Отговори
# 270
  • Пловдив
Оле, момичета, да ви се оплача - супер много се сдухах преди малко. Сложих малкия да спи, заспа си детето /както обикновено/ и аз отидох да мия чинии. След малко гледам мъжа търчи към спалнята и чувам как малкия плаче. Викам си "сигурно пак я зъбче, я нещо /щото почти всяка вечер си примрънква, понякога и поревава за малко/, ама я да видя какво става". Беше повърнал както си лежи по гръб и се беше задавил. От носа, устата, абе изобщо Weary много се стреснах . А то, милото, явно се беше стреснало и толкова жално плачеше. Докато го успокоя...Добре че е успял да изплаче, че направо не ми се мисли. Съжелявам, ако съм ви досадила, обаче много ми е кофти.

Криси,  Hug, радвам се, че се завърна. А Боби е голям сладур станал /не че преди не беше/, но сега една такава по-момчешка, а не бебешка красота.

gale, сори мила за диагнозата, дано да не е окончателна

Лека нощ на малки и големи от мен. Отивам да изпуша една цигара  Embarassed, че още ме държи.

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 23:04 от Vlubena

# 271
Хей, Крисси, къде се загуби? Доста време се спотайваше...   bouquet благодаря за милите думи...
Vlubena, добре, че всичко се е разминало, дано не се повтаря повече...   bouquet

# 272
  • Бургас
Добро утро сладки мами и буболечета Hug
Влюбена   Hug случват се и такива неща,но важното е че добре Алечко палечко Hug
Н-Алекс честито мила и да нагушкаш една малко бебче,че
нашите вече са големи Grinning
Мегче честито забче на малката шушулка Hug
Сега ще е още по чаровна като се усмихне Hug
А за Манту-то не са ни гледали още,време ли е вече newsm78
Криске да си седиш тука на дупета,чеееее не знам дали ма разбираш Laughing
А Бобчо е супер сладаък ,ама ти си знаеш Wink
Снимките в пералнята са ми любеме-хихихи.
Честита осминка на
 Хриси на нашта Музетка Heart Eyes
и Борката на Мимозинка Heart Eyes

# 273
Здравейте  Laughing
Мегче честито зъбче, другите да излизат леко-леко  Hug

Криси  Hug малкия голям сладур  Hug

Влюбена  Hug Hug

n_alex76  Да е жива и здрава малката Маги  Hug

Абе днес на всички мнооогого   Hug  Hug  Hug

Ние пак си заспиваме късноо Sad Но поне спи до късно  Mr. Green
Честити  осминки бебешори  Heart Eyes

Хубав ден на всички Laughing

# 274
  • Варна
Криси,радвам се че и ти се завърна.Дано е все така спокойна обстановката тука и няма повече интриги и глупости.
Абе Гале, още като написах поста, се усетих че съм написала Добрич вместо Шумен, ама имах работа и нямаше как да седна да си редактирам поста.
Трети ден ядем многооооооо добре все още с това филмче. Направо си изяжда всичко. Спаси ме това филмче,ей. Обаче само серията която ви написах харесва.На другите серии не си задържа вниманието много.
За белега от ваксината да кажа и аз ни го гледаха 7мия месец. Тогава се гледало Нинче. От последната консултаци ние сме 9700 и 72 см. Вече стоим седнали, от седнал се набира на кошарата и става прав, с проходилката е фурия,буквално бяга из стаите.Почна да отваря шкафовете и за целта взех едни защитни летни на Чико.
Днес за сефте му дадох овес,сварен със сирене и маргарин. Изяде си го 200 грама с филмчето.Да очаквам ли да се подриска сега? newsm78

Влюбена, а какво ядохте преди повръщането? Дано е от храната само, а не вирус.  Praynig

# 275
хехе здравейте
и ние чакаме зъбките да избият- няколко дни зверски отказваше храна ,но вчера явно я поотпусна болката и се храни с апетит

# 276
Уф, писали, писалииииии ooooh! Laughing Laughing Laughing

Ками, не мажа с нищо, освен вечер тялото със зехтин, ама няма да е от това, или ще тръгва хрема, както писа Пепеник, или конюктивит Twisted Evil Ще видим, от вчера е.
Гале, какво стана с тебе? Дано не е херния Praynig
Мегче, честито ви зъбенце Hug Laughing
Крисси, добре си се завърнала! Много добре ми подейства слънчевата ти усмивка Hug Очите на моята са тъмни, и аз знам за светлите очички, че ги дразни силната светлина Sad Дадоха ни капки Тобрадекс, дано не тръгне хрема. Зачервени са самите клепачи и горни, и долни, отвън и отвътре и много я сърбят....
Пепениче, лошо... Дано е от зъби, ма при нас ще видим
Влюбена, миличката, много си се изплашила....... SadКамелия се давеше така до  третия месец, само дето не можеше да го изплюва, тихичко посиняваше и само зяпаше като рибе, нали няма сила..... Страх ме беше да спя нощно време Sad)
Пуки, нас не ни гледаха белега на седмия месец.... Пък може и да го е гледал, ама да не е казал newsm78
Няма да се продриска от маргарина. Ти го даваш вместо масло по специална причина ли?

Честити месечинки! Hug(Музе, гуш Hug)

# 277
  • Варна
От маргарина няма да се подриска.Въпроса ми беше от овесените ядки ще се подриска ли. Laughing Маргарин давам защото сме с алергия към белтъка на кравето мляко. Тоест не мога да давам краве масло.

# 278
Момичета, къде са снимките от първа страница- на моето и на Адина детето, и къде е клипчето, което тя направи с толкова труд???
Ако някоя от мамите е решила че сме измрели- лъже се, просто не пишем по обясними за по-дълго пребиваващите тук майки причини.
Настоявам да върнете каквото сте изтрили, а да не говорим, че доброто възпитание изисква да попитате дали може да махнете нещо, което не сте слагали.
Съжалявам за острия тон, не всички сте виновни, но разберете, че е супер неприятно!
 Бременеехме заедно, родихме заедно и си дължим поне уважение.
И не използвайте поста ми като повод отново да се скараме, нали? Не е това целта

Пуки, няма да се подриска според мен, колко овесени ядки сложи?

# 279
Не съм трила нищо Rolling Eyes, само цитат и добавих новия колаж и клип Rolling Eyes Явно е от предишни теми така.
Само под 79 принца и ... принцеси седи някакво хиксче, явно не е активен линка newsm78

Пуки, не вярвам от това количество да стане нещо

# 280
Мече, ако си се засегнала- сори, не е към теб специално, ами която го е изтрила- дискретно да го върне.

# 281
Мимозиня и ние не знаем кой изтри колажа, клипчето, снимките на децата в
албума и т.н., решихме да направим нов колаж и това е .
Хайде да не дълбаем повече, едва ли който го е направил ще си признае,
а може и да е друга причината.

# 282
Здравейте на всички!
И аз ги знам тези филмчета и имам някои от тях,но точно тази серия я нямам пък и нямам регистрация в замунда.Pukanka-Дали ще е удобно да го изпратиш на e-mail ,а аз мога да изпратя моите серийки ,ако някой проявява интерес.
Абе въпросче има ли някой проблем със запек?
Че ние от както започнахме да хапваме по малко повече и запек Sad
Киселото мляко дали запича?
Влюбена  Hug важното е ,че всичко е наред,ама си е страшно,чак ми настръхна косата.
Ние нещо още с паяка сме на вие само назад и на страни и най много 10 мин. и после иска да го взема  Sad.

# 283
Здравейтееее Kpuccu браво,че се завърна,засичам те аз по други теми и си гледам сладкото сладурчето  Hug pepenik и ние сме със хрема  Sad Vlubena да го нагушкаш малкия  Hug аз никога не го оставям сам,че той от малък все повръща и се дави е сега вече не но мен ме страх да го оставям Megche честито зъбче  Heart Eyes и другите да не ги усещате *Pukanka* браво на палавника,а във vbox дали го има това филмче,че нещо не ми позволява да се регистрирам във замунда  newsm78 и нашият белег го гледаха  Peace сега

# 284
Дадоха ни капки за очи Sad.... Има подобрение, явно е някакъв конюктивит пак ooooh!

Аз лично не вярвам кис.мляко да запича newsm78. Твърдо ли ака, или просто по-рядко?

Общи условия

Активация на акаунт