, че била бременна... Laughing
Да им е жива и здрава, прекрасно име са избрали Hug
(милата, в тия жеги..... ooooh!, ама на бас се хващам, че даже не вижда навън слънце ли има, дъжд ли вали, от щастие Laughing)

# 265
  • при любимите ми хора
Свате,къде у Добрич ще пращаш????Сакън!У Шумен сме! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Сега пускам компа,умрех от жега днес ,че и детето в 4.30 следобед у жегите го размъквах с мен по лекари.Сега съм с нова диагноза Дискова херния.Утре ще ходя на скенер/?/да видим дали ще се потвърди диагнозата!
Алекс-76 да Ви е здрави и много усмихната малката принцеса!Адшче  ни е!

# 266
Е, вече мога да се похваля - имаме си зъбчеееее.... след 3 часа и половина следобеден сън вече боцка зъбето...  newsm44 Сега вече очаквам да почне и да яде, ама да видим....  smile3508

# 267
  Здравейте момичета!Много ми липсвате и на мен, не само на Пуки и понеже видях че най-после се кротнаха нещата реших да пиша.Беше ми писнало от интриги.Надявам се да няма повече неприятни постове.

Писах 1 огромен пост и мозилата ми го помете...Чета ви редовно и искам да ви кажа че децата са прекрасни!Много пораснали и чаровни!От по-големите съм влюбена в куклата на Мегче.Голяма красавица е!

Боби е добре.На 1 юни му изби първото зъбче.Сега чакаме второ.Расте и щурее.Всеки ден сме предимно навън и ви чета късно вечер.Боби не лази, ходи с помощ от някого.Стои прав като се държи за нещо или някой и това е.Яде 4 пъти на ден, защото нощният му сън трае от 20.30  до 9.30 на следващия ден.Добре расте.Тези дни сме на консултация.Последният път беше 74см и 8.900кг.
  Ето малко нови снимки на Боби, а като ви доизчета утре или после ще се включа повече.
http://radionovi.multiply.com/photos/album/32
  За очетата мернах нещо.Пазете особенно дечицата със светли очички..Много им е неприятна пряката слънчева светлина.Много повече от на останалите.Мъжо е синеок и знам от него, та гледам на Боби главата винаги да е на сянка.

Много имам да наваксвам с четено че сте напреднали тези дни.Айде до после или утре.
  Лека вечер и много прегръдки от нас с Боби Hug

Мегче, честито ви зъбче  bouquet

Гале, тия лекари те побъркаха.Ходи ли на частно поне?

# 268
  • при любимите ми хора
Ходих ,Криси.Това е диагноза от частното. Simple Smile
Аз Боби си го следя редовно,страхотен е ,ама теб много ти ходи русо!Машала ! Hug

# 269
Мецанке ние от няколко дни сме със зачервени очички, а от днес и с хрема.
Мъчат ни два долни зъба отново, та дано е от това. Оченцата днес са добре,
но нослето е като река, а също и слюнките, всичко се пъха в устата и хапе като
обезумял. Малко ми е "киселичко" детенцето днес, но какво да се прави и жегата го
довършва според мен. Супата не я одобри пак и ще настоявам утре отново.
Алекс честито ви бебче, да е живо и здраво.
Криси както винаги си в отлична форма. Как са новодомците?
Мегче нас също ни гледаха на последната конс. за белег и известно време се
виждаше и червенееше, а сега го няма, но не са ни пращали за Манту.
И аз изтеглих Айнщайна, качвам на диск и утре на плазмата със супата.
Хайде лека от мен.

Общи условия

Активация на акаунт